Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Ellerine emeğine sağlık çok güzel olmuş. Hayırlı olsun yeni sayfamız insallah.
Carsiya falan gittim de an cak yazıyorum :KK36::KK36:

Telefondan girdiğim için pek sıkıntı olmuyor. Nasılsa sizde menü paylaşımı yokmuş. Yarisarak kilo verme işi bana epey iyi geldi. Birçok günlük var ama baktım açıklama metniniz kurallar içinde bir sisteme baglamissiniz, burda da listeye girsem olur dedim. Benim için sıkıntı yok yani. Calismiyorum evdeyim tüm gün. Yiyecek aranacagima burda zaman harcarim daha iyi. Nisanda oğlum 2 yaşını dolduracak, işe geri baslicam. O zamana kadar dört ay var. Çok şey değiştirebilirim kendimde umarım
İnşallah.. bizde Yarış icindeyiz hele tablo işi bizi dahada gaza getiriyor çünkü orda artı gormemk için çok çabalıyoruz valla :KK6:

:KK31::KK34:Ayyy bnm büyük kız sabah karın ağrısı ile uyandi da okula gondermedim şimdi ona yemek yapcam o yüzden gelemedim yoksa gelmezmi yım hic:KK73::KK71::KK73:
Himm tmm ozamn geçmiş olsun neyi var acaba ?

Ellerine emeğine sağlık çok güzel olmuş. Hayırlı olsun yeni sayfamız insallah.
Carsiya falan gittim de an cak yazıyorum :KK36::KK36:
Ben de gittim yuruyus yaptım biraz veriş alış malum allah bugunlerden geri koymasin bizi :KK68:

Ya burada burada bunu söylemek dogrumu bilmiyorum ama ben bu sabah namaza basladim aranizda devamlı kilan var mi buyonde de teşvik etsek mi Acep birbirimizi ne diyorsunuz ?

Ayıp olcak ama ıshal gibi ya inşallah ilerlemez bende yollamadim okula zaten hava bozuk evde dursun sıcak sıcak dedim.se nasılsın cnm
Patates hasla biraz tuzla yedir ayran falan icir su kaybı olmasın

Ben de gittim yuruyus yaptım biraz veriş alış malum allah bugunlerden geri koymasin bizi :KK68:

Ya burada burada bunu söylemek dogrumu bilmiyorum ama ben bu sabah namaza basladim aranizda devamlı kilan var mi buyonde de teşvik etsek mi Acep birbirimizi ne diyorsunuz ?
Amin cnm bu arada ALLAH kabul etsin inşaallah.ben çok şükür yıllardır hep kıldım namazlarımi ama bu sıralar tembellik yaptım:oops: ama başlamak istiyorum yine

Bu arada bu hafta baya yurudun sen gececeksin hepimizi :KK49:

Teşekkür ederim canım.
Inan artık sarkık yok diyecek kadar az. Göğüs ve sırt bölgesi yeni yeni erimeye başladığı için sırtında az sarkma var ve sezeryandan dolayi alt gobegim var daha. Kollarim bacaklarim topladı. Selulutlerim var ama o da yapı meselesi. 60in altına inmedikce kaybolmaz.
Ve evet deli gibi spor yaptım Şubat ayından haziran ayına. Günde iki saatim spor salonunda geçti ama inadına sarkti vücudum. Kasım da bir daha başlayınca gene iki saatin altına dusmemeye çalıştım. Şimdi hafiflettim. Leslie ile 4 ya da 5 mil yürüyorum günde genellikle. Bazen sabah akşam üçer mil. 1.5 kiloyla göğüs ve kollarim için günde toplam 400 kere ayrı pozisyonlarda çalışıyorum ve 200-200 sabah akşam yarım mekik çalışıyorum beş ayrı pozisyonda. Hizla ilk iki uc ay Kilo vermemin nedeni de hareket zaten. Sabah erken kalkmaya çalışıyorum gece kaçta yatarsam yatayim

Supersin Tebrikler cnm Insaallh bizlerde görürüz o kilolari.

Canım baban nasıl oldu merak ettik seni
Dun şukur amelyat oldu durumu iyi şukur bende yarın döneceğim İstanbul a oğlum özledi huysuzluk yapmaya başlamış bakalım yarından sonra bende sıkı bir diyete gircem kilo aldım galiba hiç birşey duzenli değildi birde benim canım sıkkınken galiba kendimi yemekte buluyorum sen nasılsın kızın nasıl en son dış mı çıkaracak diyorduk geceleri yine geç mi yatıyorsun

Back
X