Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Kizlarrr hayırlı pazarlar yoğunum biraz 20160110_112528.webp

Dün gece buraya kilomu tam yazabilmek adına tartı ya çıktığımda pek bir bozuldu moralim, tok karnına, aksamdı ama yok artık! 69.1 neydi? Emzirme dolayısıyla litre litre su içmenin yanılgısı olmuş :)

Bunu başlangıç kilosu kabul etmek daha dogru olacak galiba
Başlangıç Kilom:67.3
Başlangıç tarihi: 09.01.2016
Aday adayı tartı fotoğrafı :)
20160110_123223-1.webp

Ay canım ya çok pis bi hastalık ıhlamur kuşburnu ic meye çalış dinlenmek gerekiyor aslında ama nerde dimi inşallah uzamadan biter birde dra git soğuk algınlığı hapi faln versin :KK19:
Bugun biraz daha iyiydim canim disari ciktik anca girdim eve kendime atlama ipi aldim bol bol ip atliycam bu hafta

Hayırlı akşamlar kızlarr neler yapıyosunuz tabloyu merak ediyorım kimler ne kadar vermiş:KK49:

Bugun biraz daha iyiydim canim disari ciktik anca girdim eve kendime atlama ipi aldim bol bol ip atliycam bu hafta
Sevgili eşim bana atlama ipi aldım. Birkaç gün atlayınca menisküs um azdı. 68 in altına inince atla dedi doktorum

Güzel annelerim bir kaç gündür aktif değildim sayfada çok yoğunum bugün tartı günüydü özelden msj gelmedi hiç sadece turuncupijama arkadaşımizdan geldi.

.ve aranızdan ayrılmak zorundayım sizleri çok sevdim Ayy aglayasim geldi:KK61:
Neyse veda konuşması gibi olmasın inşallah arada uğramaya çalışırım yine herkesle zamanını ayırıp yazıstik hakkınızı helal edin.diyete devam ediyorum insallah güzel sonuçları görmeyi ALLAH nasip eder hepimize.
Bebişlerini zi öpüyorum cok hoscakalin:KK61:

Güzel annelerim bir kaç gündür aktif değildim sayfada çok yoğunum bugün tartı günüydü özelden msj gelmedi hiç sadece turuncupijama arkadaşımizdan geldi.

.ve aranızdan ayrılmak zorundayım sizleri çok sevdim Ayy aglayasim geldi:KK61:
Neyse veda konuşması gibi olmasın inşallah arada uğramaya çalışırım yine herkesle zamanını ayırıp yazıstik hakkınızı helal edin.diyete devam ediyorum insallah güzel sonuçları görmeyi ALLAH nasip eder hepimize.
Bebişlerini zi öpüyorum cok hoscakalin:KK61:
Canım benim bir süreliğine mi gidiyorsun çok üzüldüm her kez teker teker gidiyor :KK61:hakkım varsa helal olsun sende helal et canım benim miniğide öp benm yerime:KK15:

Kızlar bugün kendimi ödüllendirdim acıcık:kk77:Yarın bomba gibi başlıcam haftaya inşaallah.yanlz aklıma takılan sudanmı veriyorum yağdanmı bunu bilemiyoruz inşaallah yağdır:110:mislisse arkadaşmz gibi tartımı alsam:KK17:

Cok atlamam yanim ya 68 nerdeeeee ben nerdeeeeee cok zor cok uzak bu rakam bana ama vericem umutluyummm
Sırf kilo meselesi değil canım zaten. Benim dizim sıkıntılı kilo da öyle atla squat derken tetikliyor menisküs umu.
Hem 68 neden uzak ihtimal olsun, istedin mi olur tatlım ;)

Back
X