ah o sehirler olmasa o smiley deki gibi olucaz yapısık gezicez ondan eminim:13:
canım giden haftasonu olsa keske :) bizim de bu hafta planımız vardı nasıl heyecanlıydı plan yaparken, ne oldu da bi anda değişti içim içimi yiyo ama bunu hiçbir zaman oğrenemiycem sanırım.
aramıza hosgeldin o zaman

artık bitmeyen uzun gecelerimizi burda hallederiz :)
o işte şeytanın işi dinleme onu:) ben de bütün gün onunla uğrasıyorum aksama kadar adamın yandan yandan gülüşünü getiriyo aklıma, o salak bakıslarını, ses tonunu.. bak yine geldi

sakın gazına gelme :) su durumda senin de benim de yapabileceğimiz bir sey yok. hiç kendini suclama. ufak tefek hatalarrımız olabilir elbette, yani keşke sabretseydim diyorsun ya ben de diyorum kesşke o son gece biraz daha sakin davranabilseydim bu kadar fevri olmasaydım diye ama eğer bunlar aramamaları için bir sebepse; onların daha büyük hatalarına rağmen biz neden elimzde telefon mal gibi aramalarını bekiyoruz koca gün? demek ki aşk bazı kusurları kapatıyor. onların gözünde bu hatalarımızla varsak su an, bu yüzden aramıyorlarsa onlar aşk bitmiş demektir, ya da bitmek üzeredir. ben o arkadasımla fotografı koyduğum gün benden ayrılan adam sabah bana ''aşığım sana gidemiyorum' diye mesaj cekti. telefonda agladı ve bu 10 gün nce oldu. simdi nerde o aşık?
onceki mevzularda beni işkillendirecek bir kaç hareketi oldu, kıskanclığın dozunu abarttı vs