Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Ya cnm sen iki ayda nasıl 90 dan indin yaa ben yanlış anlamadım seni demi :nazar:
Bir gün tek aksadi spor yapmam biliyor musun? Ilk iki haftadan sonra mutlaka 10.000 adım attım en az. Evde ya dans ettim ya en az 1 saat egzersiz ayrıca. Şimdi sadece Leslie yapıyorum ama bir hafta öncesine kadar günde 15000 adım atiyordum.
18 den sonra neredeyse hiç yemek yemiyorum. Üç ve ya beş kere bir kaç kestaneli az aycekirdekli ve ya Mantarlı gece kacamagim oldu. Kanımca bunlar pek kacamaktan sayılmaz. Diyete başladım başlayalı bir dilim ekme (ilk gun) ve bir çay bardağı 1/3 u kadar bulgurdan kısır yapıp yedigimi biliyorum. Patates dört veya beş kere yemisimdir. Şekersiz, kolasiz, çikolatası, cipssiz, yağda kavrularak pişen yemeklerden uzak(pistikten sonra bir tatlı kaşığı kadar serpiyorum tabagima)
Ben vermiyim o kiloyu kim versin canım :KK70:
Bir de ilk iki üç ay inanılmaz derecede kilo kaybediyorum. Metabolik hizim yuksekmis. Diyetisyenin yalancisiyim:KK73::KK31:

Bir gün tek aksadi spor yapmam biliyor musun? Ilk iki haftadan sonra mutlaka 10.000 adım attım en az. Evde ya dans ettim ya en az 1 saat egzersiz ayrıca. Şimdi sadece Leslie yapıyorum ama bir hafta öncesine kadar günde 15000 adım atiyordum.
18 den sonra neredeyse hiç yemek yemiyorum. Üç ve ya beş kere bir kaç kestaneli az aycekirdekli ve ya Mantarlı gece kacamagim oldu. Kanımca bunlar pek kacamaktan sayılmaz. Diyete başladım başlayalı bir dilim ekme (ilk gun) ve bir çay bardağı 1/3 u kadar bulgurdan kısır yapıp yedigimi biliyorum. Patates dört veya beş kere yemisimdir. Şekersiz, kolasiz, çikolatası, cipssiz, yağda kavrularak pişen yemeklerden uzak(pistikten sonra bir tatlı kaşığı kadar serpiyorum tabagima)
Ben vermiyim o kiloyu kim versin canım :KK70:
Bir de ilk iki üç ay inanılmaz derecede kilo kaybediyorum. Metabolik hizim yuksekmis. Diyetisyenin yalancisiyim:KK73::KK31:
Ne güzel bak maşallah inşallah bizde veririz :KK5:

Demi patates iyi gelir ınsaallh yedirebilirim hiç bana benzememis çok iştahsız:KK43:(
Evet iyi gelir buarada sen haidi ben şeker kız çocukluğumuza döndük sanki ama resmin canlandırmış sayfayı soyliyim ben beğendim :KK39::KK37:

Anacigim ben ölünce arkada terk-i sela çocuk istemiyorum, sutumu de helal etmem diye diye 11 yaşında baslattirdi namaza. Allah ondan razi gelsin,8 cennetin kapısı sonuna kadar açılsın ona inşallah. Allah kabul etsin namazlarini canim
Ne güzel hiç borcun yoktur ben bugüne kadar hiç sürekli kilmadim hep basladim biraktim diyet gibi:KK61:

Kızlar bu grupta gunluk ne yaptığımızı ve ne yediğimizi yazalım mı motive olur mu acep
Şimdilik değil ama isteyen yazsın bence zorunlu olmasın malum çoluk çocuk bekar olsak ozamn kati kural uygulardik

Canim eline emegine saglik cok guzel olmus sayfa bu arada cok sevindim Rabbim daim eylesin ibadetlerini insAllah kucuklugumde baslamistim ara ara biraktim ama 15 senedir hic birakmadim cok sukur Mevlam yolundan ayirmasin cumlemizi
Amin canım allah ibadetlerimizi kabul etsin bana da nasip etsin namaz aşkını 40 gun kılan bidaha bırakmaz diyolar dogrumu?

Kizlarrr bi itirafta bulunayim benim tansiyonum düşmüş yine bitkinim cok az ÖNCE beş dk uyudum uyandım .inanin doğru düzgün bugun yemedim ama hiç eksilemiyorum motivasyonu mu kaybetmiş durumdayım :cry::cry::cry:
Canm ya tuzlu ayran icseydin barı ne yapalım nasıl motive edelim seni kacamk mi yaptın yoksa hiiii :KK62: bugün dinlen yarın dinç bisekilde devam et tartiya az kaldı pismn olacağın şeyler yapma nolur:KK61:

P
Insallah canimmm yaa ben biraz umudumuz kaybetsemde insallah yine de:KK61:
Bak umudunu yititrme sakin ki kocani haklı çıkarma kizarim heee !!!! Hanı o sayfana yazdigin ilk msj hatırlamak adına kopyala buraya da unutma nicn burada olduğunu hadi bakım bekliyorum :KK5:

Canım biraz sabret çok alıp verdiysen vucut daha da çok direniyor birde bazı noktalarda zor kilo veriliyor ben 87 den 85 inene kadar ne çektim
Degilmi bak ne güzel demiş sabır sabır sabır ipin ucunu bırakma UZE !!!

Ben de gittim yuruyus yaptım biraz veriş alış malum allah bugunlerden geri koymasin bizi :KK68:

Ya burada burada bunu söylemek dogrumu bilmiyorum ama ben bu sabah namaza basladim aranizda devamlı kilan var mi buyonde de teşvik etsek mi Acep birbirimizi ne diyorsunuz ?
Çok sevindim Allah kabul etsin arkadaşım bende 22 yaşında başladım kapandım 36 yaşındaym çok şükür nasıl yemeksiz yaşanmıyor namazsızda yaşamın anlamsız olduğunu anladım Allah ölene dek kılmayı nasip etsin inşaallah cümlemize

Amin canım allah ibadetlerimizi kabul etsin bana da nasip etsin namaz aşkını 40 gun kılan bidaha bırakmaz diyolar dogrumu?
Canim benim Rabbimize en yakin oldugumuz yer secdedir ... Alnini secdeye dayadiginda buldugun huzurun tadini bir al bir daha birakamazsin zaten ... Namazda okudugumuz her sureyle Rabbimize yalvarista bulunuyoruz peygamber efendimize salat ve selamda bulunuyoruz namaza durdugun anda bunu dusun ve tadina var insAllah

Back
X