• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel başlayan bi ilişkide aile sorunu cıkarsa...

umarım artık dogruyu ve sonuncusunu bulabiliriim.

artık bi önemi kalmadı, bitirdim ve sanırım iyiyim...

bende öyle düşünüyorum. buna benzer şeyler söyledim onada zaten... artık sevmeyi hakedecek biri kaldı mı şu dünyada diye düşünmeye başladım.. film gibi hayatım var resmen..
ki olay şu kiii eger ailesi kabul etseydi ben onları istemicektim ve seçim yapmaya zorlayan ben olucaktım öyle kinlendim. ben sadece onu isterdim bu durumda budaa hiç mümkün degil öyleyse benim hayatımda onlara yer yok işte...
sevgilinide taktir ettim hem anneci hem ilişkiye karıştırmıyosa nadir insanlardan :1: allah mutlu mesut etsin hakeden herkesi..

Kız dilini ısır:52::52::52:
Allah şaşırtmasın memnunum bu konuda sevgilimden..
Yada beni daha garantileyemedi ya gözümü boyuyor:27::27::27:

Eğer ailesi kabul etseydi ben onları istemicektim olayını anlamadım..
Yani biraz naz niyaz mı yapacaktım diyorsun yoksa bu saatten sonra artık isteselerde ben mi istemicem diyorsun..
Onu tam anlayamadım ama naz niyaz iyidir ve benim için tüm erkekler azcık terlese hiç fena olmaz kız ailelerinin karşısında
hatta azcık değil fazlasıyla terlesinler.. fazla ter göz çıkarmaz:1:Hatta kapıda yatmak çok makbule geçer...

Anaa Ne Çabuk Eee Sevgilinin Tepkisi Ne Oldu?:26:

Bi Bakıma Takdir Ettim Seni Duygularının Esiri Değilsin Hani Şu Yapışkan Kişilerden Bravo :46:

çok mu cabuk olmuş :1: burdaki destek cok iyi geldi. gerçekten buraya yazmasam herhalde bikaç hafta daha devam ederdi sallana sallana...

birazcık yapıştım aslında 2 gün kadar kendi kendime kurdum ona üzüldüm ilişkiye kıyamadım falan filan derken azıcık mantıklı düşününce olay tamam :1:

üzüldüm cok ama son sözlerimle üzülme sırası onda. ilkkez birine ah ettim..bilmiyorum yaaa...

Kız dilini ısır:52::52::52:
Allah şaşırtmasın memnunum bu konuda sevgilimden..
Yada beni daha garantileyemedi ya gözümü boyuyor:27::27::27:

Eğer ailesi kabul etseydi ben onları istemicektim olayını anlamadım..
Yani biraz naz niyaz mı yapacaktım diyorsun yoksa bu saatten sonra artık isteselerde ben mi istemicem diyorsun..
Onu tam anlayamadım ama naz niyaz iyidir ve benim için tüm erkekler azcık terlese hiç fena olmaz kız ailelerinin karşısında
hatta azcık değil fazlasıyla terlesinler.. fazla ter göz çıkarmaz:1:Hatta kapıda yatmak çok makbule geçer...

aslına bakarsan onun o ailesini onun hatrına kabul edecektim. bana uygun bi aile degildi zaten. aşk için göz yummuştum hatta onun bundan haberi bile yok. "ben sevdiysem buna kim karışır" gerçekten benim için söylenir çünkü kendimi bile dinlemiyorum :1:

şöyleki. ben onları sorgusuz sualsız kabul etmişken onlar vırt zırt diye ogullarının benm canımı sıkıyolarsa demek ki iyi bi gelini zaten haketmiyolar ? :1: bu durumda onlar tamam deseydi bi bakıma benim ısrarımla oldugu için ben onlarla görüşmek istemicektim. kalacaksan benimle sen kalıcaksın derdim. cidden onları içim almazdı.. hayırlısı böyleymişş..

ben bi ara büyük konuşmuşum başıma geldi valla neyseki kurtuldum. umarım canımı yakmaz sonradan düşünmem şimdi iyiyim cünkü :32:

bencede erkek tarafı terlemeli. şimdilerde cok kolay oluyo bu işler kimse zorlamıyo aman mutlu olsunlarda diyenler cogunlukta olmaya başladı. ama kısmet olursa yeniden biri dogru insan yanii ! onu da terletmesini bilicem ben. :1:

Bizim Bünye Akıllı, Mantığını Kullanan Hatunlara Alışkın Olmadığından Azcık Çabuk Geldi de :1: Olması Gereken Senin Yaptığın Bizi Çok Uğraştırmadın Aferem Sana :54:

3aylık birliktelikte oglum gelip ben evlenecegim dese, ben de acele etme noluyor der, karsı cıkardım herhalde.
fakat siz bu sureyi yeterli gormus olabilirsiniz,
ya da annesinin itirazı buna olmayabilir...

burada iş sevgiline düşüyor, bakalım ailesinin ilk itirazına karsı birsey diyebilecek mi yoksa senden vaz mı gececek hemen?
sorumluluk onun,
uzulmeni anlıyorum zamana bırakmaktan baska cozum var mı ben de bilmiyorum...

ek: meger ayrılmıssın bile... aboouw! hızlı geldi wallahi.
mantık oyle tek hamlede silip atmak istese de kolay degil, cok yogun duygular besledigini dusunsen de o kadar buyuk bir baglılıgınız yokmus demek ki.
karsına daha mutlu olacagına inandıgın birileri elbet cıkar...

Son düzenleme:
Bizim Bünye Akıllı, Mantığını Kullanan Hatunlara Alışkın Olmadığından Azcık Çabuk Geldi de :1: Olması Gereken Senin Yaptığın Bizi Çok Uğraştırmadın Aferem Sana :54:

:12:

teşekkür ederim efenm :29:

azıcık destege ihtiyaçım vardı aklımı mantıgımı kullanmaya oda burda mevcut :kkk:

sevene can feda sevmeyene elveda :7: :1:

3aylık birliktelikte oglum gelip ben evlenecegim dese, ben de acele etme noluyor hemen der karsı cıkardım herhalde.
ya da annesini itirazı buna olmayabilir...

burada iş sevgiline düşüyor, bakalım ailesinin ilk itirazına karsı birsey diyebilcek mi yoksa senden vaz mı gececek?
sorumluluk onun,

teşekkür ederim canım güzeel düşüncelii yorumun için.

coktandır tanışıyo-duk. yani arkadaştık uzun zaman sonrada başlamış bulunduk. ama hani masallardaki gibi başladı herşey. büyülüydü yani. o yüzden beklemeye gerek duymadık birden acıklayalım gizli olmasın hiç bişey demiştik ama iyi olmuş işte yıllarımı versem daha mı iyi olcaktı..

gerçi son gelişmeyi görmedin sen sanırım. bitirdim ben yolladm annesinin kucagına. şimdi mışıldıyodur :1:

yani o zorlanmasın diye iş düşürmedim ona yazık ana evladı ! :27:

Heaa Koç Burcu Nasıldır Bilmem de Başaklar Genelde Mantığını Kullanır Ondan Şeyettimdi :31:

Heaa Koç Burcu Nasıldır Bilmem de Başaklar Genelde Mantığını Kullanır Ondan Şeyettimdi :31:

mantıgımı aklımı kullanmadan bişeye kalkışmam kolay kolay ( aşk dışında ) ama
ben fazla inatcıyım şimdide bu ilişkiyi kurtarmak için inat etmiştim ama vazgeçtim cok kolay vazgeçerim :1:

teşekkür ederim canım güzeel düşüncelii yorumun için.

coktandır tanışıyo-duk. yani arkadaştık uzun zaman sonrada başlamış bulunduk. ama hani masallardaki gibi başladı herşey. büyülüydü yani. o yüzden beklemeye gerek duymadık birden acıklayalım gizli olmasın hiç bişey demiştik ama iyi olmuş işte yıllarımı versem daha mı iyi olcaktı..

gerçi son gelişmeyi görmedin sen sanırım. bitirdim ben yolladm annesinin kucagına. şimdi mışıldıyodur :1:

yani o zorlanmasın diye iş düşürmedim ona yazık ana evladı ! :27:

ek ile yeniden duzenledim zaten mesajımı, şok etkisi yarattı bu konuda bende :53:

fakat uzun sure tanıyor olmakla ilişkinin icindeki paylasım bir olmuyor... neyse zaten tanışma kararını da almıssınız, ayrılmayı da.
tek tavsiyem tum aşamalar icin genel olarak bu kadar hızlı gitmemen olur artık,

şu an kafan rahatsa uzerine tartısılacak birsey de kalmıyor zaten... :34:

Sen Bana Çok Benziyorsun Yav :1: Burcum Başak Gerçi Ya :26: Bende Anlattığın Gibiyim

ek ile yeniden duzenledim zaten mesajımı, şok etkisi yarattı bu konuda bende :53:

fakat uzun sure tanıyor olmakla ilişkinin icindeki paylasım bir olmuyor... neyse zaten tanışma kararını da almıssınız, ayrılmayı da.
tek tavsiyem tum aşamalar icin genel olarak bu kadar hızlı gitmemen olur artık,

şu an kafan rahatsa uzerine tartısılacak birsey de kalmıyor zaten... :34:

inanır mısın bende şoktayım :1: şoktan olsa gerek cok mutluyum ya benn :1:
evet fazla hızlıyım hep.. sonrası pişmanlık. herhalde ögrenirm durulmayı birrgün
sevilmiyosam durmanın ne anlamı var be canıım. gelecek dönemdeki sorunlarıda burdan bakınca görebiliyorum. peki onu mu ailesiz bırakayım kendimi mi yıpratayım.. iyi oldu biyerde de işte. aşk kolay degil. helede benim şu dönemde yaşadıgım cok cok güzeldi. belkide nazar degdi. onuda düşünmedim degil. fazla iyidik ...

3aylık birliktelikte oglum gelip ben evlenecegim dese, ben de acele etme noluyor der, karsı cıkardım herhalde.
ya da annesinin itirazı buna olmayabilir...

burada iş sevgiline düşüyor, bakalım ailesinin ilk itirazına karsı birsey diyebilecek mi yoksa senden vaz mı gececek hemen?
sorumluluk onun,

ek: meger ayrılmıssın bile... aboouw! hızlı geldi wallahi.
mantık oyle tek hamlede silip atmak istese de kolay degil, cok yogun duygular besledigini dusunsen de o kadar buyuk bir baglılıgınız yokmus demek ki.
karsına daha mutlu olacagına inandıgın birileri elbet cıkar...

ek cvp :)

cok sevdim. işte bu dedim. aldıgım nefes onun içindi. atan kalbimde onundu. benmkini coktan almıştı çünkü. gözlerini anlatmak için bi tarif yok. onun ellerine bile aşık olmuştum ben. gülerken cıkardıgı aptal sesi duymak içinde cok şebeklik yapmışlıgım vardı. sesinin tonundan bahsetmeye gerek yok. duymadan geçirdigim tek sabahım olmadı.. aşıktım. çünkü karşılıklıydı. sonrası hüsran olsada ben onu cok sevdim...

aslına bakarsan onun o ailesini onun hatrına kabul edecektim. bana uygun bi aile degildi zaten. aşk için göz yummuştum hatta onun bundan haberi bile yok. "ben sevdiysem buna kim karışır" gerçekten benim için söylenir çünkü kendimi bile dinlemiyorum :1:

şöyleki. ben onları sorgusuz sualsız kabul etmişken onlar vırt zırt diye ogullarının benm canımı sıkıyolarsa demek ki iyi bi gelini zaten haketmiyolar ? :1: bu durumda onlar tamam deseydi bi bakıma benim ısrarımla oldugu için ben onlarla görüşmek istemicektim. kalacaksan benimle sen kalıcaksın derdim. cidden onları içim almazdı.. hayırlısı böyleymişş..

ben bi ara büyük konuşmuşum başıma geldi valla neyseki kurtuldum. umarım canımı yakmaz sonradan düşünmem şimdi iyiyim cünkü :32:

bencede erkek tarafı terlemeli. şimdilerde cok kolay oluyo bu işler kimse zorlamıyo aman mutlu olsunlarda diyenler cogunlukta olmaya başladı. ama kısmet olursa yeniden biri dogru insan yanii ! onu da terletmesini bilicem ben. :1:
Hee anladım evlenseydikte ailesiyle mesafemi koyardım pek görüşmezdim diyorsun:34: Hakkında hayırlısı canım

Hee anladım evlenseydikte ailesiyle mesafemi koyardım pek görüşmezdim diyorsun:34: Hakkında hayırlısı canım

öyle tabi.. imkansızları oynamak işte. olmayacak duaya amin bile diyemedik :1:

hayırlısı olsun..

Back
X