Bıkac ay evvel kofore gıttım balyaj ıcın adam sacımın ıcıne edıp kactı dıger elamanlarda olayı normallestırmeye calıstı bende dükkanı başlarına yıktım o sınırleaynaları falan yere fırlatım bıde toplanmıs 3 kısı basıma cok guzel oldu sıze oyle gelıyo demezler mı delı oldum delı çabuk katoloğ getırın bana sacımın ıcıne ettınız ben bole dısarı cıkamam hemen saclarımı kendı rengıne boyayın sızede 5 kurus vermıcem dedım o uzun mukemmel saclarımın ıcıne ettıler ya delırdım bıde logusaydım
kendı rengıne boyadılar kuzu gıbı...
kucuk bugudılerle sarmıs saclarını bu bıldıgın perma ırı dalga degıl kı
Sızı sabrınızdan dolayı tebrık ederım bıde tesekkur edıp cıkmıssınız
keske anında mudahale etseydınız sanırım yarın gıtmenız pek ıse yaramayabılır.
Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim. Bugün kuaföre gittim su dalgası istediğimi söyledim. Okuldan falan vaktim yok saçımla uğraşamıyorum düz bi de ince telli şekil alması zor oluyor diye.
Sizce şu saçın su dalgasıyla alakası var mı? Yoksa ben mi kötümser bakıyorum? Düpedüz perma değil mi bu ya rezillik.
2 gün yıkama demişti eve gelince yıkadım biraz söndü. Ne olucak bilmiyorum gidip konuşsam mı kuaförle
Eki Görüntüle 821133
Gittim bakım kürleri falan aldım, güvenilir bir kuaföre danıştım.. biraz kesti saçımı, brezilya fönü falan düşündüm ama yok ilaç falan sürmem saçıma. böyle düzleştirmeye devam edicem
Yok canım bi ton bahane uydurdu zaten. Saçım inceymiş ondan sıkı sarmış falan filan...eski kuaföre gidip, paranı geri almadın yani?
Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim. Bugün kuaföre gittim su dalgası istediğimi söyledim. Okuldan falan vaktim yok saçımla uğraşamıyorum düz bi de ince telli şekil alması zor oluyor diye.
Sizce şu saçın su dalgasıyla alakası var mı? Yoksa ben mi kötümser bakıyorum? Düpedüz perma değil mi bu ya rezillik.
2 gün yıkama demişti eve gelince yıkadım biraz söndü. Ne olucak bilmiyorum gidip konuşsam mı kuaförle
Eki Görüntüle 821133
Saçım baya koyu kahveydi perma ilacı yüzünden açıldı, şimdi boyamaya da korkuyorum iyice kopar diyeah canım ya perma olmuş bu dalgayı sık ve küçük atmış..bir arkadasm hep böyle perma yaptırırdı bir süre sonra permalar acılıyor dalgaya dönüşüyor..ben biraz bekle derim belki acılır..ve bence sacının rengini değiştir belki daha güzel görünür böyle gercekten kötü görünüyorhatta bir kaç hafta sonra düzleştir ara sıra öyle kullan birde iri taraklı bir fırcayla tara sürekli inş işe yarar kuaföre gidincce ne yapacak kii sanmıyorum bir çözüm bulacagını
bir kaç ay bekle boya için yıpranır daha fazla..hergün fön cektirmee daha cok yıpranır..biraz jöleli kullan...baska sekiller vermeye calış sevmeye calış yapacak bişey yok..Saçım baya koyu kahveydi perma ilacı yüzünden açıldı, şimdi boyamaya da korkuyorum iyice kopar diye
sürekli fön çektriyorum her gün
Annemle gitmiştim zaten annem baya üstüne gider çekinmez
Şu an ağlıyorum ne zorluklarla uzatmıştım saçlarımı
Beceremeyen kuaför yapmasa bu işi ya deliricem o kadar param gitti ona mı yanayım yoksa saçlarıma mı...
Paramı geri alabilir miyim sizce
İlk eklediğiniz fotoğrafla ikinci arasında baya bir fark var.İlk resimde dalgalar çok sık duruyor ikincisinde öyle değil.
Aslında ben kuaföre çok da suç bulamıyorum.Benim de saçım sizin gibi ince telli.Hatta süper ince=)Maalesef bizde öyle iri dalgalar tutmuyor.Mecburen ince bigudilerle saracaklar.Kuaför de haklı.15 gün sonra o iri sarılmış dalgalar düşecek yine başının etini yiyeceğiz=)
İlk su dalgası yaptırdığım günü hiç unutmam.Lise2de filandım,küçüktüm yani.Siz ağlamamışsınız ama ben ağlamıştım koyun gibi oldum diye=)Benim de hayalim iri dalgalardı .
Adam da üzülmüştü yazık=)
Dediğim gibi iri dalgalar kalın telli saçlara göre.
Saçınız yıpranmış olsa da gayet dolgun duruyor.Bence bu her şeye değer.
Ben de mi yaptırsam ne yapsam=)Koyun gibi olsam da gür durması daha önemli=)Bu sefer ağlamam ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?