Güzel başlayan bi ilişkide aile sorunu cıkarsa...

sorunun ne oldugu seni pek ilgilendirmiyor aslında,
asıl sorun ikiniz arasında, cumlenin sonunda dedigin gibi bir olabilmek...
ailesinin -kendince anlamsız buldugu- dusunceleri icin elestirip seninle olan birlikteligine sahip cıkamıyorsa ilerde sorunlar katlanarak artardı.
maalesef bazı erkekler yetkiskinlik donemine gec ulasıyorlar...

aaaa hayırdır sende pek rahat anlattın şaşırdım sende benim kadar manyak mısın nedir

ya anlar gibiyim sorunu zaten. benimde taktıgım istemedigim şeyler vardı ama aşk kolay bulunmaz dedim amaaan dedim geçtim 1 ay önce gözyumdum. haberi olmadı.. şimdiyse kendi ailesinin benimde istemedigim şeyleri yüzünden bitti. içim rahat cünkü cok güzel laflar ettim. şunuda söylesydim dedigim bişey kalmadı belkide bu yüzden iyiyim. geri dönse yani herşeyi bilerek dönecek sdece kendisi olarak gelecek. ama gelmesin aile önemli.

aaaa hayırdır sende pek rahat anlattın şaşırdım sende benim kadar manyak mısın nedir

valla sabah agladim agladim icim cikti. bakma guldugume buraya gelip milletin dertlerini okuyunca bir sukur duygusu geliyo ustume ondan:) az evvel bi arkadasimla konusuyordum ayrilmis sevgilisinden biraz dert yanayim diye selam verdim o benden dertli cikti :))sukrettim. hazir kafam dagilmisken yine tribe girmiyim diye hemen bir derdim vari acti. yarına Allah kerim. bu arada benim de 3 ay kadar oluyordu ilişkim. hic aramadi mi ayrildiginiz gunden beri ?

[video=youtube;JPfMTk7RzIM]http://www.youtube.com/watch?v=JPfMTk7RzIM[/video]

mecburum biliyorsun dönüp gitmeye, içimde sensizlik biriktirmeye..

Aklımı geri ver sende kalmasın,
Başka vücutları sevipte sen sanmasın.
Aklını geri al bende kalmasın,
Başka vücutları sevipte ben sanmasın.

toplamda 4 saat oldu ayrılalı

arayacak bi durum yok ki. aramasına gerek yok ...

senin neden bitti. annesi yüzünden mi yani

bide üzerine film izledim de ben 4 saatide geçmiştir :) :)

filmde pek degişikti izleyin İhtiyar Delikanlı "" :)

Son düzenleme:
toplamda 4 saat oldu ayrılalı

arayacak bi durum yok ki. aramasına gerek yok ...

senin neden bitti. annesi yüzünden mi yani

kiyamam arar insallah. aramazsa daha cok koyuyo cunku. insan bitse de arasin biraz dirensin istiyor. benim aslan annesine diklendi herkesi karsima alirim seviyorum ölüyorum dedi. anne konusunu bi sure 'benim israrimla" 2. plana attik. annesi uzerine gitmesin binsure diye kendi ellerimle onum agzindan annesine ayrildik yazdim. kadinin bu haber serefine bi parti düzenlemedigi kaldi. ama cok takmadim sonucta ben de hemen evlenel kafasinda degildim benim ailem de krsi cikabilirdi ilerde o yuzden once birbirimizden emin olalim aileleri sonra ikna ederoz diye dusundum. nitekim de iyi yapmisim. benimki belaaini aradi. tam net bir sey yok ama instagram hesabina kizli erkekli fotogrf ekledi ve bu adam yanima erkek sinek gelince deliren paranoya derecesinde kiskanc bir adam. bir gece once ayrilirsan benden ne yaparim diye biziklanan adam bu. baska bi sebepten kavgaliydik zaten, yine kiskanclik konusu. ertesi gun hic konusmadigimiz gun yapti bunu. ben elimde telefon beklerken beyimiz selfie cekiyormus. ben fotografi görmemistim tabi henuz bi kac saat once evde kizlarin oldugunu ogrenmem son damla oldu. ayrildim ustune fotografi gordum ayrilmama ragmen zor bela kaldirttim. 5 saat sonra ben uyurken tekrar eklemis ergen gibi. sabah bitti beni bir daha arama yazdim. her yerden sildim telefondan dahi engelledim. ayni gunjn aksami 6gibi bir kere engelli bir sekilde arama cabasi oldu. donmedim. ertesi gun 3kez aradi ve bugun de malum kisa msji cekti. hicbir sekilde geri donmedim. o fotograf da hala orada duruyor. once o fotoğraf kalkacak sonra gercekten pisman bir sekilde bana ulasmaya calisacak, onu ancak o zaman dinlerim. muhtemelen yeni heyecanlar yasiyor yoksa 1 saat bile aramadan duramayan bir adamin 3gun boyle davraniyor olmasinin baska bir aciklamasi yok.

siz nasil ayrildiniz bilmiyorum şimdi okycam ust yorumlarini ama benimkisi bir veda cümlesi dahi kurmadi hala, en cok da o dokunuyo

yok canım arasada bizim tekrar konuşcak bişey yok ki. ya ailesi ya ben. neden böyle bi seçim yapsın ki.. yapıcak olsa çizgisini cekerdi seviyorum atlatırz herneyse derdii.. amann
one öyle gerçekten.. sizin yine tartışmalar kıskançlıklar var. bizde öyle bişey olmadı asla. mükemmel bi ilişki kurmuştuk kii. beni böylesine altüst edecek dengemi şaşırtıcak ayrılıga güler hale getirecek sorn yaşadık sadece bikaçgün önce iyidi herşey..hafta sonu planımız vardı düşün artık ...

veda etmeye ne gerek var ki senin durumdaa.. adam aldatmamış mı seni benmi yanlış anlıyorum gözlerim şaşı olduda

nebiliyim beterin beteri var derler ya işte... anlamıyorum hiç kimseyi mutlulugu bozan hiç bi bahaneyi.. kabullenemiyorum...

vedayı eden de ben oldum.. kısa cümlelerinin ardından suskunlukla cevap verdi. ne anlamalıyım bilmiyorum. cok mu üzgün ölüo bitiyo yoksa kurtuluş sevincimi yaşıyo.. amann işte..

Son düzenleme:
haha uzun uzun anlattim napiim anlatinca rahatliyorum:) aldatma yok yani benim kesin gordugum bi sey yok. fotograftakiler ev arkadaslarinin sevgilileriymis 4 erkek 3 kızlar bi benimki sap, fotoyu da o cekiyo. kizlar da zaten hic kiskanilcak tipler degiller o ayri fotoyu da ordaki ciftlerden birinin sevgilisiyle arasini bozmak isteyen biri icin bilincli koymuslar falan filan bilemem ne kdr gercek ama fotofakilerin cift olduklarini sonradam yaptigim arastirmalarla onayladim:) ama bu adam benim yakin bi dostumla cekildigimiz fotografi instagrama koydum diye delirip benden ayrilan adamsa boyle bir luksu yok. ayrica dedim ya mevzu sadece fotograf degil ben ayrildiktan sonra gördüm. adamim o geceki uslubu o umursamaz hali beni cileden cikartti. kadinlar hisseder doyorlar ya aynen o hesap bi seyler dondugunu hissettim. su an ilgisini bende olsaydi mutlaka arardi.

ayrica sen de cok iyimser olma seninkine karsi, aileyi bahame yapiyor bile olabilir. cok sessiz sakin filan demissin ya, o karakterde insanlar boyle bagirip cagirip kavga cikarmak yerine bahanelere siginirlar. israrla soylememesi cok ilginc cunku

anladııım. sizinki tekrar başlayabilir bi ayrılık olmuş sanırım. senin onu affetmene baglı. e onu engellemişsn bide aramıo diyosun napsın oda .

yok malesef. şahit oldum telefon konuşmasına. var ailede bişey ama benmkide cok boş degildi. belki onuda bi sorun olduguna ikna etmişlerdir..

artık fark etmez ki..

yazim hatalarim icin kusura bakmayin kizlar mobil baglaniyorum.pc yok yanimda.

seninle durumumuz baya benziyomus. sen de tek tarafli veda etmissin. bu cok kotu bi sey iste. ben ikisinin de aglayip acidan olup bittigini sanmiyorum. bu tamamen sallamama durumu. belki benimki bi nebze sakinleşmemi bekliyor olabilir bilmiyorum. normalde yapardi cunku. sinirlendiğmde cok fevri davranabiliyorum ama saman alevi gibi oldugunu bildiginden sakinlesmen icim susuyorum derdi 1 saat sonra arardi filan. gerci 3 gun yaa boru degil 3 gun !

ayrica sen de cok iyimser olma seninkine karsi, aileyi bahame yapiyor bile olabilir. cok sessiz sakin filan demissin ya, o karakterde insanlar boyle bagirip cagirip kavga cikarmak yerine bahanelere siginirlar. israrla soylememesi cok ilginc cunku

işte ben bu bölümü adım gibi tanıdıgım birinden biliyorum
maalesef bunların gitme diyecek mecali bile olmuyor...
onun yerine tesadufen karsılasır ya da bir arkadası ararsa hoooop hemen salya sumuk mahcup mahcup kösede duruyorlar.
hep pışpışlayacaksın...

cok gaza geldim gemileri mi yaksam acaba ben de

benimde 3 gün oldu sorun cıkalı.. az bi zaman degil. delip geçmeye yeterli. yastık yorgan ıslatmaya gözleri şişrmeyee sesi kısmaya yeterli bi zaman..

tanıdıgım ! kadarıyla mutlu degil. üzüldü üzdü ama engel olabilirdi. bilmiyorum ki. içinde ne kopuyo ne istiyo. ben belirsizlikten kurtardım okadar. sabah olucak canım yanacak diye korkuyorum. hele haftasonunu beklerken şimdi 1 gün kaldı. nasıl dayanırım ben evde nasıl durucam.. sabıır sabııır...

o kızlardan hicbiri flortu degildi, gereksiz kıskanlık yaptıgını dusunup inada bindiriyor da.... bu olayın başı da var.
son olayda sucsuz olması hatalı olmadıgı anlamına gelmiyor maalesef.
3gun degil 3 ay dusunsun, bu kafayla sen gibi birini arasa bulamaz, kacırdı haberi yok safın

o engelleri kaldirdim athenenoctua 'nin tavsiyesiyle:) bugum whatsapp engelini de actim, sorarsa guncelleme geldi kendigilinden acilmis diyecektim:) online oldum kac kez ama yazmadi.

ama dedigin gibi insan gibi veda etmesi hicbirseyi degistirmez sadece sana hissetirdigi degersizlik hissiniz biraz hafifletir. ne olursa olsun ailesine karsi durabilmeliydi. en azindan bir sure odare edelim ben onlari ikna etmenin yolunu bulucam demeliydi. boyle durumlarda ayriligi kabullenisi bi adama yakistiramiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

belkide ben yine athenenoctua 'nin dedigi gibi fevri davrandım. beklemedim çözmesi için zaman vermedim. ha beni ikinci planda mı tutuyosun peki! gibi bişi oldu... pişman degilim hala ama ...

siz tanışıyoo musunuz bu arada

sabah içimde bi sızıyla uyanmam umarım.. bunu kaldıramıcak gibiydim günlerdir. böyle bırakınca nasıl rahatladım ben bilmiyorum. ama aglamak istemiyorum..

sızı oolur mu bilmiyorum ama olsa ne olacak ki?
bir gun uzulursun, iki gun uzulursun... bir ömür uzulmeye deger mi?
dedigin gibi sana kendisi olarak gelemeyecekse zaten bırak kalsın... saglam bir gozdagı almadıkca da hamle yapmıyorlar. ama senin dag, gozdagı degil, biraz yandı bitti kul oldu gibi olmus... demek ki cok daha buyuk sorunlarla basedecek gucunuz olmadıgını gormussun simdiden.
uzulmekten korkma,
ve bence uzulmek iyi birsey... yani emek verdigi bir ilişkiye insna hic uzulmuyorsa asıl tuhaf gleirdi herhalde.
ama bu uzuntunun kalıcı olmayacagı kesin

kk arkadası, dert ortagıyız canım gerci geyikte de sınır tanımam onla.
reelde olsa ancak bu kadar samimi olurduk herhalde, aramızdaki sehirler sorun olmasa...

bu zamana kadar cok ayrılık yaşadım. hep cok sevdigim içinde hep cok üzüldüm. yanii. bi yandan da üzülmekten unutamamaktan korkmuyorum onunda rahatlıgı var.

onun bu yaptıgı benim aklıma şüphe düşürdügü için beni fazlaca kırdıgı için kolayca bitti diyebildim. dalga geçer gibi yaptım ama bunu. cok üzdüm yani sözlerimle onu. sevmeyen insan olsa yine üzülür o sözlere ahh işte.. aklımdakileri susturmak için böyle gülmek zorundaymışm gibi hissediyorum. biliyorum yarın yine ucaklara dalıcam günlerdir oldugu gibi aglama krizlerinede giricem. ama napabilirim. o haftasonu aklıma gelince içimden cekilen o acı verek hissi nasıl durdurabilirm ki..

zaman lazım ama cok zor olucak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…