• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

güvensizlik ve saygısızlık:(

Hala kafanda senaryolar kuruyorsun benim sana seninle beraber olduğum süre içinde tek yanlışım olmadı artık ya bana güvenirsin ya da biter. Böyle bir şey yazmak ister misin canım?

çok üzüldüm size:5:sence ne yapmalıyım bu msjına:5:normalde asla birşey yazmazdı şimdi msj atmış ama hala aynı yerden çalıyor:14:bana dün küfür edip yalancısın yazma bana dedi şimdi bugun inadını kırmış msj atmış ama değişen birşey yok.ben şunu anlamasını istiyorum başkaları yüzünden beni kaybetmezsin bu kendi yaptıkların yüzünden kaybedersin bu güvensizliğin suçlaman ve saygısızlıkların yüzünden.bunu görsün istiyorum.bana biterse bitsin yalancılarla ilgilenmiyorum yazıyor dün küfür ediyor msj yazma bana diyor bugün dönmüş başkasıyla konuştuğun için mi beni aramadın diyor:14:of offf

Bende senin için üzüldüm canım ya sevdiğin insanın güvenini ortada yaptığın bişey yokken kazanamamak kimbilir ne kadar zordur.Açık açık konuşmayı denedin mi ? ''kendi yaptıkların yüzünden kaybedersin'' sözünü onada söyledin mi ?

Hala kafanda senaryolar kuruyorsun benim sana seninle beraber olduğum süre içinde tek yanlışım olmadı artık ya bana güvenirsin ya da biter. Böyle bir şey yazmak ister misin canım?

evet çok güzel cnm bu msj.birde küfürlerine değinmeliyim.çok kalbim kırık bu sözlerine çünkü:14:kendimi değersiz önemsiz hissediyorum o zmnlar:14:

bizde ayrı şehirlerdeyiz ilk başlarda çok çok çok sancılı zamanlar geçirdik 3 gün 3 gece uyumadan ağladığımı biliyorum komaya giriyodum ama okadar seviodum ki yapamadım bişey bekledim düzelir dedim şimdi bazen çok kötü laflarda duydum düzelir dedim erkekler değişik çok değişik sabrettim bazen sesim kısılana kadar bağırdım bazende sustum yorulmuştum çünkü telefonlarımız 7/24 açıktı hiç kapanmıyordu ama bir gün geldi kendi kendimize biz napıyoruz dedik ya başka insanlardan uzaklaşmıştık arkadaşlarımız bile yok ama çok şükür her yolunda şimdi bazı arkadaşlar sessizmi kalcaksın kendini ezdirme diyor evlenincede yapar diyor ama ben her zaman değişeceğine inandım şimdi herşey çok daha sağlıklı demekki o da senin yazmanı bekliyor bende öyleydim hiç fırsat vermezdim benden özür dilemesini defalarca arardım defalarca sonra dank etti bir gün şimdi herşey olması gerektiği gibi seviyosan çok şimdi sen yaz msj hesabını sor küfürün ama bidaki seferede ilk adımı senin atmayacağını belirt olurmu:34:

evet çok güzel cnm bu msj.birde küfürlerine değinmeliyim.çok kalbim kırık bu sözlerine çünkü:14:kendimi değersiz önemsiz hissediyorum o zmnlar:14:

Ben olsam sorardım '' senin o kırıcı küfürlerini hakettim mi gerçektende; ne yaptımda bana küfür ediyosun '' diye.

O zaman değiştirelim
Kafanda kurduğun senaryolara göre bana utanmadan küfür ettin defalarca ne sana yakıştı bu laflar ne de ben hakettim ama hala aynı kafadasın ya bana güvenmeyi öğrenirsin ya da biter.

bizde ayrı şehirlerdeyiz ilk başlarda çok çok çok sancılı zamanlar geçirdik 3 gün 3 gece uyumadan ağladığımı biliyorum komaya giriyodum ama okadar seviodum ki yapamadım bişey bekledim düzelir dedim şimdi bazen çok kötü laflarda duydum düzelir dedim erkekler değişik çok değişik sabrettim bazen sesim kısılana kadar bağırdım bazende sustum yorulmuştum çünkü telefonlarımız 7/24 açıktı hiç kapanmıyordu ama bir gün geldi kendi kendimize biz napıyoruz dedik ya başka insanlardan uzaklaşmıştık arkadaşlarımız bile yok ama çok şükür her yolunda şimdi bazı arkadaşlar sessizmi kalcaksın kendini ezdirme diyor evlenincede yapar diyor ama ben her zaman değişeceğine inandım şimdi herşey çok daha sağlıklı demekki o da senin yazmanı bekliyor bende öyleydim hiç fırsat vermezdim benden özür dilemesini defalarca arardım defalarca sonra dank etti bir gün şimdi herşey olması gerektiği gibi seviyosan çok şimdi sen yaz msj hesabını sor küfürün ama bidaki seferede ilk adımı senin atmayacağını belirt olurmu:34:

çok teşekkür ederim içimi rahatlattın cnm..fırsat vermediğim zaman beni araması özür dilemesi için gurur falan kalmıyor ondan beklediğimdede bu sefer niye aramadın şunu mu yaptın bunu mu yaptın diyor suçluyor daha beter sinirleniyor sanki.hem resti çek ağzını boz yazma bana biterse biter de hemde neden aramadın:14:çekilecek çilem varmış:14:

Sen çok sabırlıymışsın canım ya benim hatalarımdan biride fevri davranmam oldu.Oda hep ona kızardı biraz daha sakin konuşabilsen keşke diye.Çünkü ben bazen sebebini bile sormadan kızardım yada trip atardım :(

bence çok çok seviosan vazgeçemem diyosan bitme lafını kullanma erkekler çabuk gaza gelir biranda seni çok sevdiği halde küfür eden adam bitsin der çıkar işin içinden bide msj çeken ilk adam ata sensen uğraştırır seni çok üzülürsün

O zaman değiştirelim
Kafanda kurduğun senaryolara göre bana utanmadan küfür ettin defalarca ne sana yakıştı bu laflar ne de ben hakettim ama hala aynı kafadasın ya bana güvenmeyi öğrenirsin ya da biter.

tatlım aynen şöyle yazdım;

'hala kafanda senaryolar kuruyorsun seninle beraber olduğum süre içinde tek yanlışım olmadı bir hakaret bir küfür daha duymak istemiyorum artık ya bana güvenirsin ya da biter'

ne dicek bilmiyorum ama sinirlencek eminim.ama napim ya napim yapmasın artık bunları.birdaha yaparsam kaybederim desin istiyorum:14:yoksa bititrmek falan istemiyorum ben..

Sen çok sabırlıymışsın canım ya benim hatalarımdan biride fevri davranmam oldu.Oda hep ona kızardı biraz daha sakin konuşabilsen keşke diye.Çünkü ben bazen sebebini bile sormadan kızardım yada trip atardım :(

hiç öle bir sansım olmadı maalesef:14: ama şimdi sorrr aslaa altta kalmam normale döndük çok şükür şimdi yapamadıklarımı yapıorum oda zevkle çekiorr:34: sabır işi bu bi kalemde bitemez emek var

'hala kafanda senaryolar kuruyorsun seninle beraber olduğum süre içinde tek yanlışım olmadı bir hakaret bir küfür daha duymak istemiyorum artık ya bana güvenirsin ya da biter'

ne dicek bilmiyorum ama sinirlencek eminim.ama napim ya napim yapmasın artık bunları.birdaha yaparsam kaybederim desin istiyorum:14:yoksa bititrmek falan istemiyorum ben..

çok iyi yazmışsın canım sinirlense de durup bi düşünecektir hak verecektir sana cevabını çok merak ediyorum inş anlar seni yaa

bence çok çok seviosan vazgeçemem diyosan bitme lafını kullanma erkekler çabuk gaza gelir biranda seni çok sevdiği halde küfür eden adam bitsin der çıkar işin içinden bide msj çeken ilk adam ata sensen uğraştırır seni çok üzülürsün

yazdım bilee:14:çok mu ağır oldu:14:ya sadece bir daha yapmadan düşünsün istiyorum ya:14:hep alttan aldım hep ispatlamaya çalıştım kendimi ona sonuç yine güvenmedi bana:14:

güzelim inşallah üzüleceğin bir sonuç almazsın şuan okadar iyi anlıyorum ki seni

hiç öle bir sansım olmadı maalesef:14: ama şimdi sorrr aslaa altta kalmam normale döndük çok şükür şimdi yapamadıklarımı yapıorum oda zevkle çekiorr:34: sabır işi bu bi kalemde bitemez emek var

Birazda ben kendim çalar kendim dinlerdim ben kızardım bağırırdım o oralı bile olmazdı bitti mi derdi sonra sanki hiç birşey yokmuş konuşurdu buda bana çok dokunurdu önemsenmediğimi hissederdim ama ona sorsan konu gereksiz olurdu o yüzden cevap vermezdi.

Ay buraya yazmak birazda olsa bana iyi geldi.Kimseyle konuşamıyorum en azından buraya yazabiliyorum.

Senin adına çok sevindim gerçekten ortada emek var kolay değil ilişki yaşamak bir sürü fedakarlık var yazık olmasın.

Ay Allahım nolur ters bi cevap vermesin kendimi çok suçlu hissederim yaa inş anlar seni hak verir düzelirsiniz ya

çok iyi yazmışsın canım sinirlense de durup bi düşünecektir hak verecektir sana cevabını çok merak ediyorum inş anlar seni yaa

aynen durup bi düşünsün istiyorum amacım bu zaten kendine gelsin bi çeki düzen versin istiyorum.terste tepebilir bilmiyorum ne dicek ben baya geç yazdım o da geç yazar ya da bişe yazmaz bilmiyorum.umarım iyi olur umarım ya:14:

yazdım bilee:14:çok mu ağır oldu:14:ya sadece bir daha yapmadan düşünsün istiyorum ya:14:hep alttan aldım hep ispatlamaya çalıştım kendimi ona sonuç yine güvenmedi bana:14:

alçaktın karşına bida asla ilk adımı ben atmam dicektin böle şeyler msjla kolaydır ama karşına alıp konuşmak ölemi sinirli bir adama rest çektin sen eski ben olsam ölsem cesaret edemezdim evet belki gereksiz yere sinirli ama sinirli dur bakalım ne dicek hakkında hayırlısı olsun canım düzelir inşallah
cvp yazdığında muhakkak yaz buraya üzüntüyle ve sinirle fevri bi msj sakın atma

inşallah yaptığı yanlışın farkına varırda bitmez.

Back
X