Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Merhaba herkese,
Zor bir hafta oluyor benim için, pazar kahvaltıyla misafir başladı, akşam yemekleriyle devam, dolayısıyla biraz ipin ucunu kaçırdığım oluyor, dengeleme işini öğrenmem lazım.
Bir de bizim velet çoook geç saatlerde uyuduğu için akşam ister istemez geç saatte yemek yiyor oluyorum, tok tutan düşük kalorili önerileriniz varsa paylaşmaniza memnun olurum.
Akşam yemeğini 7-7.30 gibi yedikten sonra çocuk 2 civarında uyuduğu için araya uygun bir şeyler yerleştirmem lazım. Sütle yoğurtla idare ederim gibi geliyordu ama olmuyor :KK43:
canım benm emin ol burdaki çoğu anne senn gibi bizde bunu başarmak için burdayız sana beyaz leblebiyi önerebilirm ben çok etkisini gördüm tokluk hissi veriyor bi çay bardağı kadar ye ve ya da kuru üzümü ...canın tatlı çektiğinde bi tatlı kaşığı bal ye çok acıkırsan yoğurt veya ballı süt iç oldu da kaçırırsan da ertesi gün dengele ...dengeyi tutturamazsan bişey elde edemezsin ...birde canın bişey çekerse eğer ,,sana en büyük ve en önemli tavisyem akşam yemekten sonraya bırakma hele geceye hiç!! olur insalık hali canımız çekiyor nihayetinde onu gündüz yemeye çalış öyle şartlandır kendini inan bişeylerden fedakarlık etmek gerekiyo bunu başarınca yapabildiğini görünce kendin dengeliyceksin zaten... daha ne diyeyim

Kuruyemiş biraz beni korkutuyor, sütüm yağlı olsun diye tüketiyordum, vücuda da yağ yapmaz mı? Bir de beyaz leblebi mi normal olanı mi?
kuruyemişlerden fındık badem ceviz yersen tabi klio yapar ama leblebi masum özellikle beyazı günde 3 çay bardağını geçme ama ...

Bu tarif tatli krizleriyle baş etmek için uygun mudur sizce? Daha once diyetisyen tecrübem olmadı aykırı bir şey var bilen birileri yardimci olsa güzel anneler :)

Malzemeler

7-8 adet kuru kayısı
5 adet kuru incir
Yarım kâse kuş üzümü
Yarım kâse badem
Yarım kâse fındık
1 kâse yulaf ezmesi
2 adet yumurta

Hazırlanışı:

Kuru kayısı ve kuru incirleri küçük küçük doğra.

Yarım kase fındık ve badem içlerini çok ufalamadan rondodan geçir.

İki yumurtayı geniş bir kaba kır ve hafif çırp.

Kuru meyveleri, fındık, badem içlerini ve yulaf ezmesini de bu karışıma ekle.

İyice karıştırdıktan sonra yağlı kağıt serdiğin fırın tepsisine bir yemek kaşığı dolusu olacak şekilde toplar bırak (dilersen elinle de istediğin şekli verebilirsin.)

Yulaflı ve kuru meyveli barlarını 170 derecelik fırında 20 dakika kadar pişir.

Afiyet olsun.
valla lezetli gibi geldi hee denemek lazım ağzım sulandı resmen:kk77: bence tatı krizi anında yenilebilir ...ya birde o kadar kasma kendini sütlü tatlı da yiyebilrisin canım benm ...

Kızlar iyi bir gün olmasını diliyorum bu hafta 66 larıgördğm için mutluyumm ki hamile kalmadan önce 66 ydm ama öncesi var tabii en az55 olmam gerek boyuma göre inşaallah hedefe doğru devamm:KK55:
evvet devam devam maşallah ... ben bu hafta 85 i görseydim iyi olucaktı ama olmadı :KK23:

Yani adeta vitamin deposu:kk77:az az yersen sorun olmaz sanırım ama sütlü tatlıda yiyrbilirsn inan bana 10 kiloya yakın verdim tatlımı bir gün kesmedim:KK71:kötü örnek olmayaym yinede kendin bilirsin canm:KK17:
bende onu önerdim çok kasmayın tatlı çektiğinde çikolata ve şerbetli tatlı yerine sütlü tatlı yenilebilir ...

Benim boyum da 1.66 benim 90 lı bi kiloda olduğumu duyunca şok oluyorlar gostermiyormusum ama bence gayet gösteriyorum cok mutsuzum bu kiloda olmaktan
boşver göstermiyosun diyenleri !!bende göstermiyomuşum ama gel de bana sor bişey almaya gidince öyle bi gösteriyorum ki yüksek bedenleri duyunca :KK62:yada onlar küçük beden diyince !!

Kizlarrr anca geldim cat kapi komsularim geldi caya ne yapacagimi sasirdim simdi gittiler derin donrucu saolsun boyle zamanlarda imdadima yetisiyor... Daha yemek yapmadim simdi mutfaga giricem bir sayfaya ugrayayim dedim

sirkeye hiçbirzaman sıcak bakamadım ben kokusu iğrenç kimi salataya da atıyor nasıl yiyolar anlamıyorum :KK43:
Ilk baslarda bana da oyle geliyordu ama marketten almistim ozaman simdi aktardan dogal elma sirkesi aldim ve tadi cok kotu degil yada alistim artik

boşver göstermiyosun diyenleri !!bende göstermiyomuşum ama gel de bana sor bişey almaya gidince öyle bi gösteriyorum ki yüksek bedenleri duyunca :KK62:yada onlar küçük beden diyince !!
Evet o lafa bende çokkıl oluyorum yaa elimi atmadan uyarı geliyor onlar küçük benden yanlız! !! Diye Diye

Kizlarrr anca geldim cat kapi komsularim geldi caya ne yapacagimi sasirdim simdi gittiler derin donrucu saolsun boyle zamanlarda imdadima yetisiyor... Daha yemek yapmadim simdi mutfaga giricem bir sayfaya ugrayayim dedim
Iyi etmissin şampiyon ama nu günlerin tadını çıkar pazar günü birincilik bende:) :):):)

Kızlar iyi akşamlar dun kan vermiştim T4 çalışmıyordu ama ilaçta vermemişlerdi malum duzelir gebelikte ilgili diye şimdi ögrendim hiç çalışmıyormuş, herkes aile hekimliğinden T4 baktorsın belkide anlamsız yere şişmanız

Kızlar iyi akşamlar dun kan vermiştim T4 çalışmıyordu ama ilaçta vermemişlerdi malum duzelir gebelikte ilgili diye şimdi ögrendim hiç çalışmıyormuş, herkes aile hekimliğinden T4 baktorsın belkide anlamsız yere şişmanız
bilgi için sağol canım ben 2 ay önce baktırmıştım bununla beraber insülin -homa indeksi falan sorun yok şükür benim sorun boğazda ....:KK70:

kolay gelsin ...

Ilk baslarda bana da oyle geliyordu ama marketten almistim ozaman simdi aktardan dogal elma sirkesi aldim ve tadi cok kotu degil yada alistim artik
iyi bari ben içemiyorum doğal da olsa sıcak gelmiyo iyi içiyon valla helal olsun....

Back
X