- 17 Mayıs 2011
- 1.205
- 4.374
- 333
- Konu Sahibi Hulya Kpyz
-
Sağolun... İşte ben masum masum rahat olun diyorum. Ah şu ben ah....Evet orasını düşünemedim. Allah yardımcınız olsun. Hemen kapatın suratına. Valla bağırırım o saate arayana.
Beni sekreter olarak almayı düşün o haldeSağolun... İşte ben masum masum rahat olun diyorum. Ah şu ben ah....
O kadar haklı bir tepki vermişsiniz ki... Ben hep benim görüşme yaptığım kişiye ayıp olmasın gözüyle bakıyorum. Mesela şimdiki olayda bize çok iyiliği dokunmuş birinin eşiydi, terslemek aklımdaydı ama aklıma, ayıp olur mu, idare etsem daha mı iyi sorusu hakim oldu...Benzer bir şey bir kez başıma geldi.
Durumu kavrayınca aklım başımdan gitmişti ilk anda, bu ne küstahlık, bu ne hadsizlik, bu ne terbiyesizlik diye.
Çok sert ve ters konuştum.
Kocası devlet görevlisiydi, çalıştığım şirketle devlet arasında bir mesele hakkında görüşen, tarafların yetkilisi olan kişilerdik.
Bastık altına şirketin kaşesini, kocasının üstlerine şikâyet dilekçesi verdik.
Milletin kocası kendine kıymetliyse, benim namusum, huzurum, kendime saygım ve özel alanım da bana kıymetli.
O telefonu açmayı bilen, sonuçlarına katlanmayı da bilecek. Densiz terbiyesizler!
Bilinmeyen tüm numaralar direkt sizeBeni sekreter olarak almayı düşün o haldesesim de gürdür hdjdjd
Gece de zaten uyumuyorum bebekten. Cinnet geçirecek gibi oluyorumBilinmeyen tüm numaralar direkt size
Kadın kuyruk sallamazsa hdjdjdjdjdj Böyle kadınlar kocasını bırakır mı kıazzz ? Erkektir nefsi çeker !Kel kocalarına güvenmemeleri onların sorunu. Kimsenin yuvasını yıkamazsınız isteseniz de, merak etmeyin. İşinize bakın siz, sizi arayıp taciz eden hanımefendilere de güvenmedikleri kocaları koyunlarında fazla yatırmamalarını söyleyin. Her haltı yiyen koca, azarı yiyen işinde gücünde kadınlar. Başlıycam kocalarına.
Ben sizin yerinize olsam şöyle yaparım.Merhaba kızlar,
Benim bakış açısı desteğine ihtiyacım var.
Ben avukatım. Gün içerisinde çok fazla telefon trafiğim oluyor. Arayıp bilgi almak isteyenler, randevu oluşturanlar, benim arayıp çözmeye çalıştığım işlemler... Özetle o telefon durmuyor.
Fakat bir kaç kez başıma şöyle hoş olmayan bir mevzu geldi. Ve ben tepkilerim yüzünden hasta oluyorum. Lütfen bana doğrusu nedir söyleyin.
Gün içinde arama yapılan numaralardan birinin karısı (genellikle de olmadık saatte sinirlerine hakim olamayıp) beni arıyor ya da bana mesaj atıyor. Kimsin, kocamı niye aradın?
Ben de masum masum açıklıyorum ama sonra derdi tasası bana kalıyor. Niye beni aradı, benim eşim demez mi ne oluyor diye, gece yarısı mı aranır, bunun sorulma üslübu yok mu... Öyle işte kendimi yiyorum.
Böyle bir şey olunca ne yapılır kızlar? Bir yandan diyorum ki yuva yıkılmasın sakin ol, tehdit olmadığını anlat. Bir yandan diyorum ki başlarım kocalarınıza da size de.
Telefon hep açık kalmalı. Gerçekten durumu acil olanlar olabiliyor. Ben gülemiyorum ya, kendimi çok kötü hissediyorum. Mizaç meselesi galiba
Siz ne hakla bu saatte arıyorsunuz da benim aile hayatımı rencide ediyorsunuz şeklinde bir tepki verirseniz dumur olurlarEşim sorun edeceğinden değil aslında, karşı taraf bu detayı bilmiyor. Benim kocam sorunlu da olabilir. Karşımdaki o kadar umursamaz ki ne olursa olsun diyerek arıyor ve ben iyilikle karşılık vermem mi doğru yoksa olay mı çıkarmalıyım sorusunun cevabını bilmiyorum
Aklımdan geçen buyduBen sizin yerinize olsam şöyle yaparım.
Merhaba ben avukat x x . Boşanma avukatiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?