Güya Kazara !!

Kız belki bu bir sene içinde başkasıyla beraber oldu? Bu ihtimal hiç mi gelmiyor erkek arkadaşının aklına?

İnanma şuna ya. Bir senedir aklı nerdeymiş. Kafasına silah mı dayamış, tehdit mi etmiş ki zorluyo. Doktora gitmedikçe güvenme o kıza.

Bi de nedense hep erkek arkadasin eski sevgilisi kotu kiz oluyor, erkek arkadas masum. Yok o istememis kiz zorlamis, sevgilim istemiyor ama kiz pesinde... Konu sahibi icin yazmiyorum ama cogu kadin erkek arkadasini bu durumlarda gozu kapali savunuyor. Karsi taraftaki kiz ne kadar hataliysa erkek de o kadar hatalidir benim gozumde.

Ayrılmadan once yakınlasma olmus kız sonrasında ayrılmak istemis ayrılmıslar ve biz cıkmaya basladık bır sene gevti kız sımdı diyor kımseyle olamazsın

ayrılmadan önce kendi isteğiyle beraber oluyor sonra yine kendi isteğiyle ayrılıyor,ve çocuk başkasıyla evlilik kararı alınca kıymete biniyor,erkek arkadaşınızda suç göremedim ben,sizden önce olan olmuş ve kız istemiş gitmeyi,ama onunla tekrar konuşması gene yanlış uzaklatırmak için bile konuşması yanlış

böyle güçsüz erkek profili deli ediyor beni.
evlendikten sonra bir şey olursa orkestra kurarsınız küçükten büyüğe.
Bence olgunlaşmamış.
Yaşlarınız kaç sizin?

Beraber olabilirlermiş? Ha yani olduktan sonra hiç anlamamışlar di mi? Çok mu alkollüydüler (???) acaba yoksa Marsta oksijensizlik başlarına mı vurmuştu bunların. NURİ ALÇO amcalarını çok mu izlemişler nedir
Olasılıkları kendimce değerlendiriyorum, bakış açını genişletir belki;
- Kız, erkek arkadaşından sonra başkasıyla beraber olmuş olabilir, bu çocukta beni çok sevmişti alsa alsa beni bu alır ( bakire değilim sendromu)

-Aslında aralarında bir şey olmamıştır, ama kız tam bir manyaktır ve sırf senden ayrılsın ona dönsün diye tozutmuş olabilir ( tahta eksikliği sendromu)

- Böyle bir nane yemişlerdir ikisi de biliyordur tabikisii , kız özgür kız moduna girip bekaret önemli değil yeaa beni istemeyen böyle istemesin derken hoop karşısına çıkan erkekler bakire olmadığını öğrenince absürdleşmişlerdir ve kızın kafasına dank etmiştir (özgür kız sendromu)

Şimdi erkek arkadaşın için düşünelim;

- Birlikte olurken iyiydi ama olsun varsın şimdi o kızı beenn kirlettim, benim oldu o kadın histeriği ( kendini erkek sanma sendromu)

-Valla ne olup bittiğini bilmiyorum ama ben o kızı seviyordum bana dönmek istiyor, ya şundadır ya bunda elmacının suyundaa, aa bu çıktı bunla olayım ( ne oldum delisi sendromu)

-Ulan ben aslında eski kız arkadaşımı unutamadım, belamı da etti, beni terketti ama bak geri dönüyor pişman olmuş (Acıların çocuğu yetim Emrah sendromu)

Sonuç : O ikisinden bi b.k olmaz, yol ver gitsin. Tam klasik Türk filmi karakterleri..

ayrılma bence sonuçta onlar hala beraberken birlikte olamamışlar mı? seni ilgilendiren bir durum yok kızın şu an yaptığı şey saçmalık ötesi. büyük ihtimalle psikolojik sıkıntıları olan bi kız gibi zaten.

HADİ YOL AL demesini bilemeyen bir adamla birliteysen
onun başkasına göstermediği o olu sen ona göstermelisin
emek vermişsin filan geç bunları
bir adam nasıl olura istemediği bir kadına bu kadar tolerans gösteriri hergün aramasına müsade eder

Kanunlar
kanun acısından denmiyor anlatamadım sanırım olup olmadıgından bile emin değilmiş kız . Emin degilse doktra gidip baktrsın deforme varmı yokmu die yazıldı cnm o

Hayır
savunmuyorum hayır yanlıs anlamayın lütfen sadece duygular oldgu ıcın bı anda sılemıyorum hepimiz de olmaz mı bazen bi lafına ınanmak isteriz

böyle güçsüz erkek profili deli ediyor beni.
evlendikten sonra bir şey olursa orkestra kurarsınız küçükten büyüğe.
Bence olgunlaşmamış.
Yaşlarınız kaç sizin?
Yaş sorusundanda gına geldi yav 22 ben 28 erkek ark cnm

Kanunlar

kanun acısından denmiyor anlatamadım sanırım olup olmadıgından bile emin değilmiş kız . Emin degilse doktra gidip baktrsın deforme varmı yokmu die yazıldı cnm o
olsa ne olur onu diyorum ben zaten. artık ayrılmış herkes yoluna gitmiş.
bakire olsa ne olmasa ne. ha çok merak ediyorsa evet doktora gitsinde bunu sevgilinle konuşması saçma. sevgilinin yapacağı şey onun tel numarasını açmamak. hatta engellemek. 2 yetişkin insan yaşadığı şeyin arkasında durmalı.

Sen nereden öğrendin ki birlikte olduklarını sana kim söyledi hem tabirlerin de biraz itici ne demek o kız ne emmeye ne bilmem neye filan kız da sevmiş birlikte olmuş yürür zannetmiş. Sonuç olarak senden önce olan bir olay engellesin telefondan numarasını değiştirsin vs görüşmesin o zaman.

Şu erkeklerin totosunu bu kadar kaldırmayın.
Biraz ben sensiz de yaşayabilirim izlenimi verin.

Cok sacma, kiz resit erkek resit. Sizi aldatmamis da. Baskasiyla beraber olamazsin diye bir sey yok, illa beraber oldu evlenecek diye bir sey de yok. Kiz durmus durmus bir sene sonra patlatmis bombayi. Siz iliskinizi hic bozmayin bence

Tecavüz öyle kazara olmaz ki bu anlattığınız olayda kazara olan bir şeyde yok.
Belli ki iki tarafın rızasıyla gelişmiş olaylar. Şimdi hazmedemeyince de suç atılmaya başlanmış.
Sizden önce olan bir durum çok fazla takmamanızı tavsiye derim. Burada asıl önemli olan bu olay karşında erkek arkadaşınızın takınacağı tavırdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…