Güvensiz kadın saldırısı

Hulya Kpyz

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2022
26
15
3
Merhaba kızlar,
Benim bakış açısı desteğine ihtiyacım var.
Ben avukatım. Gün içerisinde çok fazla telefon trafiğim oluyor. Arayıp bilgi almak isteyenler, randevu oluşturanlar, benim arayıp çözmeye çalıştığım işlemler... Özetle o telefon durmuyor.
Fakat bir kaç kez başıma şöyle hoş olmayan bir mevzu geldi. Ve ben tepkilerim yüzünden hasta oluyorum. Lütfen bana doğrusu nedir söyleyin.

Gün içinde arama yapılan numaralardan birinin karısı (genellikle de olmadık saatte sinirlerine hakim olamayıp) beni arıyor ya da bana mesaj atıyor. Kimsin, kocamı niye aradın?

Ben de masum masum açıklıyorum ama sonra derdi tasası bana kalıyor. Niye beni aradı, benim eşim demez mi ne oluyor diye, gece yarısı mı aranır, bunun sorulma üslübu yok mu... Öyle işte kendimi yiyorum.

Böyle bir şey olunca ne yapılır kızlar? Bir yandan diyorum ki yuva yıkılmasın sakin ol, tehdit olmadığını anlat. Bir yandan diyorum ki başlarım kocalarınıza da size de.



Not: İş telefonum ayrı ve gece açık olmak zorunda. Acil durumlarda müdahale etmemiz gereken durumlar olabiliyor.
 
Son düzenleme:
Hiç kendini yıpratmana gerek yok, maalesef her mesleğin bir zorluğu var ve insanlarla uğraşmak en zor mesleklerden birisi. Telefonunu sisteme kurumsal olarak (Av. X X) gibi tanıtabilirsin, kimi ararsan ara numaran yerine tanımladığın kimlik görünür.
 
benim babamin is yeri telefonunu arayinca xxxx muayenehanesine baglaniyorsunuz, lutfen bekleyin diye bir sey caliyor. belki is icin kullandiginiz hattiniza boyle bir sey yaptirabilirsiniz.

yine de gerekli mi, bence degil. bu kadar kafaya takilacak bir sey yok. sizin esiniz neyi sorun edecek onu da anlamadim.
 
İş telefonun ayrı olur benim. Onu da saat 18.00 dan sonra kapatırım. Gece gece sizi arayacakları kadar acil bir durum olamaz her halde değil mi ? Hani ayhhh dava açasım geldi diye bir kriz geçirmezler
Olabilir işte. Ansızın bir muvekkikiniz gözaltı geçirip ifade için yardiminizi isteyebilir.
Eski avukat olarak basima geldi birçok kez bu dediğiniz konu sahibi.
Öncelikle WhatsApp durumunuza avukatlık ofisinizin ismini yazın. Ve herkese açık yapın. Çünkü aramadan önce kadin olduğunuzu belli ki WhatsApp tan görüyor. Bu ciddi anlamda kesecektik bu tarz aramaları. İkinci olarak da takmamayı ogreneceksiniz
 
İş telefonun ayrı olur benim. Onu da saat 18.00 dan sonra kapatırım. Gece gece sizi arayacakları kadar acil bir durum olamaz her halde değil mi ? Hani ayhhh dava açasım geldi diye bir kriz geçirmezler
Yok maalesef gece de açık olmalı. Tutuklama olabiliyor, saldırıya uğrayan acil hukuki yardım isteyen olabiliyor... O telefon hep açık. Zaten sorun benim masum masum açıklama yapıp sonra kendime kızmam. Bu durumlarda ne yapacağımı bilememem... Çünkü karşımda hem yaralı hem de bencil biri var.
 
Telefon hep açık kalmalı. Gerçekten durumu acil olanlar olabiliyor. Ben gülemiyorum ya, kendimi çok kötü hissediyorum. Mizaç meselesi galiba
 
Eşim sorun edeceğinden değil aslında, karşı taraf bu detayı bilmiyor. Benim kocam sorunlu da olabilir. Karşımdaki o kadar umursamaz ki ne olursa olsun diyerek arıyor ve ben iyilikle karşılık vermem mi doğru yoksa olay mı çıkarmalıyım sorusunun cevabını bilmiyorum
 
Münasebetsiz bir saatte arıyorsa olay çıkarın derim. Hadsizlik yani yaptıkları. Hadi arıyorsun güvenin yok bari gündüz ara.
 
Aslında profil resmim de terazi kitaplar vs
Onlar önden arayıp ses dinliyor, kadın çıkınca başlıyorlar. Bir de avukat olsam kaç yazar, sonuçta kadınım onun için. Çok saçma ya... Kadın mışıl mışıl uyudu bak tasası bana kaldı
 
Evet orasını düşünemedim. Allah yardımcınız olsun. Hemen kapatın suratına. Valla bağırırım o saate arayana.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…