- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 46
kıyamam yaa giyiceksin bak en fazla iki ay sonraHic sorma elbiseye hasretkm zaten:![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıyamam yaa giyiceksin bak en fazla iki ay sonraHic sorma elbiseye hasretkm zaten:![]()
Yanlizkaramellim06 tıpkı canan karataya benzemeye başladı gitgide :))))))
Hadi ama gec kalmissin daha erken yiyip tıp yapman gerekirdibugün arkadaşa gidemedim oğlum huzursuzdu benimde boğazım ağrımaya başladı mislissede geçti galibayattm bütün gün şimdi hazır bişiler söyliyim diyorum karatayı tvde dinlemiştim lahmacun ince ve yeşillikli yenebilir demişti onda karar kıldım
Giyerim demikıyamam yaa giyiceksin bak en fazla iki ay sonra![]()
kız sekizde tıp yapmıyomuyuzHadi ama gec kalmissin daha erken yiyip tıp yapman gerekirdi
Insallah canim bende istiyorum kucuk bedenlerden almakKızlar bu arada ben tesettürlü bi bayanim biliyorsunuz artik tesettür konusunda moda cok ilerledi o kadar guzel seyler varki markalarda ama hepsi en büyük 44 bedengün gelecek o kiyafetlerden hangisini begenirsem onu alicam :)))
Sabah zaten 7 de kaldırıyor oğlum. Anneme atar giderim. Vay be anne olmak uykusuzluğa alışmak demekmiş.Oooo iyisin valla bol bol yürüyüş de yaparsın sen orda:))
Benim tartı bozuk demekki gidip geleyim de yollayım tamireBenimde öyle yazdi pilini çıkartıp tekrar takinca düşmemişti ama duzelmiuor sa pil bitmis demektir ve o kadar zamanda da asla bitmez benim yayladaki tartima tam 6 sene oldu gecen yaz degistirdm pilini
Valla ben de aynıydım ama ilk diyetisyen listesine uyup kilo verdiğimi görünce uymaya başladım. Karatayda bi liste yok aslında. Onun yasaklamadığı yiyeceklerden kendin ayarlıyorsun. Protein ağırlıklı olduğu için metabolizma daha Da hızlanıyor.Ya devam ettiremem ben onu kendimi biliyorum diyet listesine bile uyamiyorum ki boyle iyiyim![]()
Canım bi hafta diye planladık ama belki On beş gün de kalabilirim. Çok seviyorum ben orayı. Hele şimdi sadece orda oturan yaşlılar vardır. Acayip spor yapıyorlar ama. Sabah 7 gibi en 30 kişi toplanıyor, başlarında yaşlı otariter bi hocayla spor yapıyorlar kanyonda. Yaşlılıklarını iyi geçirmek, daha çok hastalanmamak için sporun kıymetini anlıyorlar. Biz de artık kilo versek de fırsat yaratıp yapalım spor.Uzun mu kalicaksin orda ?
Tabi 100 gram daha vereydin birinciliğin yarısını kapardın :))Merak etme tatlim ben geçtim o.yollardan ipleri salacak ne vaktim nede sabrim var alacagim 100 grama bile tahammulum yok o konuda hamdolsun sorun yaşamıyorum 20 gündür kendime nefsime hakim olmayi öğrendim
Ay bugün tesettürlü bi kız gördüm yanımdan geçene kad ar baktım. Kız hem çok şıktı hem çok güzeldi. Dedim açık olsa nasıl giyinirdi ki acaba. Yani acayip dikkat çekiyordu. Şimdi tesettürde çok şık şeyler var.Kızlar bu arada ben tesettürlü bi bayanim biliyorsunuz artik tesettür konusunda moda cok ilerledi o kadar guzel seyler varki markalarda ama hepsi en büyük 44 bedengün gelecek o kiyafetlerden hangisini begenirsem onu alicam :)))
Tabi Tubi :) sen de kitabı yala yut, içinden canan çıkar benim gibi. Ya kadın sert felan sanıyordum ama değil çok sempatik hatta. Ben acayip ısındım kitabını okuyunca:))Yanlizkaramellim06 tıpkı canan karataya benzemeye başladı gitgide :))))))
Hep beraber giyeceğiz Istediğimiz kiyafetleri. Birbirimize örnek olacağız. Ben bi hedefime ulaşayım öncesi sonrası göndercem size :) hayal ediyorum yani. Son 6 kilo kaldı. Bu grup bana çok iyi geldi.Giyerim demievet evet giyerim ben yapabilirim bana güvenen ve destekleyen bir sürü güzel arkadasim var :))))
Afiyet olsun aman diyim dikkat et biraz uzanicam ben simdilik hoscakalin..bugün arkadaşa gidemedim oğlum huzursuzdu benimde boğazım ağrımaya başladı mislissede geçti galibayattm bütün gün şimdi hazır bişiler söyliyim diyorum karatayı tvde dinlemiştim lahmacun ince ve yeşillikli yenebilir demişti onda karar kıldım
Herkese merhaba,
Bugün de sosyal tesislere geldim, şu an bilekligim 11 bin adım gösteriyor :)[/QUOTE
Süperain 100 milyon baloncuk gibi geldi kulağıma. Yani kaç dk eder :)
Altınoluk cennet gibi gerçekten. Geçen yaz el kadar bebeyle ege turu yaptık, Altınoluk un gerçekten havası Baska. İnsan nefes aldığını hissediyor :) kıskandım şimdi.Bi pil daha bitsin fişini aldım ücretsiz Tamir ediyorlarmış. Ben Perşembe altınoluğa gitmeyi planlıyorum annemin yanına. Dünyada oksijeni en bol ikinci yer alplerden sonra. Belki daha iyi kilo veririm orda.
Sen karataya niye sıcak bakmıyor sun
Bende tesetturluyum, 42 bazen 40 giyince mutlu oluyorum :) ama söyle bir 38 görsem daha ne isterim :)Kızlar bu arada ben tesettürlü bi bayanim biliyorsunuz artik tesettür konusunda moda cok ilerledi o kadar guzel seyler varki markalarda ama hepsi en büyük 44 bedengün gelecek o kiyafetlerden hangisini begenirsem onu alicam :)))
Yanlizkaramellim06 tıpkı canan karataya benzemeye başladı gitgide :))))))
1 saatten fazla :) hatta bir de hareketli park dakikalarimiz var
42 beden mi aayyyyy senin simdi şikayet ettigin beden benim en.büyük hayalim:))Altınoluk cennet gibi gerçekten. Geçen yaz el kadar bebeyle ege turu yaptık, Altınoluk un gerçekten havası Baska. İnsan nefes aldığını hissediyor :) kıskandım şimdi.
Bende tesetturluyum, 42 bazen 40 giyince mutlu oluyorum :) ama söyle bir 38 görsem daha ne isterim :)
:))
1 saatten fazla :) hatta bir de hareketli park dakikalarimiz var![]()
Bir ay oldu ya canim daha once soyledim bi kac kez.sen ne ara yazıldın platese bakim...? inş 600 den fazla verirsin...
Evet bence o bile iyi gitsindene kadar giderse gitsin canim.600 gr versem keşke mi diyorsun
Evet yeter ki artı olmasinEvet bence o bile iyi gitsindene kadar giderse gitsin canim.
Ahhhh ahhhh benimde nisan başında bu 80 lerden kurtulmam lazim egee durakama dönemine falan girmezde haftada 1ila 1.5 kilo arasi verirsek oooohooooooo ne dayanir bize bu arada misllissecim 92 kilo olan bir bayan birak 75 i 78 77 olsa bile baya baya fark edilir fıstık gibi olurKizlar ya ben bu ay en az kilo 6 ila 8 kilo vermek istiyorum ya nisan ortasina kadar 75 olmam lazim bu ay 6 kilo verirsem ki bilmiyorum verebilirmiyim nisan ortasina 2 hafta kalmis olacak o zamanda 2-4 kilo versem super olacak ? Cok dikkat etmem gerek cooook ....bu 40 gun cok onemli benim icin ...