- 2 Şubat 2015
- 14.624
- 62.313
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahaha günaydın dertli anne :))Günaydın herkese. Buraya yazıyorum, bu çocuk okula giderken '5 dk daha anne yaaa' dediğinde acimayacagim.
Yok ona 5 dk. Küçükken uyusaydi. :))
Neyse söylenmeyi bitirdiğime göre yumurtaları haslayayim da sağlıklı bir kahvaltı hazirlayayim :)
Günaydın canım :)Günaydın güzel anneler :)
günaydın canım açlık başağrısı yapar tabi unutma aç kalarak değıl sağlıklı beslenerek kilo vericz.Günaydın kızlar bugune bi baş agrisiyla uyandim dün tartida gördüğüm kilonun sevinciyle nerdeyse dün ü aç geçirdim canim hic biseu yemek istemedi o yuzden olabilirmi
Evet biseyler yiyince geçti bu kadar abartmayim bidaha aksam yemegi yememistim kahvaltiyla yattımgünaydın canım açlık başağrısı yapar tabi unutma aç kalarak değıl sağlıklı beslenerek kilo vericz.
Elinin içine Güzel Anneler Fit Olma Yolunda BİRLİKTE Ilerliyor... yaz:))))) elini catala her goturdugunde aklika gelsingünaydınn anneler huzurlu bool hareketli veiradeli bir gün olsun inşallah bugün arkadaşıma gidiyorum söz dikkatli olucamm çok kaçırmakk yok![]()
Canım az öğün ama doyan kadar ve kaliteli besinlerle beslenme. Yani eğer yedikten bir iki saat sonra acıkıyorsak o öğün yenen şeyler Bizim Için zararlı demekmiş.yani et balık yumurta vs yediğin zaman glisemik indeksi düşük olduğu için hemen acıkmıyorsun ve bu arada leptin devreye giriyor ve ara öğün olarak yağlarını yakıyor. Yani aradaki Fark hem doymakla ilgili hem de yediklerinin kaliteli olup seni uzun süre tok tutmasıyla ilgiliBenim aklıma bu leptin le ilgili bir şey takıldı. Ne kadar az öğün o kadar iyi ya, bir de derler ya hep az öğün yersen vücut aç kalicam korkusuyla depolar diye. Bu şehir efsanesi mi şimdi ?
Yok o dogru. diyelim ki 9 da kahvaltiyi yaptin saat 2 ye kadar bisey yemedin saat 3 de de aciktin bu durumda hâlâ bisey yemezsen vucut kıtlık alarmi veriyor karataycilar tam o sırada sütlü türk kahvesi içiyor yada ceviz vs sonra aksam 6 da besleyici bi yemek yiyosun sonrasinda bisey yok o depo durumu gündüz gerçekleşiyor aksam yani gece daha farklı hormonlar devreye giriyorBenim aklıma bu leptin le ilgili bir şey takıldı. Ne kadar az öğün o kadar iyi ya, bir de derler ya hep az öğün yersen vücut aç kalicam korkusuyla depolar diye. Bu şehir efsanesi mi şimdi ?
Canım aslında karatay üç öğün yiyin ara öğün yemeyin diyor. Insülin yükseltecek ve leptin devreye giremeyecek diye. Yani karatayın dedi ği gibi beslenince hiç aç kalmıyorsun ki. Yediklerin besleyici olduğu için kıtlık hissetmiyor vücut. Sindirim siateminde yavaş yavaş emiliyor, glisemik indeksi düşük yiyecekler. O yüzden ne açlık ne kıtlık sinyali yolluyor vücut. Mesela meyve suyu içince, posasız ve glisemik indeksi yüksek olduğu için hemen emiliyor ve aniden insülin yükseltiyor. Ve tabi çabuk acıkıyorsun sonrasında.Yok o dogru. diyelim ki 9 da kahvaltiyi yaptin saat 2 ye kadar bisey yemedin saat 3 de de aciktin bu durumda hâlâ bisey yemezsen vucut kıtlık alarmi veriyor karataycilar tam o sırada sütlü türk kahvesi içiyor yada ceviz vs sonra aksam 6 da besleyici bi yemek yiyosun sonrasinda bisey yok o depo durumu gündüz gerçekleşiyor aksam yani gece daha farklı hormonlar devreye giriyor
Gunaydin olabilir ben de hastayim kizlar doktora gittim yeni geldim bi poset dolusu ilac yazmis basimda dis koklerimde bir agri var yuruyus de yaptim midem de agriyorGünaydın kızlar bugune bi baş agrisiyla uyandim dün tartida gördüğüm kilonun sevinciyle nerdeyse dün ü aç geçirdim canim hic biseu yemek istemedi o yuzden olabilirmi
3 nisan hedefini yazdin mi
Geçmiş olsun canim neyin varGunaydin olabilir ben de hastayim kizlar doktora gittim yeni geldim bi poset dolusu ilac yazmis basimda dis koklerimde bir agri var yuruyus de yaptim midem de agriyor![]()
Arkadaslar ipek zeynep ozel nedenlerden dolayi bisure aramizda olamyacagini soyledi uzgunum@ipek zeynep den haber yok eger oda eksiyse tablo yemyeşil olacak
Grip ya hic sorma heryerim agriyor dis etlerimden tut butun vucutG
Geçmiş olsun canim neyin var
Geçmiş olsun canım. Dinlen biraz vücudun dirençsiz kalmıştır. Kaliteli besinlerle beslenmeye dikkat etGrip ya hic sorma heryerim agriyor dis etlerimden tut butun vucut![]()
Canım gidebilirsen hamam çok iyi gelir.Grip ya hic sorma heryerim agriyor dis etlerimden tut butun vucut![]()
Allau sağlık acil sifa versin bir an önce iyiles ilaçlarını düzenli kullanGrip ya hic sorma heryerim agriyor dis etlerimden tut butun vucut![]()