Daha henuz olusmamisti yumurtanin ici.Affetmesin, önce yap sonra af dile senin evladını atsalar ne yaparsın
Haklisiniz. Bende vicdan azabi cekiyorm suan.Bana göre bu kürtaj yaptırmak gibi birşey ve ikiside çok kötü....
Aferin iyi yapmışsınız mı diyelimMerhaba arkadaslar.. balkonumdaki kombinin üstüne güvercin yumurtlamiş. Ilk etapta bisey yapmadim hatta su falan verdim hayvana orda hic kipirdamiyo susuz kalmasin diye. Ama sonra internette boyle olup evini bit pire saranlar okudum ben cok korktum zaten bocek fobim var bide evi nasil arindiririm diye dusundum oyle olursa. Aksam esim geldiginde yumurtalara baktik (esim anlar guvercinlerden) yeni yumurta daha dedi yeni kilcal damar olusmaya baslamis daha dedi yani 3 4 gunluk bisey dedi. Bende at veya baska biyere koyalim dedim esimde boşta bulundu atti. Sonradan oda pisman oldu ama bende icim icimi yiyo iyimi ettim kotumu ettim bilmiyorum allahim affetsin..
Tabiki hayir.Aferin iyi yapmışsınız mı diyelim
Off of..çok kötü bir şey yapmışsınız Allah affetsin..
Biz hep balkonda otururuz ve cam kapim hep aciktir. Anneleride ucuyodu korkup arada.Anneleri neredeydi o sırada.
Her sene balkonuma onlarca önlem alsam bile o yuvayı orada kuracak yer buluyor güvercinler.
Bende yavru uçup gidene kadar asla balkonu açmıyorum, rahatsız olurlar, anne korkar bir daha gelmez diye.
Şaşırdım yaptığınıza , ne diyeyim..
Anne güvercin ne haldedir şimdi. Yumurtasına gözü gibi bakıyordu ama siz attınız. Pişman olmanızıda anlıyorum. Hayat işte.. bazân şaşırtabiliyor.Merhaba arkadaslar.. balkonumdaki kombinin üstüne güvercin yumurtlamiş. Ilk etapta bisey yapmadim hatta su falan verdim hayvana orda hic kipirdamiyo susuz kalmasin diye. Ama sonra internette boyle olup evini bit pire saranlar okudum ben cok korktum zaten bocek fobim var bide evi nasil arindiririm diye dusundum oyle olursa. Aksam esim geldiginde yumurtalara baktik (esim anlar guvercinlerden) yeni yumurta daha dedi yeni kilcal damar olusmaya baslamis daha dedi yani 3 4 gunluk bisey dedi. Bende at veya baska biyere koyalim dedim esimde boşta bulundu atti. Sonradan oda pisman oldu ama bende icim icimi yiyo iyimi ettim kotumu ettim bilmiyorum allahim affetsin..
Ya oyle paylasmislarki evi bit pire sariyo ilaclatmak gerekiyo arinmiyo kapali camdan ble giriyo diye. Inanin korktum.. suan cok pismanim gercektençok üzüldüm bizimde balkonumzda yuva yaptılar ve 2 tane yavrusu doğdu büyüdü bile ne bit ne pire balkonda kuş kakası bile yokbu sokak köpeği kedisi değil ki bit pire olsun. şuan çok üzüldüm keşke böyle birşey yapmasaydınız. şuan onların yavrulama dönemi herkesin balkonunda. arkadaşımın klima motorunun oraya yuva yapmışlar kaçarlar diye klimayı açmıyorlar antalya gibi bir yerde. hava 40 dereceyi buluyor. sert konuşup içinize dert olmak istemiyorum ama çok üzüldüm
Basina boyle bisey gelen oldumu acaba benim durumuma dusen oldumu diyeniye yazdiniz bunu buraya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?