- 20 Mart 2008
- 5.916
- 8.444
- 723
ya ben kafamı baska seylere odakladığımda iyiyim de, mesela su an sizle geyik inanılmaz iyi geldi bana sabahtan beri hiç gülmedim desem yeridir. ne zaman yalnız kalıyorum telefonu kurcalamaya baslıyorum o zaman kötü oluyorum.bi dinleyeyim aglatmassa iyiyim demktir
zaten böyle dalıp gidiodum sabah iyi şeylerde düşünüodumda şimdi öyle olmuyo. kötüye yoruyorum herşeyi derin bi nefesle geliyorum kndime
bak ben ilk gün bütün gün kapattım telefonu. ayrılık mesajını cektim engelledim her yerden telefonu da kapattım gece 1 gibi athenenoctua ile konusrken açtım. gelecek cevabı görmeye gücüm yoktu cünkü.
yarın sabah,öğlen gece yine aynı fasılları yaşıycam ama umuyorum ki azalarak bitecek. ayrıldığım ilk gün burda bi konu okudum:
kızın 6 yıllık ilişkisi düğüne çok kısa bir vakit var, ev tutulmus, esyalar dösenmiş, davetiyeler basılmıs. kız gelinlik provasında aldatldığını oğreniyor. hem de adamın aldattığı kadından. kadın hamile, cocuğu doğurmak için konu sahibinden izin istiyor. ayrılıyorlar ve adam o kadınla evlenip cocuğu da dünyaya getiriyorlar. aradan 8 ay mı ne geçmiş tam hatırlamıyorum, konu sahibi hala ilk günkü gibi canının acıdığını yazmıştı.
byle seyleri görünce bazen bu adam aramıyor diye üzülürken sımarıklık yaptığımı bile düşünüyorum.