Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yuruyuslerin faydasi mukemmel
KesimlerleYuruyuslerin faydasi mukemmel
Bugun biraz daha iyiydim canim disari ciktik anca girdim eve kendime atlama ipi aldim bol bol ip atliycam bu haftaAy canım ya çok pis bi hastalık ıhlamur kuşburnu ic meye çalış dinlenmek gerekiyor aslında ama nerde dimi inşallah uzamadan biter birde dra git soğuk algınlığı hapi faln versin![]()
Ayy pardon kesinlikle dicektim şimdi gördümKesimlerle![]()
Atla atla canm ben arada bir atladğm halde faydasını gördümBugun biraz daha iyiydim canim disari ciktik anca girdim eve kendime atlama ipi aldim bol bol ip atliycam bu hafta
Ooo süperr
Sevgili eşim bana atlama ipi aldım. Birkaç gün atlayınca menisküs um azdı. 68 in altına inince atla dedi doktorumBugun biraz daha iyiydim canim disari ciktik anca girdim eve kendime atlama ipi aldim bol bol ip atliycam bu hafta
Anladim ben canimKesimlerle![]()
Cok atlamam yanim ya 68 nerdeeeee ben nerdeeeeee cok zor cok uzak bu rakam bana ama vericem umutluyummmSevgili eşim bana atlama ipi aldım. Birkaç gün atlayınca menisküs um azdı. 68 in altına inince atla dedi doktorum
Canım benim bir süreliğine mi gidiyorsun çok üzüldüm her kez teker teker gidiyorGüzel annelerim bir kaç gündür aktif değildim sayfada çok yoğunum bugün tartı günüydü özelden msj gelmedi hiç sadece turuncupijama arkadaşımizdan geldi.
.ve aranızdan ayrılmak zorundayım sizleri çok sevdim Ayy aglayasim geldi
Neyse veda konuşması gibi olmasın inşallah arada uğramaya çalışırım yine herkesle zamanını ayırıp yazıstik hakkınızı helal edin.diyete devam ediyorum insallah güzel sonuçları görmeyi ALLAH nasip eder hepimize.
Bebişlerini zi öpüyorum cok hoscakalin![]()
Sırf kilo meselesi değil canım zaten. Benim dizim sıkıntılı kilo da öyle atla squat derken tetikliyor menisküs umu.Cok atlamam yanim ya 68 nerdeeeee ben nerdeeeeee cok zor cok uzak bu rakam bana ama vericem umutluyummm
Bu hafta 6 7 saat yürümüşümdür canım bi kere otobüs kullandım sonra dedim ben bu yola çıktıysam neden otobüse biniyorum ve sonucu beni çok mutlu ettiOoo süperr![]()