Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim. Bugün kuaföre gittim su dalgası istediğimi söyledim. Okuldan falan vaktim yok saçımla uğraşamıyorum düz bi de ince telli şekil alması zor oluyor diye.
Sizce şu saçın su dalgasıyla alakası var mı? Yoksa ben mi kötümser bakıyorum? Düpedüz perma değil mi bu ya rezillik.
2 gün yıkama demişti eve gelince yıkadım biraz söndü. Ne olucak bilmiyorum gidip konuşsam mı kuaförle
Eki Görüntüle 821133
Ben şimdi napıcam ya. Hiç beğenmedim saçma salak bir şey oldu. O kadar da dedim iri dalgalar istiyorum, su dalgası istiyorum diye. Ne iri dalgası saçımda dalga bile yok. Offf ofMoralinizi bozmak gibi olmasın ama su dalgasıyla alakası yok...
Ben şimdi napıcam ya. Hiç beğenmedim saçma salak bir şey oldu. O kadar da dedim iri dalgalar istiyorum, su dalgası istiyorum diye. Ne iri dalgası saçımda dalga bile yok. Offf of
Ne yapabilir sizce saçlarımı kesmek de istedi izin vermedim belki fark etti uçlarının yapık yapık olduğunucanım bu perma olmuş ama onu da becerememiş..kötü bir perma yani..
yanık gibi..:26:
Konuşayım mı ne demek? hemen git kuaföre..napacaksa yapsın.
Saçlarımı önce yıkadı-netten baktım kirli saça yapılırmış bu işlemler-Saç yapılırken ne kullanıldı acaba maşa falan değil heralde?
Ne yapabilir sizce saçlarımı kesmek de istedi izin vermedim belki fark etti uçlarının yapık yapık olduğunu
Gidince ne desem çıkarken de bişey diyemedim hep utanırım ben,gülümseyip teşekkür edip çıktım
Saçlarımı çok zor uzattım inanın yıllardır uğraşıyorum bu uzunluğa gelsin diye. Kestirmek istemiyorum ne yapar da düzeltir acaba, hiç mi geri dönüşü yok ya her saat başı düzleştirmeye de razıyım(
Saçlarımı önce yıkadı-netten baktım kirli saça yapılırmış bu işlemler-
sonra süngerle bi ilaç sürdü rezalet bi kokusu vardı
sonra incecik bigudilerle sardı -söyledim bunlar ince değil mi diye, senin saçın çok ince zamanla düşer o dedi-
sonra saçımı açmadan yıkadı, köpük gibi bişey sürdü, sonra saçımı tekrar açıp duruladı ve kuruttu(
Yıkadım krem sürerseniz düşer demişlerdi bol bol kremledim saçımı. O eski kabarıklığı yok ama benim hayalimdeki dalgalar da kesinlikle yok. ahu tuğbanın gençliğine benzetti adam beni. neyse ki o kabarıklık gitti ama ben böyle koyun gibi mi dolaşıcamYıkanıncada düzelmiyor değil mi?
Yıkadım krem sürerseniz düşer demişlerdi bol bol kremledim saçımı. O eski kabarıklığı yok ama benim hayalimdeki dalgalar da kesinlikle yok. ahu tuğbanın gençliğine benzetti adam beni. neyse ki o kabarıklık gitti ama ben böyle koyun gibi mi dolaşıcam[/
Gidip tekrar görüşün bence beğenmediğinizi söyleyin bir çözüm bulunur elbet sıkmayın canınızı...
Saçınız yanmış gibi geldi lütfen yanlış anlamayınız ama resimden mi bilmem keçeleşmiş gibi görünüyor.Kuaför işini iyi yapamamış ya da size beceriksizliği denk gelmiş.En güzeli kesim yaptırın az kesim belki toparlayabilir.Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim. Bugün kuaföre gittim su dalgası istediğimi söyledim. Okuldan falan vaktim yok saçımla uğraşamıyorum düz bi de ince telli şekil alması zor oluyor diye.
Sizce şu saçın su dalgasıyla alakası var mı? Yoksa ben mi kötümser bakıyorum? Düpedüz perma değil mi bu ya rezillik.
2 gün yıkama demişti eve gelince yıkadım biraz söndü. Ne olucak bilmiyorum gidip konuşsam mı kuaförle
Eki Görüntüle 821133
Bu su dalgası değil ki diyeceğim gidip... Paramı geri isticem ya bi de 120 tl verdim bu saçaYıkadım krem sürerseniz düşer demişlerdi bol bol kremledim saçımı. O eski kabarıklığı yok ama benim hayalimdeki dalgalar da kesinlikle yok. ahu tuğbanın gençliğine benzetti adam beni. neyse ki o kabarıklık gitti ama ben böyle koyun gibi mi dolaşıcam[/
Gidip tekrar görüşün bence beğenmediğinizi söyleyin bir çözüm bulunur elbet sıkmayın canınızı...
Yok canım yanlış anlar mıyımSaçınız yanmış gibi geldi lütfen yanlış anlamayınız ama resimden mi bilmem keçeleşmiş gibi görünüyor.Kuaför işini iyi yapamamış ya da size beceriksizliği denk gelmiş.En güzeli kesim yaptırın az kesim belki toparlayabilir.
Boya vardı ama sadece uçlarında. Yani dipten itibaren yoktu.Çok bariz yanmış saçlarınız.Boyamı vardı öncesinde ya da röfle? ondan dolayı yanmış olabilir belki ama resmen yakmışlarr
Saçınız yanmış gibi geldi lütfen yanlış anlamayınız ama resimden mi bilmem keçeleşmiş gibi görünüyor.Kuaför işini iyi yapamamış ya da size beceriksizliği denk gelmiş.En güzeli kesim yaptırın az kesim belki toparlayabilir.
Annemle gitmiştim zaten annem baya üstüne gider çekinmezbana da yanmış gibi geldi bir de o kadar para almışlar eğer kuaför itiraz ederse üsteleyin ki kesin ikna yoluna gider ama burdan görünüşü
baya yanık gibi brezilya fönü uzun süre düzlük sağlıyormuş ama bu sefer daha çok yanabilir de saç başka bir kuaförle de görüşseniz iyi olur bence...
Annemle gitmiştim zaten annem baya üstüne gider çekinmez
Şu an ağlıyorum ne zorluklarla uzatmıştım saçlarımı
Beceremeyen kuaför yapmasa bu işi ya deliricem o kadar param gitti ona mı yanayım yoksa saçlarıma mı...
Paramı geri alabilir miyim sizce
Böyle şeylerle uğraşmayı severim zaten tam da bölümünü okuyorum gözünü korkutucam paramı vermese de düzeltsin bi şekilde ya..gittiğiniz kuaförle alakalı o eğer çok paracıl biriyse geri vermez dediğim gibi bir sürü ikna çabası içine girer.Eğer gerçekten yardım etmek isteyen biriyse düzeltmeye çalışır ama para iadesi yapacağını sanmam.Ancak haklardan falan bahsedersiniz belki olur.Ama onunla uğraşmakta epey zaman alır...
Ben de sizi tebrik ediyorum hakkınızı aramışsınız..Bıkac ay evvel kofore gıttım balyaj ıcın adam sacımın ıcıne edıp kactı dıger elamanlarda olayı normallestırmeye calıstı bende dükkanı başlarına yıktım o sınırleaynaları falan yere fırlatım bıde toplanmıs 3 kısı basıma cok guzel oldu sıze oyle gelıyo demezler mı delı oldum delı çabuk katoloğ getırın bana sacımın ıcıne ettınız ben bole dısarı cıkamam hemen saclarımı kendı rengıne boyayın sızede 5 kurus vermıcem dedım o uzun mukemmel saclarımın ıcıne ettıler ya delırdım bıde logusaydım
kendı rengıne boyadılar kuzu gıbı...
kucuk bugudılerle sarmıs saclarını bu bıldıgın perma ırı dalga degıl kı
Sızı sabrınızdan dolayı tebrık ederım bıde tesekkur edıp cıkmıssınız
keske anında mudahale etseydınız sanırım yarın gıtmenız pek ıse yaramayabılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?