- 16 Kasım 2015
- 4.405
- 7.058
- 88
canım benm emin ol burdaki çoğu anne senn gibi bizde bunu başarmak için burdayız sana beyaz leblebiyi önerebilirm ben çok etkisini gördüm tokluk hissi veriyor bi çay bardağı kadar ye ve ya da kuru üzümü ...canın tatlı çektiğinde bi tatlı kaşığı bal ye çok acıkırsan yoğurt veya ballı süt iç oldu da kaçırırsan da ertesi gün dengele ...dengeyi tutturamazsan bişey elde edemezsin ...birde canın bişey çekerse eğer ,,sana en büyük ve en önemli tavisyem akşam yemekten sonraya bırakma hele geceye hiç!! olur insalık hali canımız çekiyor nihayetinde onu gündüz yemeye çalış öyle şartlandır kendini inan bişeylerden fedakarlık etmek gerekiyo bunu başarınca yapabildiğini görünce kendin dengeliyceksin zaten... daha ne diyeyimMerhaba herkese,
Zor bir hafta oluyor benim için, pazar kahvaltıyla misafir başladı, akşam yemekleriyle devam, dolayısıyla biraz ipin ucunu kaçırdığım oluyor, dengeleme işini öğrenmem lazım.
Bir de bizim velet çoook geç saatlerde uyuduğu için akşam ister istemez geç saatte yemek yiyor oluyorum, tok tutan düşük kalorili önerileriniz varsa paylaşmaniza memnun olurum.
Akşam yemeğini 7-7.30 gibi yedikten sonra çocuk 2 civarında uyuduğu için araya uygun bir şeyler yerleştirmem lazım. Sütle yoğurtla idare ederim gibi geliyordu ama olmuyor![]()