Güvensizlik

Mutlu2890

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2019
2.344
1.599
133
34
Merhabalar ,tavsiye üzerine bir ilişki sitesine üye oldum.Mesaj atanlardan biriyle görüşmeye karar verdim.
Bu kişi doktor olduğunu söyledi.seviyeli bir şekilde mesajlaşınca konuşmayı sürdürdüm.Numarasını verdi.
Bir süre sonra sonra görüşmeye karar verdik.Konuşması,muhabbeti güzeldi.sorun şu üç gğndür konuşuyoruz.İki fotoğrafından başka bir şey bilmiyorum.Asistan ,uzmanlığa hazırlanıyor.Yoğun çalışıyor.Hastane ismini bile verdi.Doktorluk bilgisi var,test etmek için bayağı bir soru sordum çünkü ama o isimde bir dr bilgisi yok hastanede.Ve daha fazla foto istememe rağmen bir tanesi anlık ve iş başında iki foto attı.İkincisi maskeliydi.
Telefonunun hasta dosyaları ile dolu olduğunu söyledi.
Bu hafta görüntülü konuşacağız,ve buraya gelmeyi düşünüyor..
Ama ben hala şüphe ediyorum o kişiden.Daha fazla foto atabilirdi,hemen görüntülü konuşabilirdi.Üstelik benden çok hoşlandığını söyledi.
Güvenmeli miyim?Sizce doğru öu söylüyor.

Yaşayıp görmekten başka seçenek yok gibi. Yıl olmuş 2023 ben olsam güvenemezdim o sitelere. Neler neler duyuyoruz. Duyulan o iyi hikayeler %1 idir. Haliyle yok sayılabilir.

Sadece mesleği de yalan değil. Tipi de yalan. Neye benziyorsa artık kendi fotosunu atamamış. Bu zamanda hoşlandıysan görüntülü konuşmak istersin. Hele o erkek bir şey olur mu diye çekinmesi de mümkün değil. Hemen arardı. Yani şu mantığı kuramayıp kendinizi koruyamayacaksınız girmeyin şu sitelere.

yalan söylüyor tabiki,hastane ismi,doktorum fln demesi,yok tlfn hasta dosyalarıyla dolu vs.bunlar gereksiz bilgiler ikna için kullanmış çok belli,gerçekten doktor olsa,diyelimki asosyal,diyelimki boşluğuna denk geldi internetten tanıştınız neden o kadar efor sarfedip size sürekli bu bilgileri versin dimi,daha ürkünc olanı ne biliyomusun yalan söyleyen bir adam bunun ortaya çıkacağını bildiği halde neden sizinle görüşmek istesin,neden bu konuda ısrar edip hala inandırmaya çalışsın,korkunç cidden bence izinizi kaybettirin

Hayır bide zeki de değilmiş ki hastanedeki doktorlara bakacağınız 2 kere 2 4 durumu. Kim olsa bakar. Neden böylesine bir yalan söylemiş. Oda buna inanacak bir kadın olacağını düşünmedi herhalde nasılsa kimse inanmaz bol keseden sallayayım hesabı.

Dediğin gibi de olabilir ama buna inananı ben buluştuktan sonra bir şekilde kandırırım diyor da olabilir. Benim Bi tanıdık böyle tanıştı adam şirketim var böyle zenginim böyle malım var anlattı. Görüntülü konuştular baya süre gel zaman git zaman ilk buluşmalarında yanlarındaydım. Bu adam inşaat amelesi ne şirketi Allah aşkına nasıl kandın dedim. Neyse sonra evlendiler. Hala şirketi varmış batmış diye anlatıyor. Şuan inşaatta çalışıyor ve evlililer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…