Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Evet kesinlikle katılıyorum benim tatil bugün bitiyor yarin evimdeuim insallah sıkı sıkıya sarilicam pazar günü de tarti fotomu atarim lütfen herkes donsun
Cogu kisinin donucegini sanmiyorum ... ayrilanlar cok yinede iyiyiz boyle ....bu arada ben bu sene oruc tutsam mi bilemedim benim kiz 1 yasina girdi daha yeni onerileriniz nelerdir?

Cogu kisinin donucegini sanmiyorum ... ayrilanlar cok yinede iyiyiz boyle ....bu arada ben bu sene oruc tutsam mi bilemedim benim kiz 1 yasina girdi daha yeni onerileriniz nelerdir?
Tut mutlaka canım çünkü sonra tutmak cok zor oluyor ben en son kızımda 5 aylikti emiyordu tuttum çünkü sonra ya kalınca hep kalıyor 1 yaş zaten baya büyük bi yaş hic orucunu ziyan etme her türlü ek gidayi alabilecek yaşa gelmiş sen kendinde vitamin falan iç sahurda ben oyle yapıyordum cok faydasini gördüm ama orucunu tut mutlaka

Tubiye katılıyorum Can'ım sonra kaldıkça kalıyor mutlaka vitamin takviyesi al geçen sene çok zorlandım ben emfikçede vücut halsiz kalıyor bayılacak hale geldiğim günler oldu bıraktım bir süre ara ara tutabilmiştimm

Günaydın güzel anneler ilk paylaşımı ben yapayım
Geçen hafta65.5
Bu hafta 65.1
Fark -400
Aslında 1.5 kilo gitmişti ama son bi kaç günde yine almışım:))hadi sizde atın fotolarınızı bekliyorummm

image.webp

Selam canlarim ben tabloyabaktim gruba en son yaptığım bildirim de 83.5 kiloyum ama ben ondan sonra 82.1 kiloya düştüm tatilden 900 gramla döndüm 83.0 geldim bugün tarti resmini çekmeyi unuttum

Back
X