Güvensiz kadın saldırısı

Benzer bir şey bir kez başıma geldi.
Durumu kavrayınca aklım başımdan gitmişti ilk anda, bu ne küstahlık, bu ne hadsizlik, bu ne terbiyesizlik diye.
Çok sert ve ters konuştum.
Kocası devlet görevlisiydi, çalıştığım şirketle devlet arasında bir mesele hakkında görüşen, tarafların yetkilisi olan kişilerdik.
Bastık altına şirketin kaşesini, kocasının üstlerine şikâyet dilekçesi verdik.
Milletin kocası kendine kıymetliyse, benim namusum, huzurum, kendime saygım ve özel alanım da bana kıymetli.
O telefonu açmayı bilen, sonuçlarına katlanmayı da bilecek. Densiz terbiyesizler!

O kadar haklı bir tepki vermişsiniz ki... Ben hep benim görüşme yaptığım kişiye ayıp olmasın gözüyle bakıyorum. Mesela şimdiki olayda bize çok iyiliği dokunmuş birinin eşiydi, terslemek aklımdaydı ama aklıma, ayıp olur mu, idare etsem daha mı iyi sorusu hakim oldu...

Çok haklısınız ya bu ne böyle resmen terbiyesizlik. İyi sakin sakin cvp veyorsunuz. Arkadaşların dediği gibi çift hat kullanmak sizi rahatlatacak gibi duruyor.

Kel kocalarına güvenmemeleri onların sorunu. Kimsenin yuvasını yıkamazsınız isteseniz de, merak etmeyin. İşinize bakın siz, sizi arayıp taciz eden hanımefendilere de güvenmedikleri kocaları koyunlarında fazla yatırmamalarını söyleyin. Her haltı yiyen koca, azarı yiyen işinde gücünde kadınlar. Başlıycam kocalarına.

Kadın kuyruk sallamazsa hdjdjdjdjdj Böyle kadınlar kocasını bırakır mı kıazzz ? Erkektir nefsi çeker !

Ben sizin yerinize olsam şöyle yaparım.
Merhaba ben avukat x x . Boşanma avukatiyim.

Bir kendi hattım var bir de iş telefonum. İş telefonumu belli saatler harici kapalı tutarım, vıttırı vızzık her arayanla her saat uğraşacaksak ohooo. Sıkıntılı insanlar çok.

Telefon hep açık kalmalı. Gerçekten durumu acil olanlar olabiliyor. Ben gülemiyorum ya, kendimi çok kötü hissediyorum. Mizaç meselesi galiba

komik ama
benim kocamı niye aradın nedir yahu.
senin kocan kim? sen kimsin bu saatte beni arayabiliyorsun? yarın makul bir saatte arayıp derdinizi kibarca anlatırsınız deyip kapatırdım ben olsam sonra da kocama anlatıp geyiğini yapardım.

Bu konuya ancak bu kadar güzel başlık bulunurdu. Bende deli olurdum herhalde. İkinci bir hat ve belli bir saatten sonra kapatmak en iyisi olur sanırım. Tabi işlerinizin yürümesine engel olmazsa.

Siz ne hakla bu saatte arıyorsunuz da benim aile hayatımı rencide ediyorsunuz şeklinde bir tepki verirseniz dumur olurlar telefonunuza sesli mesaj ve telesekreter kurmanız sizi kurumsal olarak tanıtır. Ben bunda bir sakınca olduğunu düşünmüyorum. Avukat hattıymış deyip anında kapatırlar az akılları varsa. Hala açıp kimsin diye sorarlarsa basın kalayı

81 ilden o kadar çok adamla konuşup mesajlasiyorum ki hergun, birinin eşi ararsa elim ayağım titrer, ne derim bilemedim şimdi.

Bir avukat olarak cevap vereyim o halde; muhattap olup cevap bile vermeyin ve ertesi gün eşinin yaptığı hadsizliği üst perdeden anlatan bir konuşma yapın eşi ile. Kimse kimseye böyle hadiszce bir mesaj atma hakkına sahip değil, derdi varsa eşine hesap sorsun millete değil. Hiç de üzülmeyin öyle yuvalara hiçbirşey olmaz, o kadında yürek olsa zaten gider kocasına hesap sorar. Sanki metresini arasa kadın metresiyim diye cevap verecek, akla bak. Böyle manyakları uzak tutmak için watsapp profil resminizi kartvizitinizin resmini koyabilirsiniz, en azından bazılarını biraz aklı olanlar vazgeçiyor, resmi görünce ama hala arayan manyaklar çıkarsada hiç alttan almayın. Alttan alırsanız daha çok üstünüze gelirler haberiniz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…