- 22 Mayıs 2020
- 1.401
- 2.069
- 48
- 39
- Konu Sahibi pinkmrsflower
-
İnsanlar aşık olunca evlendiğini sanıyorsan yanılıyorsun6 yıldır travmada degıl, 6 yıldır asık olmamıs.
Hele bı olsun, yarın evlenir.
Evet oyle sanıyorumİnsanlar aşık olunca evlendiğini sanıyorsan yanılıyorsun
Erkekler artık aşkı değil iyi para kazanan kızları tercih ediyor
O devir eskidendi
BencedeEvet oyle sanıyorum
Hala o devirde yasıyorum belgin doruk gıbı
Olsun sayende 2020ye gırdım suan. İyi ki varsın.Bencede
PekiOlsun sayende 2020ye gırdım suan. İyi ki varsın.
Aklina,gönlüne,gözüne hitap eden birini bulursa ne travma ne kalir ne güvensizlik.Sizde uğraşmayın olacağı varsa zaten olur.Onun bunun yaraladığını onarmaya calisirsaniz siz yaralanirsiniz belki.Sizi kim onarir boşverin basiniza iş çıkarmayınGeçen yıl 2019 ekimde biriyle tanıştım kendisi benden 2 yaş büyük 89 doğumlu ben 91 doğumluyum. Şu anda arkaadaşız birşey yok aramızda ama ben kendisinden çok hoşlanıyorum.
Kendisi çok iyi biri, tek yaşıyor, bir tane köpeği var yanında, hayvansever, çevresine saygılı görgülü, yakışıklıda biri. Kısaca hoşlanıyorum.
Ben buna sordum evlenmeyi düşünmüyor musun diye , yok dedi böyle daha iyi ,bunun yakın bir arkadasıyla da arkadaş oldum o bana anlattı bunun geçmişini
2 kızdan çok büyük kazık yemiş bir tanesi 22 yaşında bir tanesi 25 yaşında, 25 yaşında yediği kazıktan bu yana sadece günlük ilişkiler yaşıyormuş, kendisini işine vermiş sadece, tek amacı para kazanmak olmuş.
Çok fazla zaman geçmiş ama neden hala aynı, düzelmedi , neden güvenmiyor kadınlara ? Nasıl ciddi ilişkiye döner ?
Güvenebileceğim biri çünkü, hissedebiliyorum. Şimdi 31 yaşında , 6 yıldır travmada bu adam, nasıl düzeltebilirim ?
Şey sanıyorlar. Sen Çal Kapımı gerçek olurKızların sorunlu erkek bulup düzeltme sevdası ne zaman biter...
Sen bir şey yapamazsın, arkadaş olursun, canı isterse güvenir, istemezse yapacak bir şey yok...
"saatlerce telefonla konuşalım ama sevgili olmayalım
maça gidelim mesela, bağıra çağıra küfür edelim ama sevgili olmayalım
yemek yiyelim, rakı içelim ama sevgili olmayalım
sen başka kadınlarla konuşma, ben başka erkeklerle ama sevgili olmayalım
bak sevgiler hemen bitiyo"
Güzel şiirdir
Allah aşkına günübirlik ilişki yaşayan adama güvenilir mi????? İkinci olarak da bugüne kadar kim kimi duzeltebilmis de siz duzelteceksiniz. Adam bi gün yine aşık olur o vakit isterse kendisi düzelirGeçen yıl 2019 ekimde biriyle tanıştım kendisi benden 2 yaş büyük 89 doğumlu ben 91 doğumluyum. Şu anda arkaadaşız birşey yok aramızda ama ben kendisinden çok hoşlanıyorum.
Kendisi çok iyi biri, tek yaşıyor, bir tane köpeği var yanında, hayvansever, çevresine saygılı görgülü, yakışıklıda biri. Kısaca hoşlanıyorum.
Ben buna sordum evlenmeyi düşünmüyor musun diye , yok dedi böyle daha iyi ,bunun yakın bir arkadasıyla da arkadaş oldum o bana anlattı bunun geçmişini
2 kızdan çok büyük kazık yemiş bir tanesi 22 yaşında bir tanesi 25 yaşında, 25 yaşında yediği kazıktan bu yana sadece günlük ilişkiler yaşıyormuş, kendisini işine vermiş sadece, tek amacı para kazanmak olmuş.
Çok fazla zaman geçmiş ama neden hala aynı, düzelmedi , neden güvenmiyor kadınlara ? Nasıl ciddi ilişkiye döner ?
Güvenebileceğim biri çünkü, hissedebiliyorum. Şimdi 31 yaşında , 6 yıldır travmada bu adam, nasıl düzeltebilirim ?
birde aşığım ölüyorum deyip 10 20 gün sonra başka kızlarla çıkanlar var o tiplere de dikkat edin.Şu hayatta hiç kimse özellikle erkekler, ay güven sorunum var, diyerek aşık olduğu insandan kendisini geri çekmez,o adam sadece o altı yılda gerçekten aşık olmamış. Bir aşık olsun bakın bakalım güven sorunum diyerek peşinden gitmeden durabiliyor mu aşık olduğu kişinin. Adam sadece size aşık değil ve görünen o ki sizi o gözle bile görmüyor ki ciddi bir ilişki düşünmediğini açıkça söylemiş, sizin kafada insanlar hayatta hep kaybeder, gönül işi uğraşmayla başarı sağlanabilen şeyler değildir, başka bir kadın gelir sizin aylarca uğraşıp kıpırdatamadığınız yüreği , bir bakışı ile hoplatır. Ayrıca bir insanın karşısındaki insanı böyle başarılı olması gereken bir hedef gibi görüp peşinde koşması, sadece kendini acizleştirmektir, gönül işlerinde iki tarafra emek verirse mutlu son olur , yoksa harcanan zaman ve duygular sadece ziyandır. Ben şu ana kadar bu kızda benle çok uğraştı diyip evlenip mutlu bir evlilik sürdüren bir erkek tanımadım, bir ihtimal bu kafayla mantık evliliği yapan adamlar bile eğer gönlünü başkasına kaptırırsa bırakın karısını çocuğunu bile gözü görmeden bırakıp gidiyor. Aşk zamanla ve emekle kazanılabilen bir duygu değil malesef. Bence her kadın en azından kendine kadın gibi hissetirip değer veren , kendini özel biri gibi hissettiren bir adamı hakeder, bunu da sadece aşık erkekler yapar. Bence yol yakınken böyle sorunlu tiplerden uzak durun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?