Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bitti bu kadar basit yazdııııııııııııııııııııııııııı![]()
ah be güzelim ahh yazmasaydın keşke neyse sabahı bekle bir şimdi arayacağından okadar emindir ki arama tamammı çünkü eminim çok uğraştırır seni suçsuzken suçlu durumuna düşersin biliyorum zor ama yazma arama sakın tamammı sabah ola hayrola
ah be güzelim ahh yazmasaydın keşke neyse sabahı bekle bir şimdi arayacağından okadar emindir ki arama tamammı çünkü eminim çok uğraştırır seni suçsuzken suçlu durumuna düşersin biliyorum zor ama yazma arama sakın tamammı sabah ola hayrola
napıcam ben şimdiiiiiiiiiiiiiiiiii![]()
napıcam ne dicemki sabahgözlerim doldu bilee
allah kahretsin neden bu kadar zor herşey
keşke rest çekmeseydim
nefret eder böyle artistliklerden napıcam ben şimdi ya
ya silerse faceden beni
ciddi mi şimdi
çok korkuyorum
aptal durumuna düştüm resmen yine yanlış yaptım yaaa
![]()
napıcam ben şimdi diye sakın düşünme en çok bu yıkıyor insan önce bir sakin ol biliyorum zor ama sakin ol çünkü insanı bitirir bu laf napıcam ben şimdi
şuan arayacağından çok çok emin sakın öle bişe yapma daha çok pişman olursun sen bitti dedin der
bitti bu kadar basit yazmış ne denirki bunabitmesini falan istemiyorum ben seviyorum yaa
ya silerse beni faceden ciddidir o zmn
şimdi birşey yazsam resmen küçülücem yarın yazsamda aynı şekilde
yazmazsam bitti diyor..ölim kurtulim ben ya yalnız bırakmayın beni
![]()
bitti bu kadar basit yazmış ne denirki bunabitmesini falan istemiyorum ben seviyorum yaa
ya silerse beni faceden ciddidir o zmn
şimdi birşey yazsam resmen küçülücem yarın yazsamda aynı şekilde
yazmazsam bitti diyor..ölim kurtulim ben ya yalnız bırakmayın beni
![]()
peki dese ki bana güvenmek neden zor geliyor sana dese offf ben karışmasaydım keşke yazmasaydım hiç konu sahibi arkadaşım dua ediyorum çokkk üzgünüm şu an yaaa![]()
Allah korusun kız tövbe de ararsan açar mı şimdi ben cvb ı biliyorum ama söle bakalım
güven meselesi değil ki bu uzaklık bu buda düzelecek bişey zamanla
ben ne psikopatlarını gördüm bir arkadaşımın sevgilisi vardı abooo kıza neler derdi o kız neler çekti o bile bırakmadıysa onu artık bişe demiyorum
peki dese ki bana güvenmek neden zor geliyor sana dese offf ben karışmasaydım keşke yazmasaydım hiç konu sahibi arkadaşım dua ediyorum çokkk üzgünüm şu an yaaa![]()
bak ben seni çok seviyorum niye böle şeyler yaptırıyosun bana de ben istiyorum ki mutlu olalım şu zamanlarımızın kıymetini bilelim bidaha gelmez bu zamanlar de üzüntüden biranda yazdım de bi kerede sen adım at istedim de yoksa ben sensiz bir gün bile nefes almak istemiyrum de
hemen yazılmaz biliyorum ama şuan okadar üzüldüm ki senin için yaşadım biliyorum durumunu hissedebiliyorum yaz bakalım bunları
barışmak istiosan biraz alttan alcan rest çekktin çünkü
cnm benim çok teşekkür ederim hayır kendini suçlama benim hatam bildiğim halde rest çektim o da yemedi işteyine ben kalakaldım
herzmn kovalayan benim zaten son 1 senedir
ben bitti demedim biter dedim bana verdiği cvp bitti bu kadar basit
ben sadece güvenmesini ve saymasını istedim beni..
resmen içim acıyoraklım onda..cumartesi bugun arkadaşlarıyla dışardadır büyük ihtimalle
aklıma kötü şeyler geliyor
ben çok duygusal davranıyorum siz daha mantıklı bakıyosunuz kızlar iyiki varsınız
![]()
cnm benim çok teşekkür ederim hayır kendini suçlama benim hatam bildiğim halde rest çektim o da yemedi işteyine ben kalakaldım
herzmn kovalayan benim zaten son 1 senedir
ben bitti demedim biter dedim bana verdiği cvp bitti bu kadar basit
ben sadece güvenmesini ve saymasını istedim beni..
resmen içim acıyoraklım onda..cumartesi bugun arkadaşlarıyla dışardadır büyük ihtimalle
aklıma kötü şeyler geliyor
ben çok duygusal davranıyorum siz daha mantıklı bakıyosunuz kızlar iyiki varsınız
![]()