anlamadim ne zaman yakinlasmislar ayrilmadan oncemi yoksa sizinle beraberken onlami yakinlasmis ?
gecmiste sen yokken olmus bitmis salla o zaman. bakti adam elden gidiyor kiymete bindi tabi aranizi acmaya calisiyor sevgiline soyle numarasini degistirsin bir dahada gorusmesin kizla hatta sen ona yeni bir hat alip ver eskisinide ondan al. seninleyken bisey olmamis kaptirma baskasina sevgiliniAyrılmadan once yakınlasma olmus kız sonrasında ayrılmak istemis ayrılmıslar ve biz cıkmaya basladık bır sene gevti kız sımdı diyor kımseyle olamazsın
O kızın aklı fikri yok muymuş? Madem sonradan pişman olacaktı yapmasaymış. Tabi bunlar size anlatılanlar, bence siz de kızı arayıp bir konuşun, derdi neymiş, neden bir anda aramaya başlamış öğrenin. Konu buysa bir daha aramamasını sağlayacak bir şekilde sertçe uyarın.
gecmiste sen yokken olmus bitmis salla o zaman. bakti adam elden gidiyor kiymete bindi tabi aranizi acmaya calisiyor sevgiline soyle numarasini degistirsin bir dahada gorusmesin kizla hatta sen ona yeni bir hat alip ver eskisinide ondan al. seninleyken bisey olmamis kaptirma baskasina sevgilini
Aramayı dusundum arayıp agzıma geleni saymayı yani ama ben düşmek istemedim kaybetsemde boyle olsun dedim , anlamadıgımda bu zaten bır sene umurSama sonrasında onun derdine düş. Sanıyormuski bizim erkek bi yere gitmez ayrıda olsak hep benimle olcak. Böyle bir zeka varmı ya
vicdanim rahat olsun ne demek ya madem oyle o b.ku yemeden once dusunseymis gidecekte bahanemi ariyor baslarim vicdanina yaaCanım haklısın cocukta diyor ki vicdanım rahat olsun ah almak istemiyorum o arasın kinini nefretini döksün sonhnda bıkacak emin bile degiller kızlıgı gitmısmı kalmısmı bilmiyorlar . Cocuk yanımda olmak istiyor bende istiyorum onu ama boyle araya kaynak gibi devamlı olmuyorda bende üzülüyorum allah var yukarda ne diyeyim
kızlar selam,
Oncedende anlatmıstım erkek arkadasım ve arada esen uzaklaşmalarını . Eski kız arkadasının aramaları sonucunda bir kaç gun huzursuzluklarımız olurdu. Son ıkı haftadır kız hergun arar hergun msj atıp aglar hale gelmişti. Sevgilimde guya uzaklaştırmaya calısıyordu. Bu akşam öğrenmiş bulunuyorum ki yanlışlıkla ılk ve son kez olan yakınlasmalarında beraber olmus olabılırlermıs. Yani cocuk oyle bısey olmadi diyor ama kız bır senedir susmus susmus simdi bii ögrenince dank ediyor ve bunu acıklıyorlar. Oncdden kız terk etmıs sevgilimi o bırakıp gitmis istemiyorum seninle evlenemem hayatımı karartamam sen sinirlisin calıstırmıyosun vb sebeplerden dolayı. Simdi de diyorki ben baskasına yalan soyleyemem kızım diye. Yav böyle birsey varmı ya biz ve aileler evlilik kpnusulurken olan olaylar şok edici sarsıcı ve üzücü. Salak cocuguda o kadar seviyorum ki bırakmakta ıstemıyorum zırt pırt aglıyo karaımda bana sen guclu olmayı ogrettn sen herseyımsın baska kımsem yok ben bırsey yapmadım ama o oyle dıyor vıcdanım acıyor diyip duruyo aptal. Kızda ne emmeye ne... Doktorada gitmiyor ya oyle abzürt seyler olduki bugun bilmiyorum kızlar ne yapcam ne etcem ya cocugu kendime cekmekte istiyorum acıkcası o kadar emek vermisim benim gunahım ne . Herkes kendi istegiyle yatar kalkar yapmıs simdi benim hayatımıda etkiliyorlar diye dusunuyorum bir taraftanda üzülüyorum ama ne yapmalıyım ?? Telefondan yazıyorum , yanlıs varsa kusura bakmayınn
Yaslariniz kac canim?
kız reşit ise hiç bir şey yapamaz. tecavüzmü etmiş sevgilin. hayır.Ayrılmadan once yakınlasma olmus kız sonrasında ayrılmak istemis ayrılmıslar ve biz cıkmaya basladık bır sene gevti kız sımdı diyor kımseyle olamazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?