Güvensizlik sorunu...

• Konu Sahibi Konu Sahibi btxx
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım yanlış anlama ama karakteri maalesef düzgün degil karakteri düzgün insan bir bayanin uzerinde bu şekilde baskı ve hüküm kurma hakkina sahip olmadigini bilir.

Haklisin, ben aptallip yapip hep altinda sebep aradim, aldatildigi icin anlayis göstermeye calistim ki onun yasadigi da kolay degil ama ben yinede bunlari hak etmiyorum

Sizce aldatilmis bir insan degisebilir mi?

Ama canım benim gerçek ilişki, sevgi bu değil.Alakası yok. Şimdi bile aklında şüphe var tedirginsin.

Kendi kendine aşamaz bunu . Gitsin tedavi olsun. Sende yoluna bak.

Cok haklisiniz, icimde zaten hep bi kararsizlik vardi, yüz de yüz emin degildim bu yorumlari duymaya cok ihtiyacim vardi

Cok haklisiniz, icimde zaten hep bi kararsizlik vardi, yüz de yüz emin degildim bu yorumlari duymaya cok ihtiyacim vardi

Bir an önce kendi hayatına bak. İnan ki gerçek ilişki böyle birşey değil. Eminim pırıl pırıl bir kızsın. Karşına çok daha iyi insanlar çıkacaktır.

Haklisin, ben aptallip yapip hep altinda sebep aradim, aldatildigi icin anlayis göstermeye calistim ki onun yasadigi da kolay degil ama ben yinede bunlari hak etmiyorum
sen sevdigin icin gozunde buyutuyosun onu hepsi bu hesap vercegim diye omuzlarina binen agirligi farketsen ne demek istedigimi anlarsin boyle insanlara zaman harcamaya gerek yok cunku duzelmiyolar

iliskinizde yeni degilmis 3 yillikmis böyle sacma davranmasinin aciklamasi "güvenmiyorum kadinlara daha önce aldatildim olamaz". Kendisi asamiyorsa tedavi olmali. Alditilmak evet bir travma ama su zamanda neredeyse herkez iliskilerinden birinde aldatiliyor. Bende aldatildim hemde cok aci bir sekilde. Adam benimleyken baskasiyla tanisip sözlendi. Ama kalkipta bunun faturasini nisanlima kesmiyorum. Ki zaten iliskimiz baslamadan atlatmistim. Aci cekilir ve tecrübe edinilir böyle kendine ve karsisindakine hayat zindan edilmez.

Sevgi, ask zorluklari beraber asmak icin vardir hayati birbirine zorlastirmak icin degil. Nedense cok sinir oldum erkek arkadasina kusura bakma

Karakteri düzgün olmasa zaten hic düsünmem ayrilirim ama dedigim gibi asiri zoruma gidiyor cünkü özellikle dikkat ediyorum, istemedigi biseyi yapmiyorum bu da benim aptalligim iste
Niye özellikle dikkat ediyorsun? Neden nasıl bir hayat yaşayacağınıza o karar veriyor? Neyin bedelini size ödetiyor?

Siz kontrol altında tutulması gereken bi insan mısınız? Sadakatinizi bu şekilde mi sağlayacak?

Bana kaç saat dışarıda duracağımın, nereye gidemeyeceğimin, kiminle ne zaman konuşacağımın söylenmesini ağır hakaret sayarım. 5 yaşında çocuk değilim ki ben. Ya kafan basmıyor, ya senin ahlakından şüphe ediyorum ki kendim sana sınırlar çekiyorum demeye gelir bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…