Güvensizlik sorunu...

• Konu Sahibi Konu Sahibi btxx
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

btxx

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2017
408
315
53
Artik ne yapacagimi bilmiyorum. 3 yildir aslinda(?) iyi giden bir iliskim var fakat sevgilimin bana karsi güvensizlik sorunu var. Benimle alakali olmadigini düsünüyorum cünkü simdiye kadar güvenini sarsacak hic birsey yapmadim, zaten fazla disari cikan, cevresi genis olan biri degilim ve bu benim ilk iliskim. Sevgilimin eskiden 2 yillik bir iliskisi vardi, aldatilmis kizin telefonunda baska bir erkekle görüstügünü görmüs tesadüfen, bence asil sebebi bu. Fakat cok zoruma gidiyor, onun istemedigi biseyi yapmiyorum, özellikle anlayis göstermeye calisiyorum ama yinede olmuyor. Rüyasinda bile benim onu aldattigimi görüyor, bu tür rüyalari defalarca gördü. O uyurken misal whatsapp‘e girip arkadaslarimla konusmaya korkuyorum artik, yanlis anlamasin diye ki cogu zaman hep der kiminle konusuyorsun bu saatte ne konusuyorsunuz yatsana uyusana falan filan. Sosyal medya hesaplarimi da sildim, istemedigi icin. Disari ciktigimda mutlaka saat basi neler yaptigimi söylememi ister, misal carsiya gidiyorum demem onun icin yetmiyor, kimle nereye saat kacta ne zaman kadar, her seyi bilmek istiyor. Icim daraldi artik, ne yapsam inanin bilmiyorum. Niyetimiz ciddi ama bu iliski böyle devam eder mi bilmiyorum, sizce ne yapmaliyim?

misal carsiya gidiyorum demem onun icin yetmiyor, kimle nereye saat kacta ne zaman kadar, her seyi bilmek istiyor.
Şu detayları anneme babama verirken daralıyorum. Böyle ömür mü geçer?
Ya tedavi olsun ya da bunu çekmeyin yani size de yazık. Sürekli huzursuz bir ilişki.
Evlenirseniz bu durum azalmaz daha da artar bence.

benimde vardi boyle bir erkek arkadasim insani cileden cikartiyodu resmen. boyle insanla omur gecmez madem guvenmiyor sizinle birlikte olmasin size bu sekilde davranmaya en onemliside siz boyle birsey yapmiyorken boyle bir s.rerfsizligi size yakistirmasi bile ayrilma sebebi olmali sizin icin onun aldatilmis olmasi size boyle birseyi yakistirma luksunu vermez ona

Allah akıl fikir versin sana ... Yazdıklarını bir daha oku cevabını bulman hiçte zor değil...

Gencecik insansın. Ne diye böyle bir adam için kendini heba ediyorsun?Sevgilinizin yaptığını aileniz yapsa karşı çıkarsınız... Ne buluyorsunuz böyle adamlarda ?

Ayrılmazsan bile bile mutsuz bir hayata doğru koşar adım gidersiniz . Evlilik laylaylom değil . Asla düzelir diye beklemeyin. Cicim ayları geçince her yaptığı gözüne batacak. Sıkılacaksın. Arkadaşlarınla görüşemeyecesin. Yanında değilken bile wp ye bakamıyorsan sonrasını zaten kestirebiliyorsundur.

Kaç yasında insansın.Sen kendi kendini yönetemiyor musun da başkasının hayatına bu kadar müdahale etmesine izin veriyorsun?

Kendine yazık etme . Aklını başına al . Karşına aklı selim daha mantıklı biri çıkar mutlaka .

Evlenince yapmam demişte çalışmayıp 7/24 yanında mı duracakmış ? Yanında olmadığında ne oluyormuş Annen baban ve kendin herkesten daha güvenlidir.

İplerii fazla fazlaa eline vermişsin...
Bukadar istismara gerek yok.. Neyin sıkıcılığı bu acaba.
Kendine özgüveni olmayan kişinin sana güveni olmaz tabi,
Kendini niye bu kadar telef ediyorsun ki...

Neden kendini ona göre degistiriyorsun ki??
Bütün sosyal medyani silip whatsapp da gec saatte yazmaya korkuyorsun. Peki sen buna laikmisin?

Seni sen oldugun icin sevsin. Eger bir sorunu varsa gitsin tedavi olsun. Ne o hemen ayaklarin altina kapanmissin..

Karakteri düzgün olmasa zaten hic düsünmem ayrilirim ama dedigim gibi asiri zoruma gidiyor cünkü özellikle dikkat ediyorum, istemedigi biseyi yapmiyorum bu da benim aptalligim iste

Kesinlikle daha paronayak bir koca asla ekmek bile almana izin veremicek guvensizlik bittimi o insanın psikolojisi geçmez. Gecse bile yüzde 70 bir kenarda durur. Ama onun suçu değil. İşte malesef bazı hemcinslerimizde böyle olabiliyor. Allah yardımcınız olsun

Cok haklisiniz ama bu benim ilk tecrübem, ilk defa birini sevdim ve anlayis göstermek istedigim icin belki de aptallik yapip kendimi ezdirdim. Ailem de cok baskin oldugu icin aslinda bana bazi seyler ters gelmedi ama artik abarttigini düsünüyorum

Karakteri düzgün olmasa zaten hic düsünmem ayrilirim ama dedigim gibi asiri zoruma gidiyor cünkü özellikle dikkat ediyorum, istemedigi biseyi yapmiyorum bu da benim aptalligim iste

E sen o zaman kendi hayatını değil onun senin için yaşamanı istediği hayatı yaşıyorsun ...

Dediğim gibi yarın öbür gün hep gözüne batacak. Ki şu anda da içine sinmediğini seziyorum. Dönüşü kolayken vazgeç.

canım yanlış anlama ama karakteri maalesef düzgün degil karakteri düzgün insan bir bayanin uzerinde bu şekilde baskı ve hüküm kurma hakkina sahip olmadigini bilir.

Ama canım benim gerçek ilişki, sevgi bu değil.Alakası yok. Şimdi bile aklında şüphe var tedirginsin.

Kendi kendine aşamaz bunu . Gitsin tedavi olsun. Sende yoluna bak.

Fazla taviz vermişsiniz.başkasının yaptığı hatanın bedelini siz odemek zorunda değilsiniz.onun güven problemi varsa bir ilişkiye başlamicaktı.onun için resti cekmelisiniz.konuşun anlatın.ya değişmeli ya da böyle ömür geçmez

Ben böyle güven sorunu yasayipta bir iliski yasayan insanlara inanilmaz sinir oluyorum. Güven problemin varsa git tedavi ol bu kadar basit!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…