Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Bence de ulaşmış sayılırsın valla özellikle Mislisse ve tubi_klc kilo verdikçe ben seviniyorum çünkü en sıkı ve ciddi ikinizsiniz şu an:) cicisko da iyi ama sizin daha çok ihtiyacı nız var kilo kaybına. Her kilo kaybında en çok sevinen ve önemseyen siZsiniz
Tesekkur ederiz canim tubi adina da tesekkur ediyorum inan bende burdaki herkes kilo verdikce mutlu oluyorum buna gonulden inanin ... insallah tum fazlaliklarimizi atip artik koruma yolunda sohbete devam ederiz ve yine insallah birdaha bukadar kilo verme cabasina girecek kadar kilo almayiz ... Onemli olanda bu onemseme meselesine gelince artik gercekten bu kilolar tak etmeye basladi bugune kadar onemsemedigimiz icin aman dagittim nasilsa toparlarim diyerek hep erteleyerek bu kiloya ciktim uzun zamandir 70 li rakamlara hasretim bu kadar yaklasmisken allah ixin verdigi muddetce birakmayi dusunuyorum 70 bile benim icin iyi ondan sonra 65 de gelir herhalde ama nce 70 e inmek istiyorum bu isi gercekten onemsedim sizlerin ve allahin izniyle
... insallah en yakin surede hepimiz istedigimiz kiloya ulasiriz ve saglikla sihhatle koruruz kilomuzu allah yinede baska dert vermesin tek sorunumuz bu olsun ...

Kızlarşu an davetteyim hızlıca yazıyorum
Fotoyu bi ara atıcam becerebilirsem
Geçen hafta:60
Bugün:59.4
600 gr gitmiş buna da şükür dün zaten dikkat edememiştim:(
Benim ilk haftam değil kızlar dördüncü haftam yavaşladı vermem sonra gelirim yine

Mislisse Mislisse cim ben sabah 1 saat yüksek tempoda yürüyüş ümü yaptım pazar mazar demedim sen egzersiz yapabildin mi bugun
Helal olsun Yok canim bugun dinleneyim dedim biraz grip gelmis gibi basimda agirlik vardi ama yarin yapicam insallah allah izin verirse en az 5 gun yuruyus yapmaya gayret gosterelim olur mu?

600 gr gitmiş buna da şükür dün zaten dikkat edememiştim:KK43:
Benim ilk haftam değil kızlar dördüncü haftam yavaşladı vermem sonra gelirim yine
Tamm canim iyi yine demek sen 1 aydir diyettrsin toplam kac kilo verdin peki ?

600 gr gitmiş buna da şükür dün zaten dikkat edememiştim:KK43:
600 gramda bizim icin cok guzel rakam canım bakma grup bu hafta uçtu :)))

Joleya insallah hedefine ulasirsin ama bak artik senden biatak bekliyoruz ve artik yine dayansmadim yedim kendimi kaybettim falan diye cumleler duymak istemiyorum ben lutfen artik dikkat et olur mu ;(
cıssslı cümleler duymucaksınz artk yesemde kararında olucak.bu hafta versemde sevinemedim bütün hafta kaçamak la geçti biraz mücadele etmek bana iyi gelicekinşallah bu hafta kararlıyımm:KK5:

evet ilk kilolar hızlı gidiyor canım ama dikkat edersek hızla istediğimz kiloya ulaşıcaz inşallah.bugün bende serbest bıraktım heramanki gibi ama bu hafta biraz ter dökmek mücadele etmek istiyorum inşallah
Evet harika oldu burasi benim icin yaaa
Yarin bi davet var sırf burasi için iptal ettim haftaya pazarda güzel bi rakamla karsiniza çıkmak için ;) umarim hepimiz hedefimize ulaşırız :KK76:

Back
X