- 13 Haziran 2014
- 2.563
- 3.539
- 63
Bizde özledik canim bir araya gelicez merak etme az kaldiBen özledim sizi :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde özledik canim bir araya gelicez merak etme az kaldiBen özledim sizi :)
Sen naptin canim annenlerdemisin hala ? Sen de yogunsun baya ...Bizde özledik canim bir araya gelicez merak etme az kaldi
Bizde ozledik napoyosun sinav hazirligi nasil gidiyor ? Dilkat edebiliyomusun?Ben özledim sizi :)
Cogu kisinin donucegini sanmiyorum ... ayrilanlar cok yinede iyiyiz boyle ....bu arada ben bu sene oruc tutsam mi bilemedim benim kiz 1 yasina girdi daha yeni onerileriniz nelerdir?Evet kesinlikle katılıyorum benim tatil bugün bitiyor yarin evimdeuim insallah sıkı sıkıya sarilicam pazar günü de tarti fotomu atarim lütfen herkes donsun
Olur olur ..sen naptin ameliyat isini?kızlar bu pazar atalım fotolarımızı artık ne dersiniz ben 65.5 geldim pazar telden atamadım bir türlü her gün yazamasakta pazarları foto atalım olmaz mı![]()
Bugun döndüm kuzumSen naptin canim annenlerdemisin hala ? Sen de yogunsun baya ...
Tut mutlaka canım çünkü sonra tutmak cok zor oluyor ben en son kızımda 5 aylikti emiyordu tuttum çünkü sonra ya kalınca hep kalıyor 1 yaş zaten baya büyük bi yaş hic orucunu ziyan etme her türlü ek gidayi alabilecek yaşa gelmiş sen kendinde vitamin falan iç sahurda ben oyle yapıyordum cok faydasini gördüm ama orucunu tut mutlakaCogu kisinin donucegini sanmiyorum ... ayrilanlar cok yinede iyiyiz boyle ....bu arada ben bu sene oruc tutsam mi bilemedim benim kiz 1 yasina girdi daha yeni onerileriniz nelerdir?
Hiç sorma bugün ameliyat günüydü normalde bizimki isal oldu iyileşmeyince haftaya ertelendi bir onlar erteliyor bir biz bakalım ne zaman olucak hayırlısı artıkOlur olur ..sen naptin ameliyat isini?
Tubiye katılıyorum Can'ım sonra kaldıkça kalıyor mutlaka vitamin takviyesi al geçen sene çok zorlandım ben emfikçede vücut halsiz kalıyor bayılacak hale geldiğim günler oldu bıraktım bir süre ara ara tutabilmiştimmCogu kisinin donucegini sanmiyorum ... ayrilanlar cok yinede iyiyiz boyle ....bu arada ben bu sene oruc tutsam mi bilemedim benim kiz 1 yasina girdi daha yeni onerileriniz nelerdir?
Ne zor olmuştr anacığndan ayrılmak sanki hiç ayrılmamş gibi oluyor insan değilmi ama dediğin gibi yarin yeride başka
Bugun döndüm kuzumanneden ayrılmak kötü ama yare kavuşmak güzel rabbim ikisininde eksikligini göstermesin
Allah allaahh hayırlısı yaa vRdir bundada bi hayırHiç sorma bugün ameliyat günüydü normalde bizimki isal oldu iyileşmeyince haftaya ertelendi bir onlar erteliyor bir biz bakalım ne zaman olucak hayırlısı artık
Evet yAa aynen öyle uzak olmak cok kötüNe zor olmuştr anacığndan ayrılmak sanki hiç ayrılmamş gibi oluyor insan değilmi ama dediğin gibi yarin yeride başka
n
Sende bu irade varken kısa zamanda iniceksin 7lere eminimAma bir an önce 7 yi gormeliyim 2 gündür tekrar başladım güzel gidiyor insallah en kisa zamanda 8 den kurtulucam kararliyim