- 16 Aralık 2011
- 13.790
- 13.668
- 498
hep bana kaynana olmaz arkadas olur der dururum etliye sutluye karismaz erkek arkadasimla cok defa tartsmalarimiza sahit olmusturMerhabalar arkadaslar herkese direk konuya girmek istiyorum aslinda cunku bunalmis durumdayim artik ve ne yapmam gerektigimide bilmiyorum 3 yildir suren bir iliskim vardi dune kadar acisiyla tatlisiyla 3 yili biraktik ardimizda cok tartisan bi ciftiz ve ne olursa olsun bir araya gelip barisanlardaniz ben bundan 1 yil once erkek arkasimin ailesi ile tanistim artik gidip gelmeler basladi annesini cok sevdim hep cevremede hep bana kaynana olmaz arkadas olur der dururum etliye sutluye karismaz erkek arkadasimla cok defa tartsmalarimiza sahit olmustur dun erkek arkadasimla tartisirken annesinin bizim icin bu yaza nisan dusundugunu fakat bize guvenmedigi icin cekindigini soyledi tabi ben sok suan ayriyiz fakat benim bu 3 yilda cektigimi bir ben bi rAllah bilir onca emek vereyim bekliyeyim hayaller kurayim bunlari duyayim sonunda annesini aramak istiyorum madem oyle niye umut veriyosunuz bana demek istiyorum evlerine gidip yuz yuzede konusmak istiyorum kisacasi bu sozden sonra ne yapacagimi bilmiyorum yorum yazan herkese tesekkurler simdiden
öyle olmuyor işte maalesef.sakin yapıda olabilir ama bu yine de sözünü oğlundan skaınacağı anlamına gelmez
benim oğlum olsa yanımda sevgilisyle kavga edip dursalar ben de istemem