Guvensizlik Kurana el basmak

• Konu Sahibi Konu Sahibi _AH_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kendinizi mutsuz edecek kıskandıracak yer aramışsınız
güvenmiyorsunuz neden evlendiniz diye sorarlar adama

sana bi sır vereyim, ben sıkışırsam her şeye el basarım
Yani bu bi güven tazeleme yöntemi değil bence.
sen de taaaa nişanlanmadan önce arattığı kişiyi düşüneceğin kadar önceden madem güvensizliğin vardı neden bile bile evlendim diye düşünmelisin arkadaşım...

Ben guvenmeye calisiyorum ama olmuyor zaten kiskanc bir yapim var birini aramasi eklemesine tahammul edemiyorum onun yapacagini dusunup onada yakistiramiyorum kolay kolay Kurana el basacak aglayack birisi degil kendisi

Birini aramak eklemek normal mi ben mi abartiyorum bolmiyorum benimde yanlisim oldu elbet ama herseyinde esime denk gelmesi vede cevremde o kadar cok aldatan ksii goruyorum ki

Ablacım güvenmiyorsan neden evlenip dünyayı ikinize dar ediyorsun?

Eşinin Allah yardimcisi olsun.
Böyle kıskanç olan biriyle cok zor.
Koca adami ağlatmışsın birde

Arttıysa ne olmuş sanki? Hem de taa eski hesap evlenmeden önceki olayın hesabını soruyorsunuz. Napacaksiniz o arattıysa boşanacak mısınız? Azıcık mantıklı olun ya.

Birine baktıysa ne var bunda? Çok büyütmüşsünüz. Konuşmuş mu mesajlaşmış mı buluşmuş mu? Merak etmiş bakmış, ben hergün kaç kişiye bakıyorum meraktan sıkıntıdan. Bunun için ağlamalar, çıldırmalar... Ne oluyor bu kadar yani?

Arttıysa ne olmuş sanki? Hem de taa eski hesap evlenmeden önceki olayın hesabını soruyorsunuz. Napacaksiniz o arattıysa boşanacak mısınız? Azıcık mantıklı olun ya.

Bilmiyorum takinti oldu bende artik ya yine aynisi olursa ya bisey cikarsa diye her cikana ben yapmadim diyip yeminler ediyor ve sosyal medya hesaplari kapali telefonu hep ortada durur ama ben niye guvenemiyorum anlamiyorum

Bilmiyorum takinti oldu bende artik ya yine aynisi olursa ya bisey cikarsa diye her cikana ben yapmadim diyip yeminler ediyor ve sosyal medya hesaplari kapali telefonu hep ortada durur ama ben niye guvenemiyorum anlamiyorum
Felaket senaryoları kurmayı bırakın. En kötü ne olabilir ya hayatı zehir etmeyin. Ben kendimi kıskanç sanardım sizi görene kadar.

evlenince sosyal medayı kapattıran ya da kapatma gereği duyan kadın ve erkekten haz etmiyorum
yanı siz bunları kapattırınca kadın - erkek sizi aldatmayacak mı sanıyorsunuz ?
içinde olan bi şekilde yapar bunu..

ayrıca birini aratmasını nasıl bu kadar takıntı hale getirdiniz bence siz bişy bulsamda bağlantı kursam diye düşünüyosunuz ve bunu bulana dek hayatı kendinize , eşinize zehir edeceğe benziyor.

sal gitsin , biraz rahat olun bence ..

Eskiden bir Tırlar Dünyası vardı. Yalandan Kur'an-ı Kerim'e el basanlar çarpılıp yamuluyordu.
Benim eski eşim de aniden ortaya Kur 'an getirip basmıştı salak.
Vallahi domuz gibi geziyor ortalıkta.

Sürekli birini aratması hoş değil fakat sizin de sürekli bu konuda takılı kalmanız ciddi zarar.
10 yıl sevgili, 1 yıl evlilik artı nişan yani 11 yıl geçirmişsiniz artık birbirinizi tam anlamıyla tanıyor ve güveniyor olmanız gerekirdi.
Bu kadar süre nasıl sürdürdünüz ilişkiyi bu güvensizlikle ?
Yoksa 10 yıldır sevgiliyim, onunla evlenmezsem kiminle evleneceğim psikolojisi ile mi evlendiniz ?
Uzun ilişkilerde çünkü böyle bir psikoloji oluşuyor.

Evlendikten sonra ben bunu adam ederim demissin. Edememissin :)

2 aylik evliyiz aslinda ona guvenmezsem kimseye guvenemem diyecegim birisidir ama boyle seylerin olmasi yada denk gelmedi beni yoruyor guvensiz yapiyor yoksa bir kizla mesajlastigi konustigunu gormedim hic

Canınız mi sıkılıyor,işiniz mi yok?
8 sene sevgililik..sonuç evlilik ve güvensiz, şüpheci ,sosyal medyadan açık aramaya çalışan eş ..
Yazık adama evlendiğine kısa sürede pişman olacak gibi görünüyor.

Denk gelen bir şey yok ki

Kapalı hesapta aylar öncekini kontrol eden sensin

Bir de balayından neden erken döndünüz neyi beğenmediniz sanki biraz abartılı düşünüyorsunuz

Lise 2 ye giderken mi evlendiniz Allah aşkına. Onu ekledi bunu cıkardı. Şunu arattı. Ne var yani. Çok geniş mezhepli olduğumdan değil. Ama inanın çok çocukça. Yazık adama. Sizin gibi bir eşim olsun istemezdim. Ona buna şuna bayram seyran surat asan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…