- 16 Kasım 2015
- 4.405
- 7.058
- 88
Tesekkur ederiz canim tubi adina da tesekkur ediyorum inan bende burdaki herkes kilo verdikce mutlu oluyorum buna gonulden inanin ... insallah tum fazlaliklarimizi atip artik koruma yolunda sohbete devam ederiz ve yine insallah birdaha bukadar kilo verme cabasina girecek kadar kilo almayiz ... Onemli olanda bu onemseme meselesine gelince artik gercekten bu kilolar tak etmeye basladi bugune kadar onemsemedigimiz icin aman dagittim nasilsa toparlarim diyerek hep erteleyerek bu kiloya ciktim uzun zamandir 70 li rakamlara hasretim bu kadar yaklasmisken allah ixin verdigi muddetce birakmayi dusunuyorum 70 bile benim icin iyi ondan sonra 65 de gelir herhalde ama nce 70 e inmek istiyorum bu isi gercekten onemsedim sizlerin ve allahin izniyleBence de ulaşmış sayılırsın valla özellikle Mislisse ve tubi_klc kilo verdikçe ben seviniyorum çünkü en sıkı ve ciddi ikinizsiniz şu an:) cicisko da iyi ama sizin daha çok ihtiyacı nız var kilo kaybına. Her kilo kaybında en çok sevinen ve önemseyen siZsiniz
... insallah en yakin surede hepimiz istedigimiz kiloya ulasiriz ve saglikla sihhatle koruruz kilomuzu allah yinede baska dert vermesin tek sorunumuz bu olsun ...