Güya Kazara !!

bu meseleyi erkek arkadaşınız neden kendi size duyurmadan halledemedi? istese size hiç duyurmaya bilirdi.

yiyemecegeci yapragi kemirmeseymiş. tobestrafurullah..

bu hikayeden pembe dizi olur valla

şimdi kız gerçekten erkek arkadaşınızla birlikte olmuş olabilir , ama olan olmuş giden gitmiş

kız başkasıyla birlikte olmuş bunu erkek arkadaşınıza mal etmeye çalışıyor olabilir

yada yada erkek arkadaşınız bu kıza geri dönme derdinde sizi kandırmak için ayak yapıyordur..Ben onla oldum ona geri dönmek boynumun borcu diyerek

yani bu işin sonunda asıl golü siz yicekmişsiniz gibime geliyor nedense

valla canım erkeklere kör körüne inanma derim belki yakın zamandada görüşüyodu mesela benim eski erkk arkadaşım beni ailemden istettiği sıra başka kızlada görüşyodu netten tanıştığı ailem izin vermedi onla olmasına ben tabi bütün ailemi karşıma alırken o okızlada görüşyodu sonra olmuyo alien istemiyo bitsin dedi ben yıkıldım tabi bukadar çabukmu pes ettin die aileme mahçup olmak ayrı zaten bi hafta sonra o kızla nişanlandı kızlada konuş erkk hep kendini savunur körü körüne inanma derim çünkü ben o kıza ulaşıp her şeyi anlattığım zaman hiç biri yalan değildi

Girmişse gitmiş yani. Madem o kadar değerliymiş, birlikte olmasaymış.
Yaparken düşünmemiş, ayrılırken düşünmemiş, 1sene sonra mı aklı başına gelmiş de,
Dürtülmüş kasenin davasını yapıyor...

Aynen, adam bu olaylari konu sahibesine neden duyurmus? Konu sahibesini muhattap eden bir durum yok, hele de insan sevdigi kadina ben baska biriyle sevistim diyemez, dememeli zaten.

Bence terk etmek icin bahane ariyor, kizligini aldim simdi de onunla evlenmeliyim de cok saglam bir bahane.

Erkekler beraber olmadan önce sözleşmemi imzalıyor, sevişelim seninle evlencem gibi.. Tamam böyle diyenlerde varda kızlarımızda yemesinler arkadaş, basbas bağırarak uyarıyor millet sürekli.
Kız Yapmasaymış, bi zahmet yaparken vicdan yapsaymış, ben ne b.k yiyorum deseymiş.
Ayrıldıktan sonra kimseyi bulamadı heralde vicdan ayağına kendini yamamaya çalışıyor tekrar. Çocukta az değil ne diye boyundan büyük işlere kalkıyor. Sevginin garantisi mi var, yarın birgün başka yönleri ortaya çıkıyor, soğuyorsun, ne diye hemen yatağa atlarlar ki..
Ya yapıp yaptığının arkasında duracaksın, yada öye herbir haltı denemeyeceksin..

O bir yil boyunca gorusmediginden emin misiniz?
Bir yil susup simdi aglayip yakarmasi bana bu 1 yilda da gorusebileceklerini dusundurdu...
Emin olun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…