Saç Kesim Şekilleri Güya su dalgası yaptırdım (resimli)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

benim de saç kesimiyle alakalı böyle bir şey başıma gelmişti her zaman gittiğim kuaförde yeni elemana güvenmiştim ama sonuç felaketti bende sizin gibi yaptım para falan da istemedi zaten.Ama o eleman sonradan başka yere geçmiş ve ben hala o kuaföre giderim çünkü kendisi işinde oldukça başarılı bir de her zaman gittiğiniz yerse daha anlayışlı karşılıyorlar...

bu işin içinde olan biri olarak söylemeliyim ki, ne yazık ki o gördüğünüz bukle bukle saçlar maşayla yapılıyor. perma, (su dalgası dahil) bir nevi, saçı yakarak şekillendirir. ve sadece boyasız güçlü ve yıpranmamış saçlarda, sağlıklı bir şekilde tutma olasılığı vardır, o da % 100 değildir. ve perma asla yıka çık bi saç değildir, her türlü bakım ister. üzülerek söyleyim kuaför saçın için artık bişey yapamaz. biraz kestirip bol bol bakım yapman lazım. keratin bakım öneririm. geçmiş olsun

Kuaför eğer parayı iade etmezse kuaförler derneğine ya da odasına her neyse şikayet edeceğinizi belirtin ve edin de... boya olan işlem görmüş saça akıllı bir kuaför perma yapmaz ... çünkü perma normalde saçı yıpratan bir işlemdir bende daha önce perma kullandım ama boyalı saça uygulatmadım hiç... Boya üstüne yapılan permalar da gördüm yıpranmış bir görüntüsü olan hoş olmuyor zaten permadan sonra boyanıyor ama öncesi ııhıhhh... inşallah paranızı alırsınız baktınız mırın kırın edip vurdumduymaz bir tavır sergilerse gereken haklarınızı kullanın ya oda ya ya tüketici derneğine başvurun meslekten anlamayanların en değerli servetimiz saçlarımıza zarar vermeye hakları yok....

anamm ben de yaptırmak istiyodum, tıstım şuan
o kuaförün saçlarını tek tek yoliciksin :)

Son düzenleme:

Aynı durumu, aynı şekliyle nişanımda yaşadım İstediğim basit bir su dalgasıydı, ama böyle sizinki gibi hatta daha kıvırcık daha kabarık bir saç yaptılar bana, kafayı yedim. Öyle özel bir günde nasıl yaptılar bana bunu ya Ama bende kafa yok, beğenmedim diyip, gidemedim sanki
Kuaförü iyi seçmek lazım

Gittim bakım kürleri falan aldım, güvenilir bir kuaföre danıştım.. biraz kesti saçımı, brezilya fönü falan düşündüm ama yok ilaç falan sürmem saçıma. böyle düzleştirmeye devam edicem

ah canım ya perma olmuş bu dalgayı sık ve küçük atmış..bir arkadasm hep böyle perma yaptırırdı bir süre sonra permalar acılıyor dalgaya dönüşüyor..ben biraz bekle derim belki acılır..ve bence sacının rengini değiştir belki daha güzel görünür böyle gercekten kötü görünüyor hatta bir kaç hafta sonra düzleştir ara sıra öyle kullan birde iri taraklı bir fırcayla tara sürekli inş işe yarar kuaföre gidincce ne yapacak kii sanmıyorum bir çözüm bulacagını

Saçım baya koyu kahveydi perma ilacı yüzünden açıldı, şimdi boyamaya da korkuyorum iyice kopar diye
sürekli fön çektriyorum her gün

Saçım baya koyu kahveydi perma ilacı yüzünden açıldı, şimdi boyamaya da korkuyorum iyice kopar diye
sürekli fön çektriyorum her gün
bir kaç ay bekle boya için yıpranır daha fazla..hergün fön cektirmee daha cok yıpranır..biraz jöleli kullan...baska sekiller vermeye calış sevmeye calış yapacak bişey yok..

Perma yapmış. Ben perma yaptırdığımda aynen böyle yapmışlardı. Hiç beğenmemiştim... Saça zarar vermekten başka bir işe yaramıyor bu işlemler. O günden sonra tövbe ettim yaptırmıyorum artık. Anca toparladım saçlarımı..

İlk eklediğiniz fotoğrafla ikinci arasında baya bir fark var.İlk resimde dalgalar çok sık duruyor ikincisinde öyle değil.

Aslında ben kuaföre çok da suç bulamıyorum.Benim de saçım sizin gibi ince telli.Hatta süper ince=)Maalesef bizde öyle iri dalgalar tutmuyor.Mecburen ince bigudilerle saracaklar.Kuaför de haklı.15 gün sonra o iri sarılmış dalgalar düşecek yine başının etini yiyeceğiz=)
İlk su dalgası yaptırdığım günü hiç unutmam.Lise2de filandım,küçüktüm yani.Siz ağlamamışsınız ama ben ağlamıştım koyun gibi oldum diye=)Benim de hayalim iri dalgalardı .
Adam da üzülmüştü yazık=)

Dediğim gibi iri dalgalar kalın telli saçlara göre.
Saçınız yıpranmış olsa da gayet dolgun duruyor.Bence bu her şeye değer.
Ben de mi yaptırsam ne yapsam=)Koyun gibi olsam da gür durması daha önemli=)Bu sefer ağlamam ama

bende geçici su dalgası yaptırmıştım ben memnundum ama şunu söyliyebilirm çok sık yıkarsan düzleştirirsen kısa zamanda geçiyor ama yinede beklemek istemiyorum dersen kuaföre gidip beyenmediğini söyle canım düzeltmek zorundalar

Saçlarımı önce yıkadı-netten baktım kirli saça yapılırmış bu işlemler-
sonra süngerle bi ilaç sürdü rezalet bi kokusu vardı
sonra incecik bigudilerle sardı -söyledim bunlar ince değil mi diye, senin saçın çok ince zamanla düşer o dedi-
sonra saçımı açmadan yıkadı, köpük gibi bişey sürdü, sonra saçımı tekrar açıp duruladı ve kuruttu ([/QUOTE]

Anlattığınız işlem bildiğimiz perma olmuş. Ben saçlarıma altı ayda bir düzenli perma yapıtırıyorum İşlem aynı.
Benim saçlarıma kıvırcık bile denmez ilginç bir yapısı var bildiğiniz keçe yıkayıp taradığımda ıslak hali sizinkinin aynısı ama permada benim saçlarımı iri bugidilere sarıyor. İnce sardığı belli dalga yok. Benzetmeniz çok iyi Ahu Tuğba saçı olmuş :)

Ah ya nasıl üzüldüm halinize su kuaforler yok mu onlar yüzünden fobi oldu sacima bisey yaptirmak. Millet stres atmaya gider kahvesini yudumlar bir yandan ben dudak yerim.
Birsekilde telafi etmek zorunda kesinlikle geri adım atmayin. Bakin bir link paylasiyorum bu linkte bahsedilen kuaforde benim ablamin gelin basi yapilmisti kizcagiz aglaya aglaya cikti öyle kötü bir sac ve makyaj yaptilar ki kabus gibiydi sildik yarisini yolda falan. Sonra haberdeki bayan intikamimizi aldı resmen. Hatta bununla ilgili bir kanun olduğu ile ilgili haber yapilmisti yani magdur edilen musteriler için yanlis hatirlamiyorumdur umarım.

San kt kesen kuafrden tazminat ald

Dediğiniz dogrudur ama kuforun bu saca iri dalga, su dalgası olmaz diye aciklamasi gerekir başta. O insan o sacin hayaliyle geliyor oturuyor önüne sen de kalkip hayallerini yikiyorsun resmen. Şimdi öyle birsey ki bazı kuaforler aman para koparayim da nasıl olursa olsun diye yaklaşıyor ben de buna kızıyorum. Sac ki kadin için cok önemli ya neredeyse depresyona gireriz sacimiz kötü olunca niye böyle olamayacak birseye kalkisiyorlar anlamiyorum. Sacim yapildiktan sonra eve gelip kac kez agladigimi bilirim o gece sinirden uyuyamayip ertesi gün soluğu kuaforde de cok almisimdir.

Benim uclarda balyaj var dipler de birkac ton koyusu sariydi neyse kendi sacima donmek istedim adam senin doğal sacin kestane dedi boyadi bir çıktım simsiyah bir sac. Neyse bir yil gecti akti da akti bazen kizil bazen kahve durdu sacim şimdi uclarda kaldi boya ve diplerimin aslinda kumral olduğu ortaya çıktı. Hangi kuafore sorsam ayni yaniti aliyorum ve aralarda kulluye çalan tonlar da var. Uclarda kizilimsi sari ne kadar yanlis bir uygulamaysa artık siz anlayın.

Son düzenleme:
ben sizin saçınızdanda kıvırcık istiyorum normal saçım dalgalı-kıvırcık ama ben bonus olmak istiyorum saçlarım ince telli tutar mı acaba bi de boyalı mıydı saçınız perma yapılacağı sırada??

Aynı şey benim de başıma geldi

Geçen yaz su dalgası yaptırdım ve o kadar mutlu oldum ki... Herkes ne güzel oldu çok havalı vs diyordu... Sonra işte 1 sene geçti düzleştiler ve yine yaz geldi aynı kuaföre gidip bir daha yaptırdım. Sonuç: Perma...

Hani yapan kişi aynı, bir de çok özendi ama berbat oldu ve ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Bu sefer diğerine göre daha dipten sardı bi de iyice koyun gibiyim off! Ne kadar zamanda düşer bunlar? Seninkiler düştü mü hızlıca?

Geçen yılki - Şimdiki

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…