Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah iraden çok kuvvetliymşş ben hayatta sürdüremem onca diet sporBir gün tek aksadi spor yapmam biliyor musun? Ilk iki haftadan sonra mutlaka 10.000 adım attım en az. Evde ya dans ettim ya en az 1 saat egzersiz ayrıca. Şimdi sadece Leslie yapıyorum ama bir hafta öncesine kadar günde 15000 adım atiyordum.
18 den sonra neredeyse hiç yemek yemiyorum. Üç ve ya beş kere bir kaç kestaneli az aycekirdekli ve ya Mantarlı gece kacamagim oldu. Kanımca bunlar pek kacamaktan sayılmaz. Diyete başladım başlayalı bir dilim ekme (ilk gun) ve bir çay bardağı 1/3 u kadar bulgurdan kısır yapıp yedigimi biliyorum. Patates dört veya beş kere yemisimdir. Şekersiz, kolasiz, çikolatası, cipssiz, yağda kavrularak pişen yemeklerden uzak(pistikten sonra bir tatlı kaşığı kadar serpiyorum tabagima)
Ben vermiyim o kiloyu kim versin canım
Bir de ilk iki üç ay inanılmaz derecede kilo kaybediyorum. Metabolik hizim yuksekmis. Diyetisyenin yalancisiyim![]()
Insanin canına tak etmeye görsün canım. ..Maşallah iraden çok kuvvetliymşş ben hayatta sürdüremem onca diet spor![]()
Ayyy sen benide geçtin uze toparlan bakimKizlarrr bi itirafta bulunayim benim tansiyonum düşmüş yine bitkinim cok az ÖNCE beş dk uyudum uyandım .inanin doğru düzgün bugun yemedim ama hiç eksilemiyorum motivasyonu mu kaybetmiş durumdayım![]()
Allah rahatlk versin kuzucuğunlaBenden bu gecelik bu kadar hanımlar. Oglumla uyumaya gidiyoz biz. Hepinize iyi geceler
Valla masallah alkis diyorum baskada bisey demiyorumBir gün tek aksadi spor yapmam biliyor musun? Ilk iki haftadan sonra mutlaka 10.000 adım attım en az. Evde ya dans ettim ya en az 1 saat egzersiz ayrıca. Şimdi sadece Leslie yapıyorum ama bir hafta öncesine kadar günde 15000 adım atiyordum.
18 den sonra neredeyse hiç yemek yemiyorum. Üç ve ya beş kere bir kaç kestaneli az aycekirdekli ve ya Mantarlı gece kacamagim oldu. Kanımca bunlar pek kacamaktan sayılmaz. Diyete başladım başlayalı bir dilim ekme (ilk gun) ve bir çay bardağı 1/3 u kadar bulgurdan kısır yapıp yedigimi biliyorum. Patates dört veya beş kere yemisimdir. Şekersiz, kolasiz, çikolatası, cipssiz, yağda kavrularak pişen yemeklerden uzak(pistikten sonra bir tatlı kaşığı kadar serpiyorum tabagima)
Ben vermiyim o kiloyu kim versin canım
Bir de ilk iki üç ay inanılmaz derecede kilo kaybediyorum. Metabolik hizim yuksekmis. Diyetisyenin yalancisiyim![]()
Aslinda benim bu kilo konusunds bi acelem yok düğünler yazaHerkes uyudu sanirim
Allahım ne güzel çoğunuz kiliyorsunuz allah kabul etsin devamını da bana nasip etsin inşallah ...Çok sevindim Allah kabul etsin arkadaşım bende 22 yaşında başladım kapandım 36 yaşındaym çok şükür nasıl yemeksiz yaşanmıyor namazsızda yaşamın anlamsız olduğunu anladım Allah ölene dek kılmayı nasip etsin inşaallah cümlemize
Aman aman burasi neguzel aydınlanmış ya maşallah maşallah allah size bagislasin kötü nefislerden kendini bilmez insanların serlerinden muhafaza etsin inşallah .....Hosbuldum canim ... Kuzularimin resmiyle canlandirdim profilimi ☺☺
Valla hiç öyle deme aniden bi düğün nisan cikiveriyor biz hazırlıklı olalim da mesela bu pazar arkadaşın nisani varAslinda benim bu kilo konusunds bi acelem yok düğünler yazaama bende nedenneden birkac gundur 89 dan başka bisey göremiyorum diye sinir oluyorum
AhaHaha doğru valla haklisin :)) bi an önce bi şekle semale girmemiz lazim kışlık bluz giyemiyorum resmen cok kalın gorundugum için giyemiyorumValla hiç öyle deme aniden bi düğün nisan cikiveriyor biz hazırlıklı olalim da mesela bu pazar arkadaşın nisani varmayıs da nisanlansaydin dedim
![]()
İnşallah canim benim inşaallah.... Bi basladimi gerisi gelir zaten ... Bazen degil herp dusunuyorum akşama kadar bi telase ama hergun böyle ne yaptığın iş goze gorukuyo nede bi sevap kazaniyosun ...takvimden yapraklar bir bir dusuyo akrep yelkovan sürekli yarisiyo ama ben elile tutulur gozle gorulur bisey yapmıyorum helede bu rahatlık varken ....bunun hesabını nasıl vericeksemCanim benim Rabbimize en yakin oldugumuz yer secdedir ... Alnini secdeye dayadiginda buldugun huzurun tadini bir al bir daha birakamazsin zaten ... Namazda okudugumuz her sureyle Rabbimize yalvarista bulunuyoruz peygamber efendimize salat ve selamda bulunuyoruz namaza durdugun anda bunu dusun ve tadina var insAllah
Amin canım inşaallahAllahım ne güzel çoğunuz kiliyorsunuz allah kabul etsin devamını da bana nasip etsin inşallah ...![]()
Yaaa hele ben biktim köyü renklerden ve bluzlerden..... artık yazin gobegim kat kat olmayacagi ümidiyle gömlek giymek istiyorum daracık etek pantolon ... en çok buna taktim birde magazaya gittiğimde 36-38 beden indirimden urun almayı artık yeter büyük. beden ve yasli işi birde küçük bedenlere gore pahalı !!!! Nie buyuku ustumde tasiyimki sürekli ?? suan taam tamına 5 tane 5 kiloluk yağ tenekesi var uzerimde ..sürekli bunlarla gezebilir misin elinde ??? hayır nie çünkü ağır merdiven çıkarken yururken zorlar seni ...peki nasil zorlar ? Aynen şimdi olduğu gibi??? Peki napicaz gr gr vericez o yağlarıAhaHaha doğru valla haklisin :)) bi an önce bi şekle semale girmemiz lazim kışlık bluz giyemiyorum resmen cok kalın gorundugum için giyemiyorum
Allah rahatlık versin...Benden bu gecelik bu kadar hanımlar. Oglumla uyumaya gidiyoz biz. Hepinize iyi geceler
Tubi sende profil resmi eklesene ? Şöyle en canlisindanHerkes uyudu sanirim