güvensizlik ve saygısızlık:(

peki sence gerçekten ne yapmalıyım?ne yazmalıyım?bir aptallık daha etmek istemiyorum:14:biraz gurur yapim dedim bitti dedi ya:14:iyice aptal durumuna düşcem resmen:14:

sen dediklerimi yaz bi kerede seninin ilk adımı atmanı istedim ondan öle yazdım de bitmesin lafını duymak istedim ama sinirli olduğun için aniden cvp verdin de okadar kolay bişey mi yaşadık de sensiz nefes alacağım bir gün bile istemiyorum de ayrı şehirledeyiz diye böle oluyor de ama düzelecek herşey ben inanıyorum gel birlikte inanalım de

şimdi şöyle mi yazayım;

bir kerede senin ilk adımı atmanı istedim sessiz kalıp hatanı anlamanı istedim bitmesin demeni istedim..

şimdi şöyle mi yazayım;

bir kerede senin ilk adımı atmanı istedim sessiz kalıp hatanı anlamanı istedim bitmesin demeni istedim..

ya şimdi sensiz nefes alamam falan yazarsam iyice havalanmaz mı:14:bi ılımlı cvp verse yumuşatıcam havayı aslında artık:14:öncelikle yukardaki cümleyi yazim mı

sen dediklerimi yaz bi kerede seninin ilk adımı atmanı istedim ondan öle yazdım de bitmesin lafını duymak istedim ama sinirli olduğun için aniden cvp verdin de okadar kolay bişey mi yaşadık de sensiz nefes alacağım bir gün bile istemiyorum de ayrı şehirledeyiz diye böle oluyor de ama düzelecek herşey ben inanıyorum gel birlikte inanalım de

böle yaz

ya şimdi sensiz nefes alamam falan yazarsam iyice havalanmaz mı:14:bi ılımlı cvp verse yumuşatıcam havayı aslında artık:14:öncelikle yukardaki cümleyi yazim mı

güzelim rest çektin senbilirsin ama ruhunu okşuyacaksın yapcak bişey yok

şöyle yazdım;

''bi kerede senin ilk adım atmanı istedim hatanı anla bi durup düşün artık olanları istedim ondan öyle yazdım.bitmesin lafını duymak istedim..ama sinirli oldğun için aniden cvp verdinde bu kadar kolay bişey mi yaşadık gerçekten biz?''

ne bilim daha iyisini yediremedim gururuma işte:14:

şöyle yazdım;

''bi kerede senin ilk adım atmanı istedim hatanı anla bi durup düşün artık olanları istedim ondan öyle yazdım.bitmesin lafını duymak istedim..ama sinirli oldğun için aniden cvp verdinde bu kadar kolay bişey mi yaşadık gerçekten biz?''

ne bilim daha iyisini yediremedim gururuma işte:14:

sen bilirsin canım beklicez bakalımm

facebook u bu kadar ciddileştirme ordan silince bittimi oluyor asıl saçma olan bu böle düşüme

ay bende geldm :) merakla bekliyorm cvbı. inşallah düzelir canım ama kendi yazdgn daha iyi olmuş gururu hepten bırakma topu ona at demekki sevmemişsin bahane aramışsın vs. ben öyle hissediyorum bóyle bi durumda ya sevmiyo bahane arıyo ya da sinirine geldi

facebook u bu kadar ciddileştirme ordan silince bittimi oluyor asıl saçma olan bu böle düşüme

böyle düşünmemin sebebi şu canım orda bir sürü akrabası var hem bende ekli hem onda yani onların gözünde bir önemi var tabi bu yüzden.benmde kardeşim falan ekli ikimizde yani bir sürü ortak çevremiz var.yoksa facebooku tabiki önemsemem cnm

ay bende geldm :) merakla bekliyorm cvbı. inşallah düzelir canım ama kendi yazdgn daha iyi olmuş gururu hepten bırakma topu ona at demekki sevmemişsin bahane aramışsın vs. ben öyle hissediyorum bóyle bi durumda ya sevmiyo bahane arıyo ya da sinirine geldi

hoşgeldin cnm hoşgeldiin.cvp yok hala.ondaki o inat ondaki o gurur kimde var?bana defalarca kere rest çekti bugune kadar inanmıyorsan ayrıl diye bir kez olsun bitti yazmadım.ben sadece bir kez yazdım aldım cvbımı.bitti bu kadar basit yazdı.böyle kaldım yine cvp yazıp konuyu uzatmaya çalışan benim.durumum çok komik farkındayım:43:sevmiyor değil beni sevdiğine inanıyorum öyle hissediyorum ama nerde yanlış var bilmiyorum işte:14:

sanırım cvp yazmıcak..herzaman beni peşinden koşturmak niyeti..güvensizlik eden saygısızlık eden küfür eden yazma diyen biterse biter diyen kendisi ilk başta bende restine karşılık verdim diye ben suçluyum.bitsin dedi.hatta bitti bu kadar basit dedi.merak ediyorum ya özellikle mi yapıyor?gerçekten bitirmek mi niyeti?tmm msj atan ilk o oldu keşke rest çekmeseydim bende ama sürekli güvenilmemekten sürekli yalancılıkla suçlanmaktan kötü sözler duymaktan bitsin restlerinde çok yoruldum çok:14:çıkmazdayım ya resmen..sussam sabırlı olsam tepeme çıkıyor karşılık versem elimde patlıyor ben bu çocuğa ne yapıcam bilmiyorum artık..benim gibi gururlu bi insanı ne hale getirdi helal olsun..hem peşinden koşan ben oldum yıllar sonra..kolayca restleri çeken o oldu..

okurken yazılanları inş. biter yazmamıştır dedim ama geç kalmışım yazmışsın :( madem bitti son bi konuşalım o zaman de. mümkünse yüzyüze konusun.

okurken yazılanları inş. biter yazmamıştır dedim ama geç kalmışım yazmışsın :( madem bitti son bi konuşalım o zaman de. mümkünse yüzyüze konusun.

msjıma cvp vermediki hala:2:ne deyim şimdi ben buna..çok yoruldum..evet çokta seviyorum..saçma sapan bir durumdayım işte ben böyle..yüzyüze konuşmamıza en az iki hafta var o uzak şehirde kolay kolay gelemiyor..

Ben de okudum yazılanları ve takipteyim ama hani şu yaptığımız çok yanlış ben d eyapıyorum ama erkekler yemiyor, biz mesela ya olur mu öyle şey tabi ki bitemez desin diye, iyi bitsin bu kadar bastse diyoruz ve onlar ee bitsin madem diyor. Neden sanki bu sefer bitmesini ilk ağza alan biz oluyoruz gibi...

Şu an ben de askerdeki yarimle neler nelerr yaşıyorum ve ben de bekleme safhasındayım, konular farklı ama yzcaktım yazmıcaktım rest çeken benim kısmı aynı..ve yazmadı da aramadı da ben de yazmadım ve duramam diye kendi kendime yemin ettim yazmıcam aramıcam ve napcak diye bekliycem her şey onun elinde.

bence gereksiz gururlar yerine yazdığın iyi olmuş dozunda yapcak bi şey yok, karşındakini tanıyıp rest çekmesen iyiymiş ama madem çektin bence iyi ki mesaj atmışsın, ama artık yazma arama..bekle biraz beraberce bekleyelim bakalım napcak, kolay bitemez bi ilişki merak etme ama o denli sadıkken de sakın kendini kanıtlamaya çalışma. Güvenmek zorundasın de ya ve küfretmiceksin deme de küfredince beni ne kadar üzüp kırdığını biliyo musun de ne biliyim farklı söyle yani..

Kesinlikle çok haklısın ama erkeklerle aynı kafaya sahip değiliz ne yazıkki..onlar bize göre daha umursamaz görünüp bazen sinirden deliye dönüyorlar, ama güven çok ciddi bi problem, umarım hepsi farklı şehirlerdesiniz diyedir, ve biraraya gelince biter gider sorunlar umarım...

Not: Ben de şu an çok sağlıklı düşünecek durumda değilim, yazdıklarımı dikkate almazsan kızmam :)

ben anlamıyorum susuyorum ezildikçe eziliyorum kendi hayatımdan kendimden gururumdan ödün veriyorum konuşuyorum karşılık veriyorum ters tepiyor erkeklere.ben ne yapacağımı bilmiyorum artık ya.ben ilişki yürütemiyorum sanırım..ne kadar zor ya..yaşlandım sanki artık ciddi anlamda..ne gücüm kaldı savaşmaya ne bişey..sadece anlayış sevgi güven ve saygı istediğim..ama elimde olan yalancılıkla suçlanma küfürler,bitsin demeler ve uzaklık..hep uzak olmaız uzak şehirler..ben çok yoruldum kızlar:14:yastığım ıslana ıslana uyucam bu gecede:14:allah bana doğru yolu göstersin şu çektiklerime bi çare olsun istiyorum..bir ışık bir yol bir şeye ihtiyacım var benim..baştan yazmak istiyorum bu ilişkiyi ama onada gücüm yok:14:bi mucize olsun evlenip kurtulalım şu saçmalıklardan ya da hayırlı değilsek ayrılalım cidden..

Back
X