• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Tubi nasıl gidiyor yürüyüş yapıyomusun yine
Yapıyorum canim 1 saat yürüdüm bugun bide biraz önce 70 tane ip atladim 10 tane mekik cektim bi program varmis onu bi kağıda yazdim duvara astim 1 ay uygulayim diyorum eger belim yine agrimazsaa sana da gondermeyim IMG-20160314-WA0016.webp

Yapıyorum canim 1 saat yürüdüm bugun bide biraz önce 70 tane ip atladim 10 tane mekik cektim bi program varmis onu bi kağıda yazdim duvara astim 1 ay uygulayim diyorum eger belim yine agrimazsaa sana da gondermeyim Eki Görüntüle 1814006
Çok iyi aslında hergün düzenli sporla mutlak sonuç alınır Sağol canım kaydediyim bende başlıyim

Yapıyorum canim 1 saat yürüdüm bugun bide biraz önce 70 tane ip atladim 10 tane mekik cektim bi program varmis onu bi kağıda yazdim duvara astim 1 ay uygulayim diyorum eger belim yine agrimazsaa sana da gondermeyim Eki Görüntüle 1814006
Kızlar ben ip atlayamıyorum yaa.çişim kaçıyo:KK70::KK70: tutamıyorum son doğum dan kaldi

Back
X