- 12 Mart 2011
- 934
- 17
- 68
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok üzüldüm sizesence ne yapmalıyım bu msjına
normalde asla birşey yazmazdı şimdi msj atmış ama hala aynı yerden çalıyor
bana dün küfür edip yalancısın yazma bana dedi şimdi bugun inadını kırmış msj atmış ama değişen birşey yok.ben şunu anlamasını istiyorum başkaları yüzünden beni kaybetmezsin bu kendi yaptıkların yüzünden kaybedersin bu güvensizliğin suçlaman ve saygısızlıkların yüzünden.bunu görsün istiyorum.bana biterse bitsin yalancılarla ilgilenmiyorum yazıyor dün küfür ediyor msj yazma bana diyor bugün dönmüş başkasıyla konuştuğun için mi beni aramadın diyor
of offf
Hala kafanda senaryolar kuruyorsun benim sana seninle beraber olduğum süre içinde tek yanlışım olmadı artık ya bana güvenirsin ya da biter. Böyle bir şey yazmak ister misin canım?
evet çok güzel cnm bu msj.birde küfürlerine değinmeliyim.çok kalbim kırık bu sözlerine çünkükendimi değersiz önemsiz hissediyorum o zmnlar
![]()
bizde ayrı şehirlerdeyiz ilk başlarda çok çok çok sancılı zamanlar geçirdik 3 gün 3 gece uyumadan ağladığımı biliyorum komaya giriyodum ama okadar seviodum ki yapamadım bişey bekledim düzelir dedim şimdi bazen çok kötü laflarda duydum düzelir dedim erkekler değişik çok değişik sabrettim bazen sesim kısılana kadar bağırdım bazende sustum yorulmuştum çünkü telefonlarımız 7/24 açıktı hiç kapanmıyordu ama bir gün geldi kendi kendimize biz napıyoruz dedik ya başka insanlardan uzaklaşmıştık arkadaşlarımız bile yok ama çok şükür her yolunda şimdi bazı arkadaşlar sessizmi kalcaksın kendini ezdirme diyor evlenincede yapar diyor ama ben her zaman değişeceğine inandım şimdi herşey çok daha sağlıklı demekki o da senin yazmanı bekliyor bende öyleydim hiç fırsat vermezdim benden özür dilemesini defalarca arardım defalarca sonra dank etti bir gün şimdi herşey olması gerektiği gibi seviyosan çok şimdi sen yaz msj hesabını sor küfürün ama bidaki seferede ilk adımı senin atmayacağını belirt olurmu![]()
bizde ayrı şehirlerdeyiz ilk başlarda çok çok çok sancılı zamanlar geçirdik 3 gün 3 gece uyumadan ağladığımı biliyorum komaya giriyodum ama okadar seviodum ki yapamadım bişey bekledim düzelir dedim şimdi bazen çok kötü laflarda duydum düzelir dedim erkekler değişik çok değişik sabrettim bazen sesim kısılana kadar bağırdım bazende sustum yorulmuştum çünkü telefonlarımız 7/24 açıktı hiç kapanmıyordu ama bir gün geldi kendi kendimize biz napıyoruz dedik ya başka insanlardan uzaklaşmıştık arkadaşlarımız bile yok ama çok şükür her yolunda şimdi bazı arkadaşlar sessizmi kalcaksın kendini ezdirme diyor evlenincede yapar diyor ama ben her zaman değişeceğine inandım şimdi herşey çok daha sağlıklı demekki o da senin yazmanı bekliyor bende öyleydim hiç fırsat vermezdim benden özür dilemesini defalarca arardım defalarca sonra dank etti bir gün şimdi herşey olması gerektiği gibi seviyosan çok şimdi sen yaz msj hesabını sor küfürün ama bidaki seferede ilk adımı senin atmayacağını belirt olurmu![]()
O zaman değiştirelim
Kafanda kurduğun senaryolara göre bana utanmadan küfür ettin defalarca ne sana yakıştı bu laflar ne de ben hakettim ama hala aynı kafadasın ya bana güvenmeyi öğrenirsin ya da biter.
Sen çok sabırlıymışsın canım ya benim hatalarımdan biride fevri davranmam oldu.Oda hep ona kızardı biraz daha sakin konuşabilsen keşke diye.Çünkü ben bazen sebebini bile sormadan kızardım yada trip atardım![]()
tatlım aynen şöyle yazdım;
'hala kafanda senaryolar kuruyorsun seninle beraber olduğum süre içinde tek yanlışım olmadı bir hakaret bir küfür daha duymak istemiyorum artık ya bana güvenirsin ya da biter'
ne dicek bilmiyorum ama sinirlencek eminim.ama napim ya napim yapmasın artık bunları.birdaha yaparsam kaybederim desin istiyorumyoksa bititrmek falan istemiyorum ben..
bence çok çok seviosan vazgeçemem diyosan bitme lafını kullanma erkekler çabuk gaza gelir biranda seni çok sevdiği halde küfür eden adam bitsin der çıkar işin içinden bide msj çeken ilk adam ata sensen uğraştırır seni çok üzülürsün
hiç öle bir sansım olmadı maalesefama şimdi sorrr aslaa altta kalmam normale döndük çok şükür şimdi yapamadıklarımı yapıorum oda zevkle çekiorr
sabır işi bu bi kalemde bitemez emek var
çok iyi yazmışsın canım sinirlense de durup bi düşünecektir hak verecektir sana cevabını çok merak ediyorum inş anlar seni yaa
yazdım bileeçok mu ağır oldu
ya sadece bir daha yapmadan düşünsün istiyorum ya
hep alttan aldım hep ispatlamaya çalıştım kendimi ona sonuç yine güvenmedi bana
![]()
tatlım aynen şöyle yazdım;
'hala kafanda senaryolar kuruyorsun seninle beraber olduğum süre içinde tek yanlışım olmadı bir hakaret bir küfür daha duymak istemiyorum artık ya bana güvenirsin ya da biter'
ne dicek bilmiyorum ama sinirlencek eminim.ama napim ya napim yapmasın artık bunları.birdaha yaparsam kaybederim desin istiyorumyoksa bititrmek falan istemiyorum ben..
güzelim inşallah üzüleceğin bir sonuç almazsın şuan okadar iyi anlıyorum ki seni