• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel başlayan bi ilişkide aile sorunu cıkarsa...

DaimAsk

Aşk hayat gibi bişiy (:
Kayıtlı Üye
26 Mart 2014
1.020
754
73
kızlar biraz destege ihityacım var yoksa deliricem.

cok cok güzel başlayan öyle de güzel giden bi ilişkim var-dı. 3ay kadar olmak üzereydi ve iş ciddiye binsin istedik.
daha önceden de tanıştıgımız için şüphe etmeden actık ailelere ama henüz bi adım bile atılmamışken onun ailesinden onay cıkmadı. nedenini bilmiyorum acıklayamıyo ! ama ben kabullenemiyorum böyle aramızın bozulmasını.

evet aile cok önemli ama hiç çözümlenemeyecek ne olabilir ki ?
düşününce mantıklı geliyo istemiyorum bende böyle olmamalıydı artık devam etmesin en başından cıktı ortaya diye avunmaya calışıyorum ama olmuyo.
ben onu seviyorum malesef.. onunda sevdigine eminim cok güzel şeyler yaşadık çünkü...

yapısıda gayet sakin ve üzüldügü cook belli.arada kaldı ve ailesi pek rahat vermiyo gibi..

konuyu neden açtım bilmiyorum. rahatlamak istiyorum. zamana bırakabilsem içim sogusa geçiçek ama böyle akşam da olunca hergün üstüme üstüme geliyo sözler hayaller planlar.. :14:

kızlar biraz destege ihityacım var yoksa deliricem.

cok cok güzel başlayan öyle de güzel giden bi ilişkim var-dı. 3ay kadar olmak üzereydi ve iş ciddiye binsin istedik.
daha önceden de tanıştıgımız için şüphe etmeden actık ailelere ama henüz bi adım bile atılmamışken onun ailesinden onay cıkmadı. nedenini bilmiyorum acıklayamıyo ! ama ben kabullenemiyorum böyle aramızın bozulmasını.

evet aile cok önemli ama hiç çözümlenemeyecek ne olabilir ki ?
düşününce mantıklı geliyo istemiyorum bende böyle olmamalıydı artık devam etmesin en başından cıktı ortaya diye avunmaya calışıyorum ama olmuyo.
ben onu seviyorum malesef.. onunda sevdigine eminim cok güzel şeyler yaşadık çünkü...

yapısıda gayet sakin ve üzüldügü cook belli.arada kaldı ve ailesi pek rahat vermiyo gibi..

konuyu neden açtım bilmiyorum. rahatlamak istiyorum. zamana bırakabilsem içim sogusa geçiçek ama böyle akşam da olunca hergün üstüme üstüme geliyo sözler hayaller planlar.. :14:

Aileler neden ayırmaya çalışıyor sevenleri hiç anlayamadım

Aileler neden ayırmaya çalışıyor sevenleri hiç anlayamadım

benim başıma ikinci kez geliyo bide bu.. hadi digerini anlarım da bukez sebep su su su diyende yok ki..

cıkamıyorum işin içinden.. ne yapmalı onlarla ben mi konuşsam diyorum . deli cesareti geliyo böyle istemiyorum onu böyle bırakıp unutmak vazgeçmek...

Demek ki aile başka birini düşünüyor.
Bundan sonrasına devam edeceksiniz olacak olaylara da hazırlıklı olmalısınız.Ailelerde problem olduğunda bu ilişkiye çok yansıyor.

benim başıma ikinci kez geliyo bide bu.. hadi digerini anlarım da bukez sebep su su su diyende yok ki..

cıkamıyorum işin içinden.. ne yapmalı onlarla ben mi konuşsam diyorum . deli cesareti geliyo böyle istemiyorum onu böyle bırakıp unutmak vazgeçmek...

Başınıza ikinci kez bunun gelmesi bana tuhaf geldi. Hadi birincide aile yine sebep yokken istemez ama ikinci de de sebep yokken istenmemesi bilmiyorum :26: Aklınıza gelen bi sebep var mı ?

Demek ki aile başka birini düşünüyor.
Bundan sonrasına devam edeceksiniz olacak olaylara da hazırlıklı olmalısınız.Ailelerde problem olduğunda bu ilişkiye çok yansıyor.

açık açık bunu da sordum öyle bişey yok dedi. benimde aklıma geldi bu düşününce ilk görünen sebep bu işte..
en başından böyle olunca inancım güvenim kalmadı sanki. aile önemli ama kolay mı böyle vazgeçmek. hoş vazgeçmedi ama tekliyoruz artık gidemiyoruz gibi...

şimdi istenmeyen şekilde ilişkiniz devam mı ediyor yoksa ayrıldınız mı?

Başınıza ikinci kez bunun gelmesi bana tuhaf geldi. Hadi birincide aile yine sebep yokken istemez ama ikinci de de sebep yokken istenmemesi bilmiyorum :26: Aklınıza gelen bi sebep var mı ?

hayır ilkinde sebep belliydi. ilişki aileler yüzünden bitmedi bile yıllarca devam edip üstesinden geldik ama başka bi sebeple bitti ..

bukez aklıma gelen sebepler işte az öncede söylendi başka birini düşünebilirler diye.. acık acık sordum hayır dedi öyle bişeyde yok dedi. neden dedim ısrarla annesi sıkıntı cıkartıyomuş. çözülemeyecek bişey gibi durmuyo ama ben ne yapmalıyım..

bana bunu yaşattıgı için ondan sogumalı mıyım yani sorunu çözemedigi için nebiliyim benim aklımla kalbim cok ayrı oldugu için düşüncelerin içinden cıkamıyorum

şimdi istenmeyen şekilde ilişkiniz devam mı ediyor yoksa ayrıldınız mı?

net olarak hayır olmayacaksınız denmedi. bizim canımız sıkkın sadece. ya sorun çözülemezse büyürse napıcaz ozaman aileleri mi seçiçez biz kendimiz devam mı edicez ailede cok önemli napıcaz diye.. böyle devam ediyo. öyle güzeldi ki herşey böyle ayrılmak cok zor. ama işte istenmeyen şekilde devam ediyo gibi buyüzden karma karışıgım

hayır ilkinde sebep belliydi. ilişki aileler yüzünden bitmedi bile yıllarca devam edip üstesinden geldik ama başka bi sebeple bitti ..

bukez aklıma gelen sebepler işte az öncede söylendi başka birini düşünebilirler diye.. acık acık sordum hayır dedi öyle bişeyde yok dedi. neden dedim ısrarla annesi sıkıntı cıkartıyomuş. çözülemeyecek bişey gibi durmuyo ama ben ne yapmalıyım..

bana bunu yaşattıgı için ondan sogumalı mıyım yani sorunu çözemedigi için nebiliyim benim aklımla kalbim cok ayrı oldugu için düşüncelerin içinden cıkamıyorum

Anladım. Ailelerde sorun olunca herşey daha da çıkmaza giriyor. Gerçek bi sevgi varsa aranızda kopamayabilirsiniz ama sizi hiç tanımadan yargısız infaz yapan bi kayınvalide ilerde neler yapmaz. Aileler niye bu kadar karışır hiç anlamam :19:

bana onun hakkında ne düşünmeliyim onu söyleyin lütfen.. bırakıp gidemiyo ailenin cok önemli oldugunda hem fikiriz onunla ama bu kadar kafasının karışması bi normal geliyo bi bana haksızlık gibi geliyo.. :ssz:

açık açık bunu da sordum öyle bişey yok dedi. benimde aklıma geldi bu düşününce ilk görünen sebep bu işte..
en başından böyle olunca inancım güvenim kalmadı sanki. aile önemli ama kolay mı böyle vazgeçmek. hoş vazgeçmedi ama tekliyoruz artık gidemiyoruz gibi...

Olsa da var diyeceğini sanmam.Belkide sevgilinin haberi yok olduğundan.
Kolay değil elbet ikna olabiliyorlarsa ikna edersiniz onları ama diretirlerse istenmeyen bir evlilikte yapmak istemezsiniz.
Keşke herş ey sevmekle bitseydi ama ailelerin tutumları çok çok önemli

Anladım. Ailelerde sorun olunca herşey daha da çıkmaza giriyor. Gerçek bi sevgi varsa aranızda kopamayabilirsiniz ama sizi hiç tanımadan yargısız infaz yapan bi kayınvalide ilerde neler yapmaz. Aileler niye bu kadar karışır hiç anlamam :19:

evet tanımadan görmeden bilmeden hemde... işte bunu düşünuyorum zaten olmasın böyle insanlar hayatıma girmesin bile diyorum ama onu düşününce iş degişiyo. kopamıyoruz bi yandan yıpranıyoruz .. bilmiyorum ne düşünecegimi.

aranızda mezhep farklılığı falan var mı
bazı aileler bunu çok sorun ediyor
yada siz çalışıyor musunuz. bazı aileler illede okumuş çalışan gelin istiyorlar yada tam tersi
kapalı yada açık olmanızda etken olabilir
bir sürü sebebi olabilir yani

hiçbir sorun yoksa ailesi onun için başka birini düşünüyordur

Olsa da var diyeceğini sanmam.Belkide sevgilinin haberi yok olduğundan.
Kolay değil elbet ikna olabiliyorlarsa ikna edersiniz onları ama diretirlerse istenmeyen bir evlilikte yapmak istemezsiniz.
Keşke herş ey sevmekle bitseydi ama ailelerin tutumları çok çok önemli

evet ama aşılamayacak ne olabilir ki aklım almıyo benim..

öyle bi evlilik yaparsak sonuçları ona patlayacak. üzerinde cok stres var anlıyorum biyandan ama ne düşünecegimi şaşırdım ki ben. öylece bırakmalı mı savaşmalı mı..

kafasının karışması normal
ailesi çok sertse bu konuda ne yapacağını kestiremiyordur
ama bence size nedenini açıklamalıydı.

Seni istemeyeni sen hiç istemeyeceksin aslında.
Sonra baş tacı edilen gelinleri görüp görüp üzülüyor insan.
Sebepsiz yere ben değersizim niye böyle oldu diye.
İlişkiniz çok yeni. Erkek sana değer verdirmeyi başarabiliyorsa vazgeçme.
Ama baktın o da ümitsiz ne yapcaz, ayyy vayyy modunda güle güle de, git..

bana onun hakkında ne düşünmeliyim onu söyleyin lütfen.. bırakıp gidemiyo ailenin cok önemli oldugunda hem fikiriz onunla ama bu kadar kafasının karışması bi normal geliyo bi bana haksızlık gibi geliyo.. :ssz:

ben aileme rest çektim. başta babam çok ağır kızıp küsse de zamanla alıştı ve sonradan barıştık. düşün ben kız halimle karşı çıktım. ve elde tutulur sebepleri yoktu. hani kuruntu gibi.

dediğim gibi ben kuruntulu, kaprisli ebeveynlere karşı çocuğunun tercihlerine ciddi müdahale edilmesinde de, ailenin isteklerini körü körüne yerine getirenlerde de mantık göremiyorum. erkek arkadaşın aman ailem de ailem diyorsa sana dönüp arkanı gitmek düşer. ben istenmesem ve sevgilim de bana sahip çıkmıyorsa, dönüp giderdim.

aranızda mezhep farklılığı falan var mı
bazı aileler bunu çok sorun ediyor
yada siz çalışıyor musunuz. bazı aileler illede okumuş çalışan gelin istiyorlar yada tam tersi
kapalı yada açık olmanızda etken olabilir
bir sürü sebebi olabilir yani

hiçbir sorun yoksa ailesi onun için başka birini düşünüyordur

evet butun bunlar üzerinde yogun olarak düşündügüm şeyler..
ya ailesi ona acık acık söylemedi yada o bana kırılmayayım diye ne biliyim işte her nedense söyleyemiyo.

işin kötü yanı böyle ayrılın da demiyolar bi çizgi cizdiler ne yapmak istedikleri belli degil..

mezhep farklılıgıda var malesef. ya bu yada ona başka birini düşünüyolar. sanırım ikisnden birisi..pff

ben aileme rest çektim. başta babam çok ağır kızıp küsse de zamanla alıştı ve sonradan barıştık. düşün ben kız halimle karşı çıktım. ve elde tutulur sebepleri yoktu. hani kuruntu gibi.

dediğim gibi ben kuruntulu, kaprisli ebeveynlere karşı çocuğunun tercihlerine ciddi müdahale edilmesinde de, ailenin isteklerini körü körüne yerine getirenlerde de mantık göremiyorum. erkek arkadaşın aman ailem de ailem diyorsa sana dönüp arkanı gitmek düşer. ben istenmesem ve sevgilim de bana sahip çıkmıyorsa, dönüp giderdim.

işte bende böyle düşünüyorum. aynısı bnm acımdan gerçekleşşeydi kesinlikle çözerdim küsülsede barışılır nasıl olsa diye düşünürdüm ..

onun ailesinde de işte bu kuruntu var ne oldugu belli degil.
o arada kaldı ve üzmek üzülmekten korktugunu söylüyo sadece. bende ne tepki vereyim bilmiyorum. bi dedigin gibi bana sahip cıkmıyo neden ugraşıyım diyorum bide bakıyorum oda üzülüyo oda böyle olsun istemezdi diye geri çekiliyorum. bi agzıma geleni söylüyorum bi kıyamıyorum destek olmaya calışıyorum.. ne garip.

Back
X