- 23 Şubat 2021
- 1.715
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.718
- 53
- Konu Sahibi Hulya Kpyz
-
İşletme hesabı kullanın en azından daha resmî olur. Benim avukatımı arayınca … hukuk bürosu şeklinde bir ses kaydı çıkıyor sonra bağlanıyor cep numarasına. Bu tür şeylerin ne yazık ki önüne geçmeniz zor problemli insanlar her yerdelerMerhaba kızlar,
Benim bakış açısı desteğine ihtiyacım var.
Ben avukatım. Gün içerisinde çok fazla telefon trafiğim oluyor. Arayıp bilgi almak isteyenler, randevu oluşturanlar, benim arayıp çözmeye çalıştığım işlemler... Özetle o telefon durmuyor.
Fakat bir kaç kez başıma şöyle hoş olmayan bir mevzu geldi. Ve ben tepkilerim yüzünden hasta oluyorum. Lütfen bana doğrusu nedir söyleyin.
Gün içinde arama yapılan numaralardan birinin karısı (genellikle de olmadık saatte sinirlerine hakim olamayıp) beni arıyor ya da bana mesaj atıyor. Kimsin, kocamı niye aradın?
Ben de masum masum açıklıyorum ama sonra derdi tasası bana kalıyor. Niye beni aradı, benim eşim demez mi ne oluyor diye, gece yarısı mı aranır, bunun sorulma üslübu yok mu... Öyle işte kendimi yiyorum.
Böyle bir şey olunca ne yapılır kızlar? Bir yandan diyorum ki yuva yıkılmasın sakin ol, tehdit olmadığını anlat. Bir yandan diyorum ki başlarım kocalarınıza da size de.
Not: İş telefonum ayrı ve gece açık olmak zorunda. Acil durumlarda müdahale etmemiz gereken durumlar olabiliyor.
Yani kibarlık cizgisini gecmis karsı taraf.Söylerim tabii. Ama önemli olan kriz anında nasıl davranmalıyım sorusu... Ben kibar davranıyorum. Sonra da kibar olduğum için pişman oluyorum...
Tam malKonuştuğum kuaförün kız arkadaşı bana fotoğraf atmıştı “s.a ben yengen” diye. Onun ezikliğinden ben utandım
Kesinlikle telesekreter en mantiklisi. Telesekreteri duyunca bağlanmadan kapatir herhalde kiskanclik yuzunden arayanlar.Telefon kapatma olayı olmuyor acil durumlar için. Telesekreter olayını araştıracağım.
İnsan kendisi de xxx hukuk bürosu ya da avukat x diye açmalı bencebenim babamin is yeri telefonunu arayinca xxxx muayenehanesine baglaniyorsunuz, lutfen bekleyin diye bir sey caliyor. belki is icin kullandiginiz hattiniza boyle bir sey yaptirabilirsiniz.
yine de gerekli mi, bence degil. bu kadar kafaya takilacak bir sey yok. sizin esiniz neyi sorun edecek onu da anlamadim.
Kesinlikle der...Kesinlikle telesekreter en mantiklisi. Telesekreteri duyunca bağlanmadan kapatir herhalde kiskanclik yuzunden arayanlar.
Gerci 'beni avukatla aldatıyor' diyecek olanlar da cikar
Bazı servisler var sizi birisi aradığında öncesinde xxx kişisini aramaktasınız lütfen bekleyiniz tarzı telesekreter konuşuyor bir incelerseniz telefonunuz daha çalmadan arayan kapatabilir :)Merhaba kızlar,
Benim bakış açısı desteğine ihtiyacım var.
Ben avukatım. Gün içerisinde çok fazla telefon trafiğim oluyor. Arayıp bilgi almak isteyenler, randevu oluşturanlar, benim arayıp çözmeye çalıştığım işlemler... Özetle o telefon durmuyor.
Fakat bir kaç kez başıma şöyle hoş olmayan bir mevzu geldi. Ve ben tepkilerim yüzünden hasta oluyorum. Lütfen bana doğrusu nedir söyleyin.
Gün içinde arama yapılan numaralardan birinin karısı (genellikle de olmadık saatte sinirlerine hakim olamayıp) beni arıyor ya da bana mesaj atıyor. Kimsin, kocamı niye aradın?
Ben de masum masum açıklıyorum ama sonra derdi tasası bana kalıyor. Niye beni aradı, benim eşim demez mi ne oluyor diye, gece yarısı mı aranır, bunun sorulma üslübu yok mu... Öyle işte kendimi yiyorum.
Böyle bir şey olunca ne yapılır kızlar? Bir yandan diyorum ki yuva yıkılmasın sakin ol, tehdit olmadığını anlat. Bir yandan diyorum ki başlarım kocalarınıza da size de.
Not: İş telefonum ayrı ve gece açık olmak zorunda. Acil durumlarda müdahale etmemiz gereken durumlar olabiliyor.
Harikasınız... Aslında tam olarak bunu yapmalıydım ben de... Yerinde ve zamanında gerekeni yapmamak insanı içten içe kemirir. Kendime kötülük yaptım başkasına iyilik yapayım derkenBu durumu bende yaşadım bir kaç kez psikologum telefonum sürekli açık olmak zorunda aynı şekilde benim gibi yapan olmuyor aslında pek ama ben kötü hissediyorum bana ulaşılmayınca. Geçen aylarda gecenin bir yarısı telefonum çaldı acil bir şey diye hemen uyandım açtım alo dedim baktı kadın sesi çıldırdı bağırmaya başladı kimsiniz şöyle böyleDedim haddinizi bilin gece gece eşinize bu kadar güvenmiyorsanız evli kalmayın ayrıca arkasından da iş çevirmeyin sizin gibi hasta ruhlular yüzünden insanlar psikolojik hastalıklarla uğraşıyor direkt kapattım yüzüne sabah arayıp özür dilerimler ofisime gelip çiçek getirmeler
Siz en iyisi önerildiği gibi telesekreter kullanın, karşınızdaki insanın edebini adabını bilemezsiniz, muhatap oldukça terbiyesizleşenler olabiliyor, zaten insanla uğraşmak zordur mesleğiniz gereği de türlü türlü insanla görüşüyorsunuz bir de kocasını kıskanma damarları kabarmış kadınlara laf anlatacağım diye uğraşmayın.Kesinlikle der...
Sadakatsiz dizisinde böyle olmuştuKesinlikle telesekreter en mantiklisi. Telesekreteri duyunca bağlanmadan kapatir herhalde kiskanclik yuzunden arayanlar.
Gerci 'beni avukatla aldatıyor' diyecek olanlar da cikar
Hahah o potansiyeli olan kadin cok benceSadakatsiz dizisinde böyle olmuştu. Adam, kızının davası için bir avukatla görüşüyordu ama karısı bir türlü anlamamıştı. Avukat kadınlarla fingirdiyor deyip duruyordu .
Ayyy nefret ediyorum öyle insanlardan. Beni de müşterinin sevgilisi aramıştı, insan gibi konuşmaya çalıştım baktım insan olmaktan anlamıyor işi hakarete vardırıyor, açtım ağzımı yumdum gözümü valla. En son "zor bela tipsiz bir adam buldun diye herkes onun peşinden mi koşacak zannettin" diyordum ayyy düşününce bile tuhaf geliyor seviye yerlerdeLâl oldu kadın zaten, telefonu suratına kapattım. Neymiş onun işleriyle erkek bir kişi ilgilenecekmiş, ben niye ilgileniyormuşum... E işim bu ?
Ben olsam kalayı basardım sevgili konu sahibi. Hadsiz insanlar bunlar çünkü normal konuşmak fazla böylelerine.
Emin olun terslemeyi, tavır koymayı iyi yaparım. Sorun, hangisinin daha doğru olduğunu konuşmak istememdi sizlerle. Anladım ki hiç bir kadın benim gibi alttan alma fikrine sıcak bakmıyor. Ne yapıyoruz, fabrika ayarlarıma bu şekilde yapılan aramalara tepki uygulaması yüklüyoruzMerhaba, tabiri caizse koskoca avukatsin. Bunları kafana takmak niye ki bende ince düşünen biriyim ona ragmen böyle hissettim. Kadini ciddi sesle uyar. Bir daha beni rahatsiz etmeyin bu saatte de. Avukat olduğunu ve tlf nun acil durumlar için acik olduğunu sizinde onun yuzunden uyandiginixi söyleyin. Esinizde sizi suclayacak kadar cahil değildir diye umut ediyorum. Başkaları uzulecek diye siz üzülmeyin. Bu cok yanlis.
Ben biraz hazır cevap birisiyim arkadaşlarıma bu olayı anlattığımda nasıl aklına geldi bu uykudan uyanıp böyle şeyler söyledin gibi tepkiler verdilerHarikasınız... Aslında tam olarak bunu yapmalıydım ben de... Yerinde ve zamanında gerekeni yapmamak insanı içten içe kemirir. Kendime kötülük yaptım başkasına iyilik yapayım derkenO kadın çiçek getirmez bana da, ucuz atlatmışsın diyenim daha çok
Bence gece yarısı arayipta o densizligi yapanin hak ettiği cvp odur. Kocasını dururken sizi arsmasi. Pes..Emin olun terslemeyi, tavır koymayı iyi yaparım. Sorun, hangisinin daha doğru olduğunu konuşmak istememdi sizlerle. Anladım ki hiç bir kadın benim gibi alttan alma fikrine sıcak bakmıyor. Ne yapıyoruz, fabrika ayarlarıma bu şekilde yapılan aramalara tepki uygulaması yüklüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?