Güvensizlik

Uzmanlığa çalışan doktorlar bırakın eş bulma sitesinde dolaşmaya uyumaya vakit bulamıyorlar. Şu aşamada hangi düşünceyle üye olmuş olabilir bu tip bir siteye diye düşünüyor insan. Dikkatli olmakta fayda var.

Bu konuda ben de düşünüyorum,ama biriyle tanışmaya bile vaktim yok demişti.Çevremdekiler de hep doktor olduğu için buraya ilk defa üye oldum demişti.

Fake fotoğraf olduğu için görüntülü görüşmüyor ve fotoğraf atamıyor tabi
Ayrıca doktorun ne iş ivar ilişki sitelerinde ya? Düsmüs mü o kadar...

Neden olmasın ? Adam evinde yattığı yerden; kadınlarla yazışıp, eğleniyor. Mesleği sayesinde kendisine yazan kadınlarla da özgüvenini tazeliyordur.

Yıllarca tıp okuyan insan evde kalmış gibi nette koca mi arayacak ?

Siz Gaziantep'te misiniz ? Buluşalım deseniz; nasıl buluşacaksınız ? Adamın söylediği herşey doğru olsa bile; bu kadar uzak mesafe ilişkisine gerek var mı ?
İstanbuldayım.Bayramda geleceğim dedi.Bilmiyorum.Sadece fikrinizi sormak istedim.Çok bunaldım yalnızlıktan.Görüştüğim pek çok kişi sarmadı.İş yerinde bir tane bile bekar erkek yok.Çok girişken bir insan da değilim ki bir bakışarak etrafıma birini çekeyim.
Bu mantıklı geldi.Kimileri bu durumu düşmek diye niteliyor,kimiler de evde kalmak.Ben ise hiç birisi.Yanlış ya da doğru.Sadece denemek istedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…