Güvensiz kadın saldırısı

İşletme hesabı kullanın en azından daha resmî olur. Benim avukatımı arayınca … hukuk bürosu şeklinde bir ses kaydı çıkıyor sonra bağlanıyor cep numarasına. Bu tür şeylerin ne yazık ki önüne geçmeniz zor problemli insanlar her yerdeler

Telefon kapatma olayı olmuyor acil durumlar için. Telesekreter olayını araştıracağım.
Kesinlikle telesekreter en mantiklisi. Telesekreteri duyunca bağlanmadan kapatir herhalde kiskanclik yuzunden arayanlar.
Gerci 'beni avukatla aldatıyor' diyecek olanlar da cikar

Çok sinir bozucu ya, ben olsam 'evet buyrun? Ben avukat hülya kpyz. Efendim? Kocanizi tanımıyorum,sanırım muvekkilerimden birisi. Muvekkillerim hakkında da bilgi vermem yasal degil' der,lafı ağzına tıkar kapatırım . Tekrar arayıp bagirirsa da savcılığa vermekle tehdit ederim

İnsan kendisi de xxx hukuk bürosu ya da avukat x diye açmalı bence . Ben de beni veli aradığında ben Delfi hoca diye kendimi tanıtıyorum alodan sonra.

Bu durumu bende yaşadım bir kaç kez psikologum telefonum sürekli açık olmak zorunda aynı şekilde benim gibi yapan olmuyor aslında pek ama ben kötü hissediyorum bana ulaşılmayınca. Geçen aylarda gecenin bir yarısı telefonum çaldı acil bir şey diye hemen uyandım açtım alo dedim baktı kadın sesi çıldırdı bağırmaya başladı kimsiniz şöyle böyle Dedim haddinizi bilin gece gece eşinize bu kadar güvenmiyorsanız evli kalmayın ayrıca arkasından da iş çevirmeyin sizin gibi hasta ruhlular yüzünden insanlar psikolojik hastalıklarla uğraşıyor direkt kapattım yüzüne sabah arayıp özür dilerimler ofisime gelip çiçek getirmeler

Bazı servisler var sizi birisi aradığında öncesinde xxx kişisini aramaktasınız lütfen bekleyiniz tarzı telesekreter konuşuyor bir incelerseniz telefonunuz daha çalmadan arayan kapatabilir :)

Harikasınız... Aslında tam olarak bunu yapmalıydım ben de... Yerinde ve zamanında gerekeni yapmamak insanı içten içe kemirir. Kendime kötülük yaptım başkasına iyilik yapayım derken O kadın çiçek getirmez bana da, ucuz atlatmışsın diyenim daha çok

Reactions: cnu
Kesinlikle der...
Siz en iyisi önerildiği gibi telesekreter kullanın, karşınızdaki insanın edebini adabını bilemezsiniz, muhatap oldukça terbiyesizleşenler olabiliyor, zaten insanla uğraşmak zordur mesleğiniz gereği de türlü türlü insanla görüşüyorsunuz bir de kocasını kıskanma damarları kabarmış kadınlara laf anlatacağım diye uğraşmayın.

Kesinlikle telesekreter en mantiklisi. Telesekreteri duyunca bağlanmadan kapatir herhalde kiskanclik yuzunden arayanlar.
Gerci 'beni avukatla aldatıyor' diyecek olanlar da cikar
Sadakatsiz dizisinde böyle olmuştu . Adam, kızının davası için bir avukatla görüşüyordu ama karısı bir türlü anlamamıştı. Avukat kadınlarla fingirdiyor deyip duruyordu .

Bu kadar kiskançliktan ortaligi birbirine katan kadinlarin sevgilisinin/kocasinin çogunun tipsiz olmasi bir gercek ama ya. Biraz elinyuzu duzgun yakisikli erkeklerin sevgilileri kiskansa da bu derece ortalığa dökülmüyorlar en azindan rezil gibi. Nerde tipsiz bir şey var onun karisi, sevgilisi ortaligi yikiyor.

Emin olun terslemeyi, tavır koymayı iyi yaparım. Sorun, hangisinin daha doğru olduğunu konuşmak istememdi sizlerle. Anladım ki hiç bir kadın benim gibi alttan alma fikrine sıcak bakmıyor. Ne yapıyoruz, fabrika ayarlarıma bu şekilde yapılan aramalara tepki uygulaması yüklüyoruz

Ben biraz hazır cevap birisiyim arkadaşlarıma bu olayı anlattığımda nasıl aklına geldi bu uykudan uyanıp böyle şeyler söyledin gibi tepkiler verdiler Bazen bu kötü oluyor tabi içimde tutamıyorum hiçbir şeyi. Kesinlikle çok doğru söylüyorsunuz size bu tecrübe oldu o yönden bakın böyle bir durumda mutlaka sesinizi yükseltin karşı taraf yaptığının yanlış bir şey olduğunun farkına varsın. Siz kendinizi üzmeyin durduk yere. Evet ben bide düzgün insana denk gelmişim demek ki şansıma

Bence gece yarısı arayipta o densizligi yapanin hak ettiği cvp odur. Kocasını dururken sizi arsmasi. Pes..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…