- 15 Eylül 2022
- 4.011
- 16.841
- 123
Telefonda hasta dosyaları olmaz. Hiç duymadım bunu.Merhabalar ,tavsiye üzerine bir ilişki sitesine üye oldum.Mesaj atanlardan biriyle görüşmeye karar verdim.
Bu kişi doktor olduğunu söyledi.seviyeli bir şekilde mesajlaşınca konuşmayı sürdürdüm.Numarasını verdi.
Bir süre sonra sonra görüşmeye karar verdik.Konuşması,muhabbeti güzeldi.sorun şu üç gğndür konuşuyoruz.İki fotoğrafından başka bir şey bilmiyorum.Asistan ,uzmanlığa hazırlanıyor.Yoğun çalışıyor.Hastane ismini bile verdi.Doktorluk bilgisi var,test etmek için bayağı bir soru sordum çünkü ama o isimde bir dr bilgisi yok hastanede.Ve daha fazla foto istememe rağmen bir tanesi anlık ve iş başında iki foto attı.İkincisi maskeliydi.
Telefonunun hasta dosyaları ile dolu olduğunu söyledi.
Bu hafta görüntülü konuşacağız,ve buraya gelmeyi düşünüyor..
Ama ben hala şüphe ediyorum o kişiden.Daha fazla foto atabilirdi,hemen görüntülü konuşabilirdi.Üstelik benden çok hoşlandığını söyledi.
Güvenmeli miyim?Sizce doğru öu söylüyor.
Ayy benim de bir tanıdığıma bir şahıs kendisi mühendis olarak tanıttı işte aileden zenginiz müteahhitiz vs kadını kandırdı. Sonra birden iflas ettim yardım et dedi kadına kredi çektirip ortadan kaybolduDediğin gibi de olabilir ama buna inananı ben buluştuktan sonra bir şekilde kandırırım diyor da olabilir. Benim Bi tanıdık böyle tanıştı adam şirketim var böyle zenginim böyle malım var anlattı. Görüntülü konuştular baya süre gel zaman git zaman ilk buluşmalarında yanlarındaydım. Bu adam inşaat amelesi ne şirketi Allah aşkına nasıl kandın dedim. Neyse sonra evlendiler. Hala şirketi varmış batmış diye anlatıyor.Şuan inşaatta çalışıyor ve evlililer.
Dediğin gibi de olabilir ama buna inananı ben buluştuktan sonra bir şekilde kandırırım diyor da olabilir. Benim Bi tanıdık böyle tanıştı adam şirketim var böyle zenginim böyle malım var anlattı. Görüntülü konuştular baya süre gel zaman git zaman ilk buluşmalarında yanlarındaydım. Bu adam inşaat amelesi ne şirketi Allah aşkına nasıl kandın dedim. Neyse sonra evlendiler. Hala şirketi varmış batmış diye anlatıyor.Şuan inşaatta çalışıyor ve evlililer.
Haha konu sahibinin bunu deyip bir iki tekne tokat çakmasını tercih ederimAhwhqhwhahwhhqha aşkım doktorum diyorum neden anlamıyorsun
Sabah programları bunun gibi kadınlarla dolu. İlginç gerçekten.Ayy benim de bir tanıdığıma bir şahıs kendisi mühendis olarak tanıttı işte aileden zenginiz müteahhitiz vs kadını kandırdı. Sonra birden iflas ettim yardım et dedi kadına kredi çektirip ortadan kayboldudaha sonra öğrendi ki mühendis değil inşaat işçisiymiş
Herhangi bir şey sormadım,ama anlattıklarını beyten araştırdım.Çoğu doğruDoktorluk bilgisini test etmek için ne sordunuz örneğin internetten bulamayacağı?
Herhangi bir şey sormadım,ama anlattıklarını beyten araştırdım.Çoğu doğru
Şurada sordum demişsiniz o yüzden dedim, anlattıklarını herkes her yerden öğrenebilir şu an ama siz bilirsinizDoktorluk bilgisi var,test etmek için bayağı bir soru sordum
Herhangi bir şey sormadım,ama anlattıklarını beyten araştırdım.Çoğu doğru
bana göre yalanın masum yanı yada affı olmaz,ve gerçekten ben şüphe duyarım gercek adımı acaba,gerçek işimi acaba,gerçekten niyeti iyi bir insanmı acaba,arkadaşınız yalancı ama manyak olmayan bir adamla tanışmış gerçek bilgilerini vermeyen bir manyakta olabilirdi,güvenmek çılgınlık olur,haber izleyip,en azından müge anlı izleyipte dışarı çıkmaya cesaret edemez hale geldikDediğin gibi de olabilir ama buna inananı ben buluştuktan sonra bir şekilde kandırırım diyor da olabilir. Benim Bi tanıdık böyle tanıştı adam şirketim var böyle zenginim böyle malım var anlattı. Görüntülü konuştular baya süre gel zaman git zaman ilk buluşmalarında yanlarındaydım. Bu adam inşaat amelesi ne şirketi Allah aşkına nasıl kandın dedim. Neyse sonra evlendiler. Hala şirketi varmış batmış diye anlatıyor.Şuan inşaatta çalışıyor ve evlililer.
Yalansa da merak ediyorum,gerçekten kim..bana göre yalanın masum yanı yada affı olmaz,ve gerçekten ben şüphe duyarım gercek adımı acaba,gerçek işimi acaba,gerçekten niyeti iyi bir insanmı acaba,arkadaşınız yalancı ama manyak olmayan bir adamla tanışmış gerçek bilgilerini vermeyen bir manyakta olabilirdi,güvenmek çılgınlık olur,haber izleyip,en azından müge anlı izleyipte dışarı çıkmaya cesaret edemez hale geldikkaldıki internetten tanımadığım insanın yanına elimi kolumu sallayarak gidecem mümkün değil imkansız yani
Kesinlikle haklısın. Asla belki doktor değildir ama zarar verecek biri de değildir diye buluşmasın. Yazdığımdan o anlam çıkıyorsa düzeltiyorum. Zaten yalan söylemiş olması bile yeterli Sadece bu kadar safı da var demek istedim.bana göre yalanın masum yanı yada affı olmaz,ve gerçekten ben şüphe duyarım gercek adımı acaba,gerçek işimi acaba,gerçekten niyeti iyi bir insanmı acaba,arkadaşınız yalancı ama manyak olmayan bir adamla tanışmış gerçek bilgilerini vermeyen bir manyakta olabilirdi,güvenmek çılgınlık olur,haber izleyip,en azından müge anlı izleyipte dışarı çıkmaya cesaret edemez hale geldikkaldıki internetten tanımadığım insanın yanına elimi kolumu sallayarak gidecem mümkün değil imkansız yani
Fazla merak iyi değildir annem.Yalansa da merak ediyorum,gerçekten kim..
aynen ya etrafta neler dönüyor yalnız yürümeye korkuyoruz,kimdir nedir valla ben ürktüm yani,insan nasıl cesaret ederki,annem her sabah müge anlı izliyor,bi dışarı çıkacam kadının tembihleme kotası full hepsini uzerimde deniyor, fazalada etkilenmiş olabilirim,benim aklıma daha neler neler geliyorKesinlikle haklısın. Asla belki doktor değildir ama zarar verecek biri de değildir diye buluşmasın. Yazdığımdan o anlam çıkıyorsa düzeltiyorum. Zaten yalan söylemiş olması bile yeterli Sadece bu kadar safı da var demek istedim.
Zarar göreceğim bir durum yok.kendimi korumamı gerektirecek bir durum da yok..Sadece mesleği de yalan değil. Tipi de yalan. Neye benziyorsa artık kendi fotosunu atamamış. Bu zamanda hoşlandıysan görüntülü konuşmak istersin. Hele o erkek bir şey olur mu diye çekinmesi de mümkün değil. Hemen arardı. Yani şu mantığı kuramayıp kendinizi koruyamayacaksınız girmeyin şu sitelere.
Tabiki deGüvenince ne olacak, iki güne nikahı kıyacak halin yok zaten.
Ben çok güvendiğim birinin tavsiyesi üzerne üye oldum.konuştuklarımın çoğuylada görğntğlü konuştum.Fake fotoğraf olduğu için görüntülü görüşmüyor ve fotoğraf atamıyor tabi
Ayrıca doktorun ne iş ivar ilişki sitelerinde ya? Düsmüs mü o kadar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?