Guvensizlik Kurana el basmak

• Konu Sahibi Konu Sahibi _AH_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yalan soylecek olsam bir suru sey derdim ama yemin ediyorum ben yapmadim diyor seninde basina gelsinde gor aciklayamacagin bisey diyor hesaba girenler olmus baska iplerden birde

Hesaba farkli yerlerden giren olmamistir o kadar kolay degil o çünkü facebook her zaman girdiniz sehri gostermez zaten cogunlukla farklı yerleri gosterir farkli farkli sehirleri.

Yıllar once olan bir olayi ortaya koydugunuz icin adam paniklemistir,aratmasinda birsey yok ki meraktan bakmistir eger boyle herseyi kafaya takarsaniz kendinize zarar.

Evet onu arastirdim fakli sehir degil farkli ipler gosteriyor sizin dediginiz ankarayi gostermesi gibi bulunduguniz sehir disinda cok agladi etti bunun icin Kurana el basacagini dusunmuyorum bundan once bi kaca defa daha olmustu boyle seyler ve bu hesaba biri giriyor diye kapatmistik o kadar agladi yeminler etti bilmiyorum keske bilsem Allah kimseyi bu duruma dusurmesin yapmadigim icin aciklayamiyorum yapsam bi yalan bulurdum sana inan diye boyle ugrasmazdim bende diyor

Yillar once degil bu olanlar daha oncede basima geldi ve gecen sene olmus biseu beni yeni gordum

on gun once birini aratmis olsam, esim gelip bunu niye arattin dese aval aval bakarim,
onu mu aklimda tutucam,
bi sey aklima gelmistir o anda bakmisimdir.

Farkli ipte soyle oluyor mesela telefondan girmisse farkli ip olur,ev internetinden girmisse farkli ip cikar,cafe gibi yerden girmisse oranin internetini kullanirsa farkli ip cikar.

Modemi kapatip actiginda yine farkli ip cikar.

Bu konu icin Kuran a el basacagini dusunmuyorum paniklese bile benim dememle yapmaz cunku ki Kurana el basmak cok buyuk birsey herkes yapmaz diye dusunuyorum ozellikle yalan soyleyen biri

Şu kutsal kitapları alet etmeseniz güvensizliğinize .
Kendi kendini mutsuz etmek böyle bir şey herhalde

Eskileri karıştırmanın kimseye faydası yok,kapat gözünü akışa bırak kendini,rahat ol kasma.ne facebook ne instagram ne başka bi şeyim var ohhh kafam rahat.kullanmayın sosyal agları kapatın yeni bir sayfa acın herseyi geçmişte bırakıp olsun bitsin

Guvenmedigim bir insanla evlenmezdim. Yaptiklariniz cok yorucu cok yipratici boyle hayat gecer mi? Karsimda surekli yeminler eden birine de saygim kalmazdi.

Evliliginin tadını cıkarsana,
Gelecege bak,
Aratmış aratmamış öncesini bosver bundan sonrasına bak,
Bu kıskançlıklar yüzünden en güzel günler heba oluyor,
Kendimden biliyorum.

Eger canim sikkinsa, moralim bozuksa kafam dagilsin diye butun ilk, orta, lise, universite arkadaslarimdan merak ettiklerime bakarim.. ne var ki bunda? Bunun icin kurana el bastirip bir de gunaha mi girdiniz? Gidin tedavi olun arkadasim ya bu nasil bir paranoya?

Bence çalışma hayatına başlayın veya bir kursa gidin veya kendinize oyalanacak meşgale bulun
Bunlar hep boş boş oturmaktan oluyor
Balayında gittiğiniz otel kötü diye zor günler mi yaşamış oluyorsunuz diyorum ya vaktinizi faydalı işlerle doldurursanız ailecek mutlu olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…