Güvensiz kadın saldırısı

Satır satır ezberleyeceğim vallahi

Sesime sessizsiniz vallahi... Çok teşekkürler

Sizi çok iyi anlıyorum. Bence söylemelisiniz. Ben kendisinin avukatıyım ama siz ne hakla bu saatte beni ararsınız, benim de bir evim eşim var demelisiniz.

Benim de böyle aramalarım oluyordu. Hatta aradığımda eşlerin açtığı da oldu. Ben hep alttan aldım bu durumu çünkü kimseyi huzursuz etmek istemedim.
Bir keresinde vize başvurusu için yüz yüze görüştüğümüz bir çiftle ilgili baya sorun yaşamıştık. Halbuki ben inanılmaz mesafeli bir insanımdır ama güler yüzlüyümdür. Kadın çok kıskanmış ve gelmemişti bir dahaki görüşmeye. Eşi de bunu söylemişti. Ben çok bozulmuştum ya. Gerçekten kendine güvenemeyen tuhaf insanlar. Kendine güvenemiyor ama herkesin kocasına meraklı olduğuna ne kadar da güveniyor.

Çok teşekkürler... O kadar haklısınız ki... Ben de zaten uslu uslu cevap verdim diye hasta oldum. Halbuki çemkirseydim şimdi huzurum da yanımda olurdu. Profil resmimi özel olarak tasarlayacağım.

Kocasına söylemiyor musunuz?Esiniz beni aramasın diye.
Yada onun aradgı no kendi nosu mu?Engelleyebilirsiniz belki öyleyse.

Kocasına söylemiyor musunuz?Esiniz beni aramasın diye.
Yada onun aradgı no kendi nosu mu?Engelleyebilirsiniz belki öyleyse.
Söylerim tabii. Ama önemli olan kriz anında nasıl davranmalıyım sorusu... Ben kibar davranıyorum. Sonra da kibar olduğum için pişman oluyorum...

Ayyy nefret ediyorum öyle insanlardan. Beni de müşterinin sevgilisi aramıştı, insan gibi konuşmaya çalıştım baktım insan olmaktan anlamıyor işi hakarete vardırıyor, açtım ağzımı yumdum gözümü valla. En son "zor bela tipsiz bir adam buldun diye herkes onun peşinden mi koşacak zannettin" diyordum ayyy düşününce bile tuhaf geliyor seviye yerlerde Lâl oldu kadın zaten, telefonu suratına kapattım. Neymiş onun işleriyle erkek bir kişi ilgilenecekmiş, ben niye ilgileniyormuşum... E işim bu ?

Ben olsam kalayı basardım sevgili konu sahibi. Hadsiz insanlar bunlar çünkü normal konuşmak fazla böylelerine.

Merhaba, tabiri caizse koskoca avukatsin. Bunları kafana takmak niye ki bende ince düşünen biriyim ona ragmen böyle hissettim. Kadini ciddi sesle uyar. Bir daha beni rahatsiz etmeyin bu saatte de. Avukat olduğunu ve tlf nun acil durumlar için acik olduğunu sizinde onun yuzunden uyandiginixi söyleyin. Esinizde sizi suclayacak kadar cahil değildir diye umut ediyorum. Başkaları uzulecek diye siz üzülmeyin. Bu cok yanlis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…