Güya Kazara !!

ssunal

Nothing..
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
103
24
33
kızlar selam,

Oncedende anlatmıstım erkek arkadasım ve arada esen uzaklaşmalarını . Eski kız arkadasının aramaları sonucunda bir kaç gun huzursuzluklarımız olurdu. Son ıkı haftadır kız hergun arar hergun msj atıp aglar hale gelmişti. Sevgilimde guya uzaklaştırmaya calısıyordu. Bu akşam öğrenmiş bulunuyorum ki yanlışlıkla ılk ve son kez olan yakınlasmalarında beraber olmus olabılırlermıs. Yani cocuk oyle bısey olmadi diyor ama kız bır senedir susmus susmus simdi bii ögrenince dank ediyor ve bunu acıklıyorlar. Oncdden kız terk etmıs sevgilimi o bırakıp gitmis istemiyorum seninle evlenemem hayatımı karartamam sen sinirlisin calıstırmıyosun vb sebeplerden dolayı. Simdi de diyorki ben baskasına yalan soyleyemem kızım diye. Yav böyle birsey varmı ya biz ve aileler evlilik kpnusulurken olan olaylar şok edici sarsıcı ve üzücü. Salak cocuguda o kadar seviyorum ki bırakmakta ıstemıyorum zırt pırt aglıyo karaımda bana sen guclu olmayı ogrettn sen herseyımsın baska kımsem yok ben bırsey yapmadım ama o oyle dıyor vıcdanım acıyor diyip duruyo aptal. Kızda ne emmeye ne... Doktorada gitmiyor ya oyle abzürt seyler olduki bugun bilmiyorum kızlar ne yapcam ne etcem ya cocugu kendime cekmekte istiyorum acıkcası o kadar emek vermisim benim gunahım ne . Herkes kendi istegiyle yatar kalkar yapmıs simdi benim hayatımıda etkiliyorlar diye dusunuyorum bir taraftanda üzülüyorum ama ne yapmalıyım ?? Telefondan yazıyorum , yanlıs varsa kusura bakmayınn

anlamadim ne zaman yakinlasmislar ayrilmadan oncemi yoksa sizinle beraberken onlami yakinlasmis ?

anlamadim ne zaman yakinlasmislar ayrilmadan oncemi yoksa sizinle beraberken onlami yakinlasmis ?

Ayrılmadan once yakınlasma olmus kız sonrasında ayrılmak istemis ayrılmıslar ve biz cıkmaya basladık bır sene gevti kız sımdı diyor kımseyle olamazsın

O kızın aklı fikri yok muymuş? Madem sonradan pişman olacaktı yapmasaymış. Tabi bunlar size anlatılanlar, bence siz de kızı arayıp bir konuşun, derdi neymiş, neden bir anda aramaya başlamış öğrenin. Konu buysa bir daha aramamasını sağlayacak bir şekilde sertçe uyarın.

Ayrılmadan once yakınlasma olmus kız sonrasında ayrılmak istemis ayrılmıslar ve biz cıkmaya basladık bır sene gevti kız sımdı diyor kımseyle olamazsın
gecmiste sen yokken olmus bitmis salla o zaman. bakti adam elden gidiyor kiymete bindi tabi aranizi acmaya calisiyor sevgiline soyle numarasini degistirsin bir dahada gorusmesin kizla hatta sen ona yeni bir hat alip ver eskisinide ondan al. seninleyken bisey olmamis kaptirma baskasina sevgilini

Aramayı dusundum arayıp agzıma geleni saymayı yani ama ben düşmek istemedim kaybetsemde boyle olsun dedim , anlamadıgımda bu zaten bır sene umurSama sonrasında onun derdine düş. Sanıyormuski bizim erkek bi yere gitmez ayrıda olsak hep benimle olcak. Böyle bir zeka varmı ya

Canım haklısın cocukta diyor ki vicdanım rahat olsun ah almak istemiyorum o arasın kinini nefretini döksün sonhnda bıkacak emin bile degiller kızlıgı gitmısmı kalmısmı bilmiyorlar . Cocuk yanımda olmak istiyor bende istiyorum onu ama boyle araya kaynak gibi devamlı olmuyorda bende üzülüyorum allah var yukarda ne diyeyim

Erkek arkadaşını aradığında aç konuş, olmadı hattını al cidden, konuş bir şekilde. Yani bir de kızdan dinle meseleyi, insan merak etmez mi? Ben olsam çok merak ederim, evlilik hazırlığında adamı bu kadar aradığına göre, ne anlatacak diye?

vicdanim rahat olsun ne demek ya madem oyle o b.ku yemeden once dusunseymis gidecekte bahanemi ariyor baslarim vicdanina yaa

Bende dedım kızda aglıyormus babası yokmus . E yani benimde babam 17 yasımdayken öldü ben hic acındırmıyorum ama bu boku yerken üzülmemiş pişmanlık duyunca ah vah öyle bi dünya varmı

acikcasi o kizla ayni psikolojide olsam bende boyle bir donemde bu sekilde insanlari huzursuz ederdim sonucta suphe oyle bir hastaliktirki insanin icine bir kez dustumu hayati boyunca kemirir durur. onunda yapmak istedigi bu. insan bir iliskide huzur arar huzurunuzu kacirarak elinden almaya calismis eger gercekten bisey olsaydi bugun cikmazdi ortaya 1 yil once cikardi

Her iki tarafı da dinleyin, eğer böyle bir şey varsa ki var gözüküyor çünkü sevgiliniz hiç karşı çıkmamış direk yalvarma moduna geçmiş. Eğer bunu geçmişte yaşanmış bitmiş diyebilirseniz devam edin, yok benim ilerde kafama takılır düşünür durur kendimi yerim derseniz hiç bulaşmayın. Sevseniz bile aklınızdan çıkaramayacaksanız hayatınız zindan olur..

Takmıyorum aslında olanları herkesın gecmısınde olabılır bunlar ama bu kadar süre bekleyip sımdı kızın ortaya atlaması supheli bir durum degıl mi ki o ayrılmıs zamanında seni istemiyorum diyerek. Süphelenmesin gitsin doktora baktırsınlar yani bu haltı yerken utanmıyorda doktora giderken biye utanılsın ki böyle yapınca daha mı iyi olacak. Cocuk onunla olmak istemiyorum diye kendini yoruyor zorla güzellik olurmu ya aklım cok karısık ooogfffdd

canım sevgilin sana anlatmadığı şeyler olabilir mi?yani bi kız bu kadar dengesiz olabilir mi sence 1 sene sonra aklı başına dank edecek kadar?acaba seninle birlikteyken olmuş olabilir mi bu olay?

Yaslariniz kac canim?

kız reşit ise hiç bir şey yapamaz. tecavüzmü etmiş sevgilin. hayır.
o zaman isteyerek breraber olmuş. doktora gitse ne olacak.
yaş 18 üstüyse kendi rızasıyla olmuş demektir. biraz kanunları öğrenin

Son düzenleme:
sevgilinde pek safmis doktoru kabul etmedigindendemi anlamamis yalan oldugunu.kor ölur badem gozlu kel ölur sirma sacli olurmus baktiki elden gidiyo alip biraz oynatayim demisdir

Bu tip kizlara prim vermeyin.
Sevgilin aglayip vicdan azabi cekecegine ben senle zorla mi birlikte oldum desin. Sonucta ne yasandiysa ikisinin istegiyle oldu.
Bu kizin nefesi hep ensenizde mi olcak? Sevgiline dusuyor bu isi halletmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…