• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Herkes nerde kızlar? Benim gittiğim gün fiyasko. Özür dilerim :KK43: bu saatten sonra sabaha kadar bol su içerim yarın da spor yaparım ne yapsam telafi etsem :KK43:

canim beni hic sorma suan pasta borek dagitiyorum bildigin daha fazla yemeyim diye:( e sen bisey yememissinki cok guzel onlar cabuk telafi olur insallah

Tekrar yükleyim canım

Eklentiler

• DSC_0348.webp
    DSC_0348.webp
    58,1 KB · Görüntüleme: 27
kızlar ya tam karar verdim son iki gün yemiycem dedim kendime bir bardakta form çayı içtim tabi bu mutluluk uzun sürmedi oğlum en sevdiğim tatlıyı almş gelmiş :KK62::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:ben bu hafta iptalimm:KK43:

Son üç gün sıkı spor yapıp bol su içelim ve az yiyelim kızlar. Unutalım geçmişi güzel bir Başlangıç yapalım haydi
Acaba 3nity 3nity ne yaptı? Bir de Gulicikkk Gulicikkk çocuğu nasıl olmuş haberiniz var mı
Bir de tubi_klc tubi_klc ve ipek ipek yazmadı sanırım suç mu işledin bizim gibi
Buradayım :) ve evet suçluyum :) misafirim vardı hala var, onlarla bir güzel yiyip ictim :) hazırlık derken spor da yok. Biri eline cetvel alıp bizi hizaya soksun :D

Çok kınıyorum seni:) ya çocuklar yaramazlık yapınca sesi çıkmaz ya, çocuk gibiyiz :)
Ahahahaaah :):):):) anlaşılan bugün herkezde bisey var bendee bugün misafirlikteydim evdeki gibi kendimi sıkmasamda tam serbest de bırakmadım cok suçlu hissetmiyorum gidecegim yere yürüyerek gittim 1 saati geckin sürdü yani sporu da aradan çıkardım :)

Son üç gün sıkı spor yapıp bol su içelim ve az yiyelim kızlar. Unutalım geçmişi güzel bir Başlangıç yapalım haydi
Acaba 3nity 3nity ne yaptı? Bir de Gulicikkk Gulicikkk çocuğu nasıl olmuş haberiniz var mı
Bir de tubi_klc tubi_klc ve ipek ipek yazmadı sanırım suç mu işledin bizim gibi
Tartı gününü sabote edelim diyosun yaaani:) :) :)

Ahahahaaah :):):):) anlaşılan bugün herkezde bisey var bendee bugün misafirlikteydim evdeki gibi kendimi sıkmasamda tam serbest de bırakmadım cok suçlu hissetmiyorum gidecegim yere yürüyerek gittim 1 saati geckin sürdü yani sporu da aradan çıkardım :)
Sporunu yapmışsın diye suçlu hissetmiyorsun :)

Slm arkadaşlar. Msjlarin bi kısmını okuyabildim sadece bende taze bir anneyim hamile kaldigim kilomdan 10 kilo fazlam var 71 kiloyum o_O hedefimse 55 yani 16 kilo vermek istiyorum. :110: Bende sizinle devam etmek istiyorum umarim sizlere rapor vericem diye kendimi dizginlerim:KK15:
Hoşgeldin ilk sayfada yazıyı okuyup mesaj atman Lazım.
Taze anne derken ne kadar taze:) yani Sütünüz azalmasın altı aydan küçükse yavrun

H
Slm arkadaşlar. Msjlarin bi kısmını okuyabildim sadece bende taze bir anneyim hamile kaldigim kilomdan 10 kilo fazlam var 71 kiloyum o_O hedefimse 55 yani 16 kilo vermek istiyorum. :110: Bende sizinle devam etmek istiyorum umarim sizlere rapor vericem diye kendimi dizginlerim:KK15:
HOsgeldin canim 1. Sayfamizi okuyup geri dönüş yaparsan seviniriz birazda lendinden bahset; )

Back
X