- 16 Kasım 2015
- 4.405
- 7.058
- 88
Vayy bu fedakarlik guzelmisEvet harika oldu burasi benim icin yaaa
Yarin bi davet var sırf burasi için iptal ettim haftaya pazarda güzel bi rakamla karsiniza çıkmak içinumarim hepimiz hedefimize ulaşırız
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vayy bu fedakarlik guzelmisEvet harika oldu burasi benim icin yaaa
Yarin bi davet var sırf burasi için iptal ettim haftaya pazarda güzel bi rakamla karsiniza çıkmak içinumarim hepimiz hedefimize ulaşırız
![]()
Haftada bir kilo muthis miAynen canm bundan sonrada hafta da 1 kg versem benim için müthiş olur:)
Kurtköy de ablam var :)Anadolu yakasina gectin mi hic yada bi tanidigin varmi ? Nebilim kadikoy uskudar biliyomusun?
Evt baya iyi rakamlar var:)600 gramda bizim icin cok guzel rakam canım bakma grup bu hafta uçtu :)))
Valla benim profil fotom benim ve oğlum. Yansı ne olcak. Ben hepinizi merak ediyorum turuncu dışında :)
Vay yere bakan yürek yakan mı dedi biri:) 1300,1500 ohhh bak ne güzel ilerliyorsun.harikasın tebrik ederim
Çok ayıp utan utan:)) şaka kız şaka tebrik ederim 400 gr az değil. Senin çok kilon yok zaten orantılı ilerliyorsun. Zaten emziren anne ayda iki kilodan fazla vermesin deniyor ama kim dinler uzmanı:))
Bu arada misafirlerle kaçamak çok yapma :) sel gider kum kalır, misafir gider, kilo kalır :)))
Çok tebrik ederim :)
Teşekkür ederim :)Hazirladiklarimin yarısı diyete uygundu :)
Bir sıkıntı yok, az tatlı dışında kaçamak ykk :).
Çok tebrik ederim :)
Harika bi fikir ama benm cevremdekiler hem tonton hemde takmiyorlar ben böyle bi fikir sunsam hiç biri kabul etmezLise arkadaşlarım, düzenli görüşmek adına gün yapalım teklifinde bulundu, şöyle bir şey dusunduk, hemen hepimiz gebelik kiloları vermeye çalışıyoruz, günde tatlı börek çörek yerine, 1 corba, 2 çeşit salata yapmaya karar verdik. Hem abartmamis oluruz, hem daha az yoruluruz diye. Gerçi henüz başlamadık ama başlayınca fikir işliyor mu söylerim :)
Belki sizde denemek istersiniz :)
Evet tabiii hayal kurmak bedava napalim :) umut fakirin ekmwgi işteHaftada bir kilo muthis mimukemmel otesi olur mukemmel
![]()
Hadi inş:)Her hafta 1500 versem 4 hafta sonra 66 olurum ve hedefime ulaşarak toplamda 13 kiloyu vermiş olurum. Bekarlık kiloma döner dolabımda giyemediğim bütün kiyafetleri giyerim. Hadi az kaldı :)
Teşekkür ederim canım :))harika verrmşsin tebrikler
Çok haklısın canım. İyi ki varsınızHayir sakın sil o düşüncelerini nasil alindiysa öyle verilie hic canını sıkma sen bjzi bırakma yeterki pes etme vermesende hatta alsanda pes etme eğer zamanin varsa tabloya bi bak ben kac hadta boyunca 87 88 arasi gidip gelmişim belki 1 aydan fazla ama bak simdi 85 :))
Maşallah canım süper
Sabır zamanla olacak ve çok mutlu ve guzel olacağızBenimde az kalsa keske(
Masalahh subhanallah iyi yapmissin kaynanan da farkediyormu sendeki farkliligi?Kızlar misafirim vardı. Bi dilim kek ve kısır yedim. Ucuz atlattım yani. Bu da bi haftanın ödülü olsun bana. Kekin geri kalanını kaynanama verdim:) bugün spor yok. Yarın derin bir nefes alıp devam ederiz yolumuza
Valla iyi fikirmis birde sutlu tatli eklenebilir bence 1 porsiyon olarkHarika bi fikir ama benm cevremdekiler hem tonton hemde takmiyorlar ben böyle bi fikir sunsam hiç biri kabul etmez