- 5 Ocak 2016
- 2.263
- 4.807
- 133
Inanin oyle pismanim ki.. benim eşimde güvercin besliyo normalde. Oraya gotur dedim bakmazlar ki kendi yumurtalari degil dedi. Ama gercekten pismanim.. nereye koysak diye bile dusunduk ama yer bulamadik.. bu bit pire mevzusunu duymadan once annelerine su veren insandim susamasin diye.. bilmiyorm ya gercekten dünden beri uzuntuden karnim agiriyoTamam cok kotu olmus ama yorumlarda cok acimasiz. Keske yapmasaydiniz ama olan olmus artik vicdaninizi rahatlatmak icin yine hayvanlar yararina bisey yapin belki iyi gelir
Oluyormus bit pire de yavrulardan falan geliyormus. Kalbim kötü degil bu yorumu kabul etmiyorum bi anlik gaflete dustum diyebilirim..Ne biti piresi yahu balkonuna yumurtlayan güvercinin sana ne zararı olsun. Bizim kayınvalidemle cam önlerimize hep güvercin gelirdi yem ve su koyardık şimdi öyle alıştılar kayınvalidemin camı açık olsun yem olmasın içeri bile giriyorlar yanımıza yem veriyoruz biz nasıl da mutlu oluyoruz. Bu zamana kadar ne bitlendik ne pirelendik. Daha evimizin bereketi arttı. Geçen yine farklı bir cam önüne bir kuş otlar getirmiş kendince yuva yapıp yumurtlamış üstüne oturmuş sırf rahatsız olmasın diye o camı pencereyi açıp örtmedik diğer cam önüne yem koyuyorduk ordan yesin diye bir baktık yumurtasını aşağı düşürmüş oturup kalkarken sanırım nasıl üzüldük. Şuan sizin adınıza utandım. Kalbiniz kötü kusura bakmayın. Sokakta yaşayan hangi hayvan olursa olsun elimizden geleni yapmalıyız. Bizden istedikleri bir kap su bir kap yemek...
Basina boyle bisey gelen oldumu acaba benim durumuma dusen oldumu diye
Sagolun ne diyim..ee olsa da olmasa da guvercinin yavrusu gitmis. ben ciksam “aa evet ben de atmistim” desem ne olacak? ben sizin pisman oldugunuza inanmadim. karma diye bir sey var nasilsa bir yerden cikar bu.
Aksine bit pire oldugunu biliyor esimde. O kendi guvercinlerine ilaclar aliyo ozel bit pire olmasinlar diye..Eşiniz güvercin besliyormus zaten bit pire olmadığını bilmiyormuydu
Önemsiz bulup atmış işte
Keşke bunu buraya yazmasaydınız
Demek istediğim şey o kadar kişinin balkonunda cam önünde yuva yapan güvercinler bitlenmemisteAksine bit pire oldugunu biliyor esimde. O kendi guvercinlerine ilaclar aliyo ozel bit pire olmasinlar diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?