Şu detayları anneme babama verirken daralıyorum. Böyle ömür mü geçer?misal carsiya gidiyorum demem onun icin yetmiyor, kimle nereye saat kacta ne zaman kadar, her seyi bilmek istiyor.
Sevgiliyken böyleyse , evlenince iki kati düsün
Inanma sakin. Degismek istiyorsa simdi degissinO da aslinda tam tersini diyor, evlenince yanimda olursan durum degisir diyor ama benim de pek inanasam gelmiyor
benimde vardi boyle bir erkek arkadasim insani cileden cikartiyodu resmen. boyle insanla omur gecmez madem guvenmiyor sizinle birlikte olmasin size bu sekilde davranmaya en onemliside siz boyle birsey yapmiyorken boyle bir s.rerfsizligi size yakistirmasi bile ayrilma sebebi olmali sizin icin onun aldatilmis olmasi size boyle birseyi yakistirma luksunu vermez ona
Allah akıl fikir versin sana ... Yazdıklarını bir daha oku cevabını bulman hiçte zor değil...
Gencecik insansın. Ne diye böyle bir adam için kendini heba ediyorsun?Sevgilinizin yaptığını aileniz yapsa karşı çıkarsınız... Ne buluyorsunuz böyle adamlarda ?
Ayrılmazsan bile bile mutsuz bir hayata doğru koşar adım gidersiniz . Evlilik laylaylom değil . Asla düzelir diye beklemeyin. Cicim ayları geçince her yaptığı gözüne batacak. Sıkılacaksın. Arkadaşlarınla görüşemeyecesin. Yanında değilken bile wp ye bakamıyorsan sonrasını zaten kestirebiliyorsundur.
Kaç yasında insansın.Sen kendi kendini yönetemiyor musun da başkasının hayatına bu kadar müdahale etmesine izin veriyorsun?
Kendine yazık etme . Aklını başına al . Karşına aklı selim daha mantıklı biri çıkar mutlaka .
Evlenince yapmam demişte çalışmayıp 7/24 yanında mı duracakmış ? Yanında olmadığında ne oluyormuş Annen baban ve kendin herkesten daha güvenlidir.
Karakteri düzgün olmasa zaten hic düsünmem ayrilirim ama dedigim gibi asiri zoruma gidiyor cünkü özellikle dikkat ediyorum, istemedigi biseyi yapmiyorum bu da benim aptalligim iste
canım yanlış anlama ama karakteri maalesef düzgün degil karakteri düzgün insan bir bayanin uzerinde bu şekilde baskı ve hüküm kurma hakkina sahip olmadigini bilir.Karakteri düzgün olmasa zaten hic düsünmem ayrilirim ama dedigim gibi asiri zoruma gidiyor cünkü özellikle dikkat ediyorum, istemedigi biseyi yapmiyorum bu da benim aptalligim iste
Cok haklisiniz ama bu benim ilk tecrübem, ilk defa birini sevdim ve anlayis göstermek istedigim icin belki de aptallik yapip kendimi ezdirdim. Ailem de cok baskin oldugu icin aslinda bana bazi seyler ters gelmedi ama artik abarttigini düsünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?