Güvensizlikk

Eşiniz evlendiğiniz günden beri hep aynıymış. Siz de eşinizin karakterini görerek ve bilerek 2 çocuk sahibi olmayı tercih etmişsiniz.

Haklı olmanız sonucu değiştirecek mi ?

Son boxer bükücü apla.

Hikayede kime üzülsem bilemedim la kocaya mı, çocuklara mı ablaya mı

Evlendiğinden beri doğurup duruyorsun ama güvenin yok, bir de güvenin olsa nolacak? Çocuklara yazık böyle ortamda büyüyecekler boşanacağınızı da sanmıyorum kurcalamayın

Eskiden tişört üstü saç teli aranırdıı, şimdi boxer içinde sarı leke. CIA BAK İŞİNE

Madem çocuğunuz doğdu güvensizliğiniz oluştu neden ikinci çocuğa hamile kaldınız ki? Allah analı babalı büyütsün tabii de ben cidden anlamıyorum.

haba sıcaktı ve etraf mini etekli askılo elbiseli bi çok kadın vardı eşim eve dönene kadar hepsine baktı baktı eve döndüğümüzde mastürbasyon yaptı
yapmadım dedi ve gözüme vaka baka karnımdaki çocuğumun üzerine yemin etti.
yapmadım diye bağordı çağırdı kulağımdan tuttu salladı
bağırdı çağırdı tabak bardak kırdı.
Şu yazılanları okuyunca nasıl 2. ye hamile kalma cesareti gösterdiniz inanamadım.
Güvensizlik boşa olmaz, ama bu kadar güvenmediğiniz adamı 2. kez baba yapmak neden diye sorgulamak gerek

Zorunlu bebeğimden özür dilemeye gidicem, beterin beteri varmış millet ne adamlara iki çocuk yapıyor.

Neden bile bile ikinci çocuk? Ayrıca baksir kontrol etmek kaçıncı seviye hafiyelik? Aklıma bile gelmez vallahi. Ama kadınları dikizleyip eve gelip mastürbasyon yapması iğrenç. Ortada koca bir güven sorunu varken çocuk yapmak en yanlış karar olmuş.

İlk çocuktan uzun süre sonra adet düzensizliğim için ramfevu almıştım hatta doktora gidip kordon bağlatacaktım gittiğimde hamile olduğumu öğrendim hiç düşünmüyodum. Hamile olduğumu öğrenince günlerce aylarca ağladım uyumadım ye edim içmesdim ama sonra kabullendim onun baba ediyo gibi düşünmek yerine kendimi ikinci kez anne olarak düşünüp teselli ettim kendimi. Düşünsenize kordon bağlatmak için hastaneye gidip hamile olduğunuzu öğreniyorsunuz o anki çaresizliğimi asla anlatamam

Bu boxerda leke kovalamak bu senenin modasi galiba. Bir takim kadinlar var; kocalari, boxerlari ve lekeleri arasinda donuyor dunyalari.

Daha 1 kez bakma ihtiyaci duymadim yahu, ben mi fazla guvenmisim anlamadim.

Sanirim ben kocama faZla güveniyorum ne boxer kontrol ettim bugüne kadar ne de telefon aklıma gelmedi. Yalnız herseyin farkındasınız o adamı hala yatağınıza neden alıyorsunuz. Sadece kavga ediyorsunuz sonuç orta da mal orta da. Degisecek mi sanıyorsunuz. Başka kızlara bakıp eve gelip kendini rahatlatiyorsa o adamı kapi önüne koyarım. Sizi sevmiyor sizi istemiyor ne diye tutuyorsunuz o sapigi evde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…