- 19 Nisan 2013
- 766
- 1.350
- 113
O kadar saat nasıl yürüyorsun? Ben en fazla iki saat yürüdüm. Genelde 1 saat yürüyebiliyorum. Peki düz yerde mi yürüyorsun yoksa rastgele mi? Belki ben de yavaş yavaş arttırım. Altı üstü bir aydır yürüyorum sonuçta.Canım ben çok yürüdum. Hergün yağmur kar soğuk demeden.en az 2 saat.bazen 3 bazen de 4 saatek yürüdüğüm günler oldu.tabi Yediklerimi de çok dikkat ettim
Ben araştırmıştım aynı sorun bende de var. Bölgesel zayıflama diye bir şey olmadığı kanaatine vardım. Yani mesela mekik yağ eritiyor ama dolayı olarak. Yağların altındaki kasları çalıştırıyo ve az az yağları dolaylı olarak etkiliyor. Ama kilo verdikten sonra sarkmayı engellemek için mekik çekebilirsin. En iyi karın egzersiz i mekik.karamel canım ya sana zahmet vaktin olunca araştırır mısın bi zahmet mekik çekmekten başka göbeği eritmenin yolu varmı, bacaklarım 40 bedene giriyor ama maşallah göbek hala 44![]()
Sonuç olarak yürüyüş, koşu, Bisiklet binme, yüzme gibi aktiviteler göbek eritiyor ama en son basen ve göbek eriyor. O yüzden yürüyüş yapıp genel bi zayıflamada göbeğin de eridiğini göreceksin. Ama sarkma olursa o zaman mekik gerekli olur.yani göbeğini eritmek için sadece yürü