Seni istemeyeni sen hiç istemeyeceksin aslında.
Sonra baş tacı edilen gelinleri görüp görüp üzülüyor insan.
Sebepsiz yere ben değersizim niye böyle oldu diye.
İlişkiniz çok yeni. Erkek sana değer verdirmeyi başarabiliyorsa vazgeçme.
Ama baktın o da ümitsiz ne yapcaz, ayyy vayyy modunda güle güle de, git..
kafasının karışması normal
ailesi çok sertse bu konuda ne yapacağını kestiremiyordur
ama bence size nedenini açıklamalıydı.
evet ailesinin sert oldugunu anladım artık ve gerçekten kestiremiyo..
sorunun üzerine gitmeli miyim yoksa veda mi etmeliyim.. ah aşk olmasa..
işte bende böyle düşünüyorum. aynısı bnm acımdan gerçekleşşeydi kesinlikle çözerdim küsülsede barışılır nasıl olsa diye düşünürdüm ..
onun ailesinde de işte bu kuruntu var ne oldugu belli degil.
o arada kaldı ve üzmek üzülmekten korktugunu söylüyo sadece. bende ne tepki vereyim bilmiyorum. bi dedigin gibi bana sahip cıkmıyo neden ugraşıyım diyorum bide bakıyorum oda üzülüyo oda böyle olsun istemezdi diye geri çekiliyorum. bi agzıma geleni söylüyorum bi kıyamıyorum destek olmaya calışıyorum.. ne garip.
Arkadaşım boş ver ailesi istemiyorsa üstüne düşme bırak. Çünkü evlilik başka birşey çok sevdiğini tanıdığını zannediyorsun evleniyorsun hop başka birisi olmuş. Aynı evde yaşamaya başlayınca aşk bitiyor. Sonra ailesini dinleyip seni üzecek. Bende ailemi karşıma aldım eşim için neler feda etdim. Ama evlendikten sonra anladımki onu hiç tanımamışım. Boşver arkadaşım kalbini değil beynini dinle ..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
top tamamen onda. o ailesini karşısına alıp dese ki, siz onaylamıyorsunuz ama düşündüğünüz gibi (artık ne düşünüyorlarsa) olmayacak, her şey güzel olacak, ben kesin ve net kararlıyım, şu kadar yıllık geçmişimiz var vs. ne kaybeder? annesini babasını mı kaybeder? benim çocuğum hoşlanmadığım biriyle evlense ona sırtımı mı dönerim? bana mantıksız geliyor. ama diyelim ki sebep sunarsın, aranızda uçurum olur bazı konularda. uyum sorunu olur vs. o zaman derler ki şu şu sebepten dolayı istemiyoruz. o zaman da o engeller üzerinde konuşulur düşünülür.
bu tarzda yaklaşmaları sana büyük bir saygısızlık. bence destek olmayı bırak, sevgilini de kendi haline bırak. hani derler ya dönerse senindireğer yapması gerekeni yapıp dönmezse, bu sana yarın bir gün ailesiyle karşı karşıya kaldığın hiçbir konuda destek olmayacağını gösterir ki bu da çok sayıdaki evliliğin geçimsizlik mutsuzluk ve ayrılık sebebidir. ya sana şimdi sahip çıkar ağırlığını koyup ya da hiç çıkmaz...
mantıklı düşünmeye başladıgım dakikalar da bunu tekrar ediyorum hep. ilerde herşey cok farklı olacak zaten aşk kalmadıgında o aileye katlanabilir miyim. yada o ailesini reddettiginde buna deger mi ?
keşke mantıklı düşünebilsem sürekli ama gözlerimi kaapattıgımda işler degişiyo.
teşekkür ederim gerçekten bu iki yorum benim duymak istediklerim ..
aynı şeyleri düşünüyoruz ve ben sanırım son vericem... çünkü sorunun ne oldugu neyden korkuldugu belli degil. ilerde ne olacagı hiç belli degil..
peki ya bu sonla nasıl başa cıkarım ...
son vereceksen de vermeyeceksen de kaygılarını iyice söyle bence. açık ve net olarak. yani istenmediğin için değil de tamamen sevgilinin tavrı için bitirdiğini söyle. hatasını anlasın.
sevgilinin kararlılığı yada kararsızlığı sana yol gösterir merak etme
senin yanında duracağını belli mi edecek
yoksa kararsızlık mı gösterecek
ikinci seçenek olursa veda etmen mantıklı
Bencede son ver aşk kocaman bir yalan unutma..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Keşke sebebini açıklasaydı arkadaşınız.. Böyle muallakta kalmak çok kötü.. İnsan ister istemez kendini sorgular, keşke size açıklama yapsaydı..
evet aynenn. bitti bile dense rahatlar insan ama bi boşluk bi belirsizlik insanı delirtir.
Hak veriyorum arkadaşım sana.. Olumlu veyahut olumsuz ne ise söylemeliydi sana.. Dediğin gibi insan bittiğini kabullenebilir, ama kafadaki 'neden' sorusu can sıkıcı..
seviyorum burayı gerçekten. günlerdir cıldırma noktasındaydım ama şuan yorumlar sayesinde kendime geldim. düşündügüm şeylerin bi başkası tarafından söylenmesi ikna edici oluyo neyse ki kabullenebildim gerçegi..
acı da verse gerçek, aldıgın nefes kadar gerçek işte.
Nasipten öte köy yok be canım.. Bi şekilde, bi zaman her şey güzel olacak, olmalı..
seviyorum burayı gerçekten. günlerdir cıldırma noktasındaydım ama şuan yorumlar sayesinde kendime geldim. düşündügüm şeylerin bi başkası tarafından söylenmesi ikna edici oluyo neyse ki kabullenebildim gerçegi..
acı da verse gerçek, aldıgın nefes kadar gerçek işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?