Güvensizlik

Telefonda hasta dosyaları olmaz. Hiç duymadım bunu.

Ayy benim de bir tanıdığıma bir şahıs kendisi mühendis olarak tanıttı işte aileden zenginiz müteahhitiz vs kadını kandırdı. Sonra birden iflas ettim yardım et dedi kadına kredi çektirip ortadan kayboldu daha sonra öğrendi ki mühendis değil inşaat işçisiymiş

benim de bir çocukluk arkadaşım var 19 yaşında CEO olmuş sözde ailesine kadar tanımasam inancam bari çocukluk arkadaşına söylemezsin bu yalanı ya hahahahshas

Eşim arada "başımın şurası ağrıyor" deyince hmmm yani temporal lobun inferioru" falan diyorum dalgasına. Demek bi tanışma sitesine üye olup Kavak Yelleri Aslı görseliyle doktorum diyerek adamları düşürebilirim. Eyii eyiii

Sabah programları bunun gibi kadınlarla dolu. İlginç gerçekten.

bana göre yalanın masum yanı yada affı olmaz,ve gerçekten ben şüphe duyarım gercek adımı acaba,gerçek işimi acaba,gerçekten niyeti iyi bir insanmı acaba,arkadaşınız yalancı ama manyak olmayan bir adamla tanışmış gerçek bilgilerini vermeyen bir manyakta olabilirdi,güvenmek çılgınlık olur,haber izleyip,en azından müge anlı izleyipte dışarı çıkmaya cesaret edemez hale geldik kaldıki internetten tanımadığım insanın yanına elimi kolumu sallayarak gidecem mümkün değil imkansız yani

Yalansa da merak ediyorum,gerçekten kim..

Kesinlikle haklısın. Asla belki doktor değildir ama zarar verecek biri de değildir diye buluşmasın. Yazdığımdan o anlam çıkıyorsa düzeltiyorum. Zaten yalan söylemiş olması bile yeterli Sadece bu kadar safı da var demek istedim.

aynen ya etrafta neler dönüyor yalnız yürümeye korkuyoruz,kimdir nedir valla ben ürktüm yani,insan nasıl cesaret ederki,annem her sabah müge anlı izliyor,bi dışarı çıkacam kadının tembihleme kotası full hepsini uzerimde deniyor, fazalada etkilenmiş olabilirim,benim aklıma daha neler neler geliyor

Zarar göreceğim bir durum yok.kendimi korumamı gerektirecek bir durum da yok..

Fake fotoğraf olduğu için görüntülü görüşmüyor ve fotoğraf atamıyor tabi
Ayrıca doktorun ne iş ivar ilişki sitelerinde ya? Düsmüs mü o kadar...
Ben çok güvendiğim birinin tavsiyesi üzerne üye oldum.konuştuklarımın çoğuylada görğntğlü konuştum.
Bu şekilde evlenen insanlar da var..Zaten üç günlük birine güvenmem. Ama Burada olmak düşmek değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…