- 7 Kasım 2013
- 3.207
- 6.460
- 158
Canim aslinda bende senin gibiyim 6 haftadir aranizdayim ama 3 kilo verebildim. Tamam insulin direncim oldugu icin yavas veriyorum ama bi kacamak yapdam cok agir odedim. Bir ara sadece kendime oruc gibi yeme saatleri verdim. Aralikli oruc deniyor buna kendine 8 saatlik bir yeme arsligi belirliyosun, 8 saat bitince oructaki gibi yemeyi bitiriyosun sadece su sekersiz asitsiz icecekler serbest. Yedigin suredede karbonhidrattan uzak durmaya calisiyosun, yag serbest yani saglikli yaglar tabi. Bu ara salmaya basladim yarindan itibaren yine oyle yapicam insallah. Bu arada uzun sure ac kaldigin icin leptin hormonu cok fazla salgilaniyo ve yag yakimi hizli oluyo.kızlar ben sizinle birşey paylaşmak istiyorum bana bi akıl verin..
İpek zeynep bilir ben yaklaşık 13 kasımdan beri bu sitedeyim ilk uze diye bir arkadaş açmıştı başka bi konu altında zayıflamak için bende dahil oldum uzeye sonra ipek sonra başkalrı geldi geçtiiii.....sonra aramızdan istemeyerek de olsa ayrıldı bazı nedenlerden dolayı...Neyse çok uzatmayayım ben sıkılır gibi oldum sanki bu durumdan tamam dikkat edince kilo veriyorum ama sıkıldım gerçekten bu durumdan 4 ay oldu nerdeyse ve ben sadece 6 kilo verebildim bu da azmimi azaltıyor sankine yapabilirim yardım edin?
![]()