- 16 Kasım 2015
- 4.405
- 7.058
- 88
Aksama yapacagim tavugu cikardim bile :)) tesekkur ederim ....mislisse geçmiş olsun bol karabiberli tavuk çorbasıda iyi geliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aksama yapacagim tavugu cikardim bile :)) tesekkur ederim ....mislisse geçmiş olsun bol karabiberli tavuk çorbasıda iyi geliyor
Vallahi bende teli elime aldimMislisse icin leslie vaktidir ...
Ama boyle gidersen zor verirsin gibi sankiEvet fazla biraz ben hamile kalmadan aldım biraz birzda doğumdan sonra bu hale geldim yani yıllardır ikinci doğumdan sonra bile 46 kiloydum .şimdi görsen beni 60 duruyorum en fazla dar bir yapım var çok şükür ama tartıda 55 i görmek istiyorum inşallah
Inşallah canım en büyük destegim ve inanma sebebim sizsinizInicez canim merak etme :))
Sen yapiyormuusn bakim yuruyusVallahi bende teli elime aldimMislisse bugün leslie yapmadın yaZıyordum
O kiloya dusunce bunlari hatirlaticaz insallahInşallah canım en büyük destegim ve inanma sebebim sizsiniz
Bencede senin metabizman harika senin kadar yesek varya ili kat kilo almistik bizolursun inşallah bu arada daha önce nasıl vrdin yazmıştn çocuklarda yazamadım .bende gece verdim gündüz bol yeşillikli yedim sabahları bol yumurta yedim istediğim herşeydende yedim ama akşam 6 dan sonra dikkatli olmak müthiş kilo verdiriyor benim metebolizmam harika aslında ablam bütün hafta sporla tatlıyı ağzına sürmeden 1 kilo verirdi ben tatlımı hiç kesmedim kilo verirken verebiliyorum çünkü bir kaç dilimi geçmezsem. birde yarış arkadaşm vardı faceden o hızlı verdi ben de iradem m zayıfya biraz ağır ağır verdim ama fazlası gitti şükürlr olsun.
Fetyzax ve cicsko katiliyo ama sevilah ve 21 denizasmen maelesefBugün @feyzax @cicisko ve @Sevilah hiç ses vermedi kizlar
Bugün burda bi hava var inanamazsin kızım ayağımda şimdi salliyorum uyusun zumba yapicam bende inşallahSen yapiyormuusn bakim yuruyus
yok yok gitmicek böyle artk toparlanıcamAma boyle gidersen zor verirsin gibi sanki![]()
sizin bu mücadelenizi takdir ediyorum bende motive olucam bu gidişleBugün burda bi hava var inanamazsin kızım ayağımda şimdi salliyorum uyusun zumba yapicam bende inşallah
Üzülme canım sen bu iradeyle çok rahat vericeksin kilolarını 60larıda görürsün eminimKızlar aslında bu grupta ben hariç kimse kilolu bile görünecek kiloda değil bideMislisse var ama oda benim kadar değildir bende 70 li kilolarda olmak ıstiyorum kizlar yaaa
(((((60 olmayi hayal bile edememde 75 filan aahhha hhhh
Bitti bende bittim birazda mekik harketi yaptim ....HadiMislisse oyalanma başla bitince bildir
Tamm bakalim kolay gelsin sana daBugün burda bi hava var inanamazsin kızım ayağımda şimdi salliyorum uyusun zumba yapicam bende inşallah
Ben iki tane yumurta yiyiyorum sabahları. Çocukluğumdan beri çok severim annem bıraksa beş tane bile yerdim :)yumurta en büyük kurtarıcı özellikle kahvaltıda değilmi
Şimdi kendimi dışlanmış hissettim. Öyle aşırı kilolu değilim ama 15 kilo fazlam vardı. Ee az da değil yani. Bi gün kıyafet bakmaya gitmiştik ağlayacaktım nerdeyse pantolon bulamadık.40 bedendim hep. Ama büyük neden bulmak çok zor zaten MODEL de yok öyle.Kızlar aslında bu grupta ben hariç kimse kilolu bile görünecek kiloda değil bideMislisse var ama oda benim kadar değildir bende 70 li kilolarda olmak ıstiyorum kizlar yaaa
(((((60 olmayi hayal bile edememde 75 filan aahhha hhhh