Guvensizlik Kurana el basmak

• Konu Sahibi Konu Sahibi _AH_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu kadar sorunsa sizin için neden sosyal medya hesaplariniz var ? Kapatın ikinizde sanki olmazsa olmaz bir şeymiş gibi. Yada ortak tek bir hesap kullanın. Bana siz fazla büyütmüş sunuz gibi geldi. Bu kadar şüpheci olmayın evliliginizi yipratiyorsunuz

Sosyal medya hesabimiz 5 6 aydir yok

Bu şekilde davranmanız sadece size zarar verir.Nişanlıyken aratmış sonuçta ne kadar zaman önce geçmişi bu kadar didiklemeyin.Birinin ismini aratmış olması hoş değil evet ama sonuçta ismini arattı diye ona aşık sizi sevmiyor demek değil bende bazen merak ettiğim insalara bakıyorum bu birlikte olduğun insanı sevmediğim anlamına gelmiyor merak sadece insanoğluyuz hepimiz bu kadar ağlayacak kendini hırpalayacak hiçbirşey yok ortada

Yapip yapmadigina bile emin degilim yeminler edip agliyor Kurana el basiyor yakistiramiyorum onun yaptigina zaten oyle bir insan degil ama belirsiz bi durum yapmamis gibi geliyor oyle dusunuyorum bi yandanda yapiyorsa boyle seyler ya bi daha yaparsa kaldirabilirmiyim diyorum

Allah şifa versin sizin işiniz zor adama da sabır versin onun işi de zor

Sizce erkekler yaptigi biseye yaptim der mi kaybetmek ugruna yoksa yalan mi soyler

Yalan soylecek olsam bir suru sey derdim ama yemin ediyorum ben yapmadim diyor seninde basina gelsinde gor aciklayamacagin bisey diyor hesaba girenler olmus baska iplerden birde

Yalan soylecek olsam bir suru sey derdim ama yemin ediyorum ben yapmadim diyor seninde basina gelsinde gor aciklayamacagin bisey diyor hesaba girenler olmus baska iplerden birde
kıyamam ya nasılda içten içe inanmak ıstıyorsun .

ama sen bu şekilde devam edeersen hayatın boyunca böyle kendını kandırmaya devam etceksın ..

kıyamam ya nasılda içten içe inanmak ıstıyorsun .

ama sen bu şekilde devam edeersen hayatın boyunca böyle kendını kandırmaya devam etceksın ..
Ne demek istiyorsunuz

Teee nişanlanmadan önce birisini aratmasi cidden bu kadar büyük bir kavga sebebi mi?

Eskiyi karıştırmayın kapatın gitsin
ama şahsi kanaatim Kurana el basana da güvenmem ben :)

Ne demek istiyorsunuz

Adam her sıkıştıgında ya yemın edıyor ya kurana el basıyor .

Kurana el basması sizin için bir gerçeklik göstermemeli.

Ve eskiye dönuk olmadan yaşamayın..

Madem herseyı unutup evlendın .
Geçmişi kurcalama

O zaman da ben vardim hayatinda sonucta ya simdi tekrar olursa diye korkuyorum
İyi de kadın eski sevgilisi değil, birşey değil. Allah bilir neden yazmış teee kaç sene önce.
Sizin arama bölümünde hiç mi asla kimsenin adı yazmıyor? Benimki masallah fihrist gibi, sırf meraktan -adi geçti diye- arkadaşım eski sevgilisini stalk yapmak istedi diye falan. Bin tane adamın adı yazıyor.
Bence böyle şeylerden yuvanın huzurunu kaçırmaya değmez.
Bu kadar kıskançlık sana da Zarar

Eski sosyal medya hesaplarını dondurmayın silin sürekli girip bakmanın manası yok hesabı silersen bu düşünceler de gider

Didik didik aramaya devam ederseniz çok daha fazlasını bulursunuz, Kuran’a el bastırmak gibi bir hareketi yorumlamayacağım bile

Her isim sevgili midir?
Dini inandırıcı unsur olarak görmek bunu kişisel çıkarlarınız için kullanmak fıtrata ters.
O telefon ortada ama silebilir.
Başka bir hat da kullanabilir.
Canım günleri zehir etmek için bir çok sebeb bulmaya devam edebilirsiniz

Kuran'ımızı,kutsal bir kitabı lütfen saçma sapan olaylarınıza alet etmeyin. Ne yani el bastı diye güvenecek misiniz? Ya da diyelim aldattığını gözünüzle gördünüz ama aldatmadım diye el bastı yine mi güveneceksiniz?

Benim arkadaşımın kocasıda kurana el basmıştı. Yetmedi kızının üstüne yemin bile etmişti. Sonuç iki kadınla aldattığı ortaya çıktı.

Yani onemli olan guvenmek yapacak olan kisi icinde varsa zaten yapar diyorsunuz ben cok abartiyorum konuyu sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…