Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Y yagmur7968 155 e 66 fazla değil mi. Ideal kilon kaç. Ben senin şu anki kilonda yani 66 olsam manken gibi oluyorum :)
Evet fazla biraz ben hamile kalmadan aldım biraz birzda doğumdan sonra bu hale geldim yani yıllardır ikinci doğumdan sonra bile 46 kiloydum .şimdi görsen beni 60 duruyorum en fazla dar bir yapım var çok şükür ama tartıda 55 i görmek istiyorum inşallah

Karatayın dediği gibi gece kilo veriyorum gerçekten. Sabaha ka da r bi kaç kere Uyanıyorum tartılmamak için zor tutuyorum kendimi. Sabaha kadar kilo vermiş oluyorum. Ekmek yemedim hiç. Sabahları bir çay bardağı ceviz yedim iki gün balık yedim.sporda her gün yaptım yarına eksi 1700 olur muyum ki
olursun inşallah bu arada daha önce nasıl vrdin yazmıştn çocuklarda yazamadım .bende gece verdim gündüz bol yeşillikli yedim sabahları bol yumurta yedim istediğim herşeydende yedim ama akşam 6 dan sonra dikkatli olmak müthiş kilo verdiriyor benim metebolizmam harika aslında ablam bütün hafta sporla tatlıyı ağzına sürmeden 1 kilo verirdi ben tatlımı hiç kesmedim kilo verirken verebiliyorum çünkü bir kaç dilimi geçmezsem. birde yarış arkadaşm vardı faceden o hızlı verdi ben de iradem m zayıfya biraz ağır ağır verdim ama fazlası gitti şükürlr olsun.

olursun inşallah bu arada daha önce nasıl vrdin yazmıştn çocuklarda yazamadım .bende gece verdim gündüz bol yeşillikli yedim sabahları bol yumurta yedim istediğim herşeydende yedim ama akşam 6 dan sonra dikkatli olmak müthiş kilo verdiriyor benim metebolizmam harika aslında ablam bütün hafta sporla tatlıyı ağzına sürmeden 1 kilo verirdi ben tatlımı hiç kesmedim kilo verirken verebiliyorum çünkü bir kaç dilimi geçmezsem. birde yarış arkadaşm vardı faceden o hızlı verdi ben de iradem m zayıfya biraz ağır ağır verdim ama fazlası gitti şükürlr olsun.
Neden bu kadar rahat olduğunu şimdi daha iyi anladım yani sen bi asilsan bütün milleti solda sıfır birakirsin:)

Kızlar aslında bu grupta ben hariç kimse kilolu bile görünecek kiloda değil bide Mislisse Mislisse var ama oda benim kadar değildir bende 70 li kilolarda olmak ıstiyorum kizlar yaaa :((((((60 olmayi hayal bile edememde 75 filan aahhha hhhh

Kızlar aslında bu grupta ben hariç kimse kilolu bile görünecek kiloda değil bide Mislisse Mislisse var ama oda benim kadar değildir bende 70 li kilolarda olmak ıstiyorum kizlar yaaa :KK43:(((((60 olmayi hayal bile edememde 75 filan aahhha hhhh
Kiz bildigin kiloluyum :)) bende basen cok ya ust bolgeme gore yani oyle cok abes degil ama rahatsiz ediyor sonucta onlari eritmek icin cok yuruyus yapmm lazim ....

Back
X